כ דיווח ראשון - דף 3 - סקס אדיר

דיווח ראשון

21
[QUOTE=טוחן הכל][QUOTE=verble] [QUOTE=טוחן הכל][QUOTE=קישקשתא] אין קשר, כל אחד ומה שעושה לו טוב.
כל אחד והטעם האינבדואלי שלו.

אני לא נהניתי אצל שרון ו rd06 נהנה אצל שרון (והוא אמין).

אני נהניתי עם ג'וליה מבת ים ואתה לא נהנית איתה.

אני נהניתי עם ויקי מבת ים ורימינג מעשי לא נהנה איתה.

אני לא נהניתי עם אווה/סנדרה מבת ים ואיצטגנין כן נהנה איתה.

אי אפשר לעשות השוואות כאלה.

כל אחד צריך לקחת מהדיווחים את מה שהוא מבין ולקבל החלטה.

(בלי לנסות להבין למה היה למדווח נחמד, או לא נחמד).

מבין את העיקרון?
[/QUOTE]
קיש העקרון היה מובן מתחילתו, אבל כאשר בן אדם מו הצד מסתכל על

הדיווח שמצד אחד שלילי ומצד אחד חיובי, מה הוא אמור לקחת ממנו?

בוא נכנס לתוך האש ומה שיהיה יהיה?
[/QUOTE]

האמת שהדיווח שלו היה ממצה, וזה די פשוט.

אם לא אכפת לך מכסף (לשלם עוד 100 על אקסטרה) , ולא אכפת לך שהיא לא שולחת אותך להתקלח, ואתה לא מחפש נשיקות עם לשון, ואתה לא חסיד של פטמות - ייתכן ויהיה לך נחמד אצלה.

בנוסף, אם יש לך כלי מעל הממוצע ואתה מחפש מישהי שלא תתלונן באנאלי, כנ"ל.

מי שחלק מהנ"ל חשוב לו, יידע לא ללכת אליה, למרות שלמדווח היה נחמד.

זה דיווח מעולה לטעמי, כיוון שגם הוא נהנה, וגם ציין את המגרעות כדי להזהיר את אלה שכן חשובים להם כל הדברים האלה.
[/QUOTE]
אם מדובר על שתי בחורות שחולקות את אותה הדירה ואין אנו יודעים

במי המדובר אז שאלתי עדיין במקום, ואם הוא לא ציין את שם הבחורה

אז אני מצטער ידידי אבל הדיווח קצת לוקה בחסר
[/QUOTE]

אם לא מדובר על אותה אחת, אתה צודק בשאלתך, אבל את העיקרון הכללי הבנת. גם אם זו אותה אחת וגם אם לא, העיקרון הוא שלאחד החסרונות שלה הם אקוטיים, ולשני אין להם משמעות, שכן אחד יכול לסבול עם אותה אחת, והשני יכול ליהנות מאותו השירות בדיוק.

ובכל מקרה את תגובתי הקודמת כתבתי לפני שידעתי שלא בטוח שמדובר באותה אחת, כנראה אישרו את ההודעות האלה לאחר שאני כתבתי את תגובתי.

דיווח ראשון

24
טוב, בצר לי ובמחסור בגיוון, חוסר חשק לנדוד לבת ים ומחשש שלא להיענות בטלפון על ידי אחת הפקידות שבתי לדירה באחד העם.
בעניין של החלוקה, שוב, לא נראה לי שיש כאן בנות מתחלפות, יש מישהי נוספת בשם ספיר, אבל לא בטוח שהיא בעניין, נראה לי יותר כמו שכנה..

אורטל פתחה לי אחרי מקלחת, שיער רטוב, מגבת לבנה בלבד על גופה, זכרה אותי במעורפל..שאלה למה באתי, אמרתי לה.."אנאלי כמובן" :) אמרה בכיף, תתפשט. היא הורידה את המגבת, התיישבה על המיטה, התקרבתי אליה והיא מצצה, כמה דקות טובות, מציצה טובה מידי פעם שמה רוק, כמו שחקנית פורנו, או אחת שרוצה להיות.

היא לא יפה במיוחד, גם לא מכוערת

פשוטה, שיער שחור עורב

מבנה גוף רזה, חזה יפה וקטן

יש לה בליטה בעצם החזה, כאילו שתלו לה שם מעקף קיבה/מכשיר לקיצור קיבה, או סתם בליטה

יש לה טוסיק חמוד, פה ושם פצעונים..לי זה לא הפריע דווקא היה חביב

אחרי המציצה, החבריקו הולבש, ונכנס, ויצא ונכנס ויצא ונכנס ואז תסתובבי על הצד בבקשה, שמה קצת רוק על הפתח מאחור, ושוב, נכנס ויצא ונכנס ויצא ומהר יותר, חזק יותר, עד לסיום המיוחל :) אורטל לא הראתה אי אלו סימני מצוקה, ונראה כאילו יש לה חיבה לחדירה מאחור.

זכרתי אותה פחות אנרגטית, כנראה שתלוי ביום ובשעה..

400 שקלים

עד לעונג הבא
שגלו ודווחו ומלאו את הארץ!

העם דורש זרע איכותי!!

דיווח ראשון

25
[QUOTE=gunner] [QUOTE=yaya450]
 (לפני הזיון החדרתי אצבע והאיזור היה קר! ממש קר. האם ההוא שלפני דחף לה קוביות קרח בפנים?)

בקיצור היא לא הפגינה קוצר רוח או משהו זה פשוט היה משעמם ויבש.

[/QUOTE]

היא פולנייה? קריצה
[/QUOTE]
חחחח הרגתי אותי:)

גם אם אתה חרמן! המוח צריך לעבוד!

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”