כ מיקה המלאה מרג - דף 9 - סקס אדיר

מיקה המלאה מרג

83
[QUOTE=gunner] [QUOTE=hazil]למה פעם אחת מספיקה?
אני שואל ברצינות חשבתי לקפוץ מחר האם היא פחות סבלנית עם אנשים שחוזרים או שפשוט יש טובות יותר?[/QUOTE]

גם אני חושב שפעם אחת מספיקה למרות שביקרתי אותה שלוש פעמים בשלושה מיקומים שונים.

אני מניח שמה שמשך אותי זה התחושה שהמציצה שלה נפלאה. אחרי הפעם השנייה כבר לא חשבתי ככה.

בענייני מציצות - בר המוצצת היא האולטימטיבית בעיני.

לגבי מיקה, אני מניח שצריך פטיש לישבנים ממש גדולים ורחבים.

החזה שלה גם גדול אך אין לו לוק סקסי. גם זה כמובן בעיני המתבונן ואני מדבר רק מנקודת המבט שלי. אין כאן אמת מוחלטת.

[/QUOTE]

איזה בחורה עובדת הייתה מגדיר כבעלת חזה גדול וסקסי?

מיקה המלאה מרג

85
לא יודע למה התגובה שלי לא פורסמה.

מיקה בהחלט לא בת 32 כפי שהיא מפרסמת, וכמובן שהתמונה לא אמיתית...
היא יותר קרובה ל - 42 אולי יותר.אוהבת לתכנן את הזמן שלה, לעיתים באמצעות תיקתוק כדי להספיק עוד לקוח.
הייתי אצלה פעם אחת, ולא יספתי.
א.

מיקה המלאה מרג

89
בוקר טוב לכולם

אתמול ביקרתי את מיקה. בחורה מתוקה, נאה מאוד, בימבה חביבה, חזה טבעי מידה 8, עור רך ונעים מאוד למגע.
קיבלה אותי בחיוך רחב מפה לפה.
היא די מבוקשת, יש לה לקוחות קבועים.
היא מוסרת פרטים רק למי שמתקשר מגלוי. כך שכאשר קובעים שעה, היא נותנת מלה ששומרת לך, מכיוון שיכולה לשלוח מסרון במידת הצורך, כמובן תוך קבלת הסכמה מצידי.
העלות: 250 שח לחצי שעה.
סיכמתי איתה על 300 שח ל- 40 דק'. בפועל גמרתי לאחר כחצי שעה והיה עליה קצת לחץ של טלפונים ומישהו שהמתין בסביבה.
יצא לי סבבה לגמרי, היא מבחינתה קיבלה כביכול טיפ של 50 שח.
היא מאוד אינטליגנטית, אשת שיחה, בחורה מתוקה, ניכר שנהנית כאשר הלקוח מחמיא ויוצא מרוצה.
ביקשה כמובן שאגיע אליה לעתים קרובות יותר.
התחושה היתה כמו אצל חברה או ידידה ותיקה.
התחילה בעיסוי נעים, כולל בודי עם הציצים הענקיים.
כשהתהפכתי נתנה ליקוקים ומציצות לאשכים. אהבתי מאוד.
מציצה סבירה פלוס.
ביקשה כמובן שלא אגמור לה בפה
עלתה עלי לרכיבה
הרגשתי אותה היטב
בשלב מסוים ביקשתי מסיונרית וכך גמרתי.
האם אחזור?
בוודאי. בעיקר בגלל החיוך המתוק והציצים הגדולים. ינקתי אותם באהבה רבה
מיקה מצידה גמלה לי בחזרה בחיוכים מחרמנים.
אחלה יום לכולם

מיקה המלאה מרג

90
שומר נפשו ירחק!!!

הגברת פשוט איכזבה אותי. אני אישית אוהב מאוד מלאות מאוד- והיא אכן עונה על ההגדרה.

יחד עם זאת, הגברת תקתקנית מקצועית. שילמתי לה על מפגש של שעה. בשעה הזו היא ענתה ללפחות חמש שיחות טלפון- מסרה להם פרטים, מחירים, זמנים וכו'. ביקשתי ממנה, בעדינות, לתת לי תשומת לב, אך לאחר מספר דקות היא שוב ענתה לעוד מספר טלפונים. יתרה מזאת, לאחד שני מספרים שהיו תוך 40 דקות- היא תקתקה אותי החוצה ואמרה לי: "אני מצטערת אבל הלקוח הבא מחכה לי". היא אפילו לא התקלחה. יותר מזה, מיד כשיצאתי ראיתי את הבחור שבא אחרי- כך שהמקום לא דיסקרטי בעליל ואני בטוח שהיא לא התקלחה אחרי שהיא בילתה איתי.

בכל אופן, חברים- אני לא ממליץ בכלל!!!!

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”