כ אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@ - דף 6 - סקס אדיר

אינה חרמנית פרטית מציאה של פעם בחיים .@

51
לטעמי, הנהלת הפורום צריכה לחסום ולהשעות גם את גנדן וגם את כל מי שתמך פה בעמדתו לרובם, אגב, מקסימום 15 הודעות, מתוכן לא מעט בפוסט הנוכחי....
הפורום הזה בנוי על שיתוף ידע, אם נוריד את שיתוף הידע, נשארנו עם פורום של רכלנים (ובשביל זה יש את החברות של אישתי...צחוק)

הכל מכל כל....

54
כמעט הייתי עם אינה מוחא כפייה...
מודה ועוזב ירוחם.
ביום שה"גנדן" פרסם את הידיעה המרעישה, לא עמדתי בפיתוי וביקשתי את הטלפון בדרכי המיוחדת.
גנדן השיב לי בנימוס והבטיח לשלוח את הטלפון ביום ראשון.
כאן נפל לי האסימון שהבנאדם חרטטן ועשיתי לו את התרגיל למתחילים. הוא כמובן נפל בו.
התחמן הזה הבין שכדי להיות מקובל ומוערך, עליו לתת דיווחים ואם אפשר, שיהיו מיוחדים.
לכן, המציא סיפור שאף אחד לא יכול לאשש ואף אמר שיתן את המספר לחמישה הראשונים.
וכאן התיחמון הגדול שלו. מישהו יכול להוכיח שהוא העביר לחמישה אנשים? הרי ברור שאף
אחד לא קיבל ולו רבע מספר.
אדמין יקר, אני פונה ללב שלך חיוך, תוציא את התחמן לכיכר העיר...
בברכה,
ק.

55
אני רוצה לציין עובדה קטנה אני קורא את הפורום מ2008 והחלטתי להירשם בחודש האחרון יש לי ידע רב על בחורות פה ואשמח לשתף אותו אם הזמן על אף שבחודשים האחרונים אין משהוא מעניין לענינו לגבי הדיווח של גנדן אני מצטרף לחברים כאן וחושב שצריך לסגור תפוסט המיותר הזה

56
היי קרמבה! אני חושב שעלית על משהוא.ניסיתי לסרוק את ממבה ולא מצאתי אף אחת שמתקרבת לתיאור.העניין הוא שעכשיו,גם אם הסיפור אמיתי,5 המאושרים שקיבלו את הפון,לא ירצו להזדהות מחשש שיוצפו בבקשות.אני רואה שzogg הזדהה.כל הכבוד!ALEXXX2013-06-24 19:53:30

58
אני מודה, מודה, מודה
גנדן שיחקת אותה!!!!
אכן מעל ומעבר אחרי שעתים של רימיניג מטורף, מציצות גרון עמוק, זיונים התנוחות שלא ידעתי שקיימות אני חייב להגיד שאכן אין דברים כאלה
אחת החוויות המדהימות שהיו לי אי פעם
ולא אל תשלחו לי הודעות כבר מסרתי את הטלפון שלה ל5 הראשונים שביקשו ממני ( ראו את התגובה שלי בהתחלה והסיקו שלי יש את המספר)
היא אכן פרטית לא יפיפיה אבל כוסית ברמות, אלו שקיבלו את הטלפון תתיחסו בהתאם תדוחו ותעבירו לעוד כמה את המספר לדעתי זאת השיטה איתה אחרת היא תעלם וחבל

59
אופס קרומבה וכל שאר המתלהמים קראו את הודעתו של ZOGG
ואיכלו את הכובע .
צחוק

וקרומבה היקר לידיעתך יום ראשון עדיין לא נגמר !

עקב אי סבלנותך וזריקת הרפש הפומבית שלך ,קבל ביטול

על העברת המספר , אתה לא ראוי לקבלו .

כמה חבל שיש חברה קנאים ותככנים שאינם מסוגלים להיות סבלניים מבולבל.

המדווח הבא שיעלה ויבוא יחזיר את כל המתלהמים למינהם בחזרה לחורים מהם צצו צחוק.

גנדן2013-06-24 20:41:30

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”