כ כמעט תקעתי את ירדנה ארזי - דף 4 - סקס אדיר

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

31
[QUOTE=Amitoosh] קטע הזוי. קיבלתי את המספר מהפרופסור. נגמר ב 522. ענתה מישהי חשדנית. מסרבת לדבר איתי ומכחישה כל קשר עד ש'חבר שלך יתקשר אלי ונבין מי זה'. הזוי. מישהו מחזיק בסיסמא לצוללת?[/QUOTE]
לי קרה משהו אחר קיבלתי את המס' באדיבותם של פרןפסור וקרומבה
התקשרתי ביום חמישי אחה"צ לא היה מענה לאחר מכן התקשרתי שוב ענה לי גבר ואמר שזו טעות במס'
נראה לי שהיא התחילה לקבל עשרות טלפונים ונבהלה.

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

32
[QUOTE=Amitoosh] קטע הזוי. קיבלתי את המספר מהפרופסור. נגמר ב 522. ענתה מישהי חשדנית. מסרבת לדבר איתי ומכחישה כל קשר עד ש'חבר שלך יתקשר אלי ונבין מי זה'. הזוי. מישהו מחזיק בסיסמא לצוללת?[/QUOTE]

בני מהכרמלית
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

33

קודם אני רוצה להודות לפרופסור על המיספר ואופן ההיתקשרות עים הגברת

אז ניפגשתי איתה שמה סיגל אמרה לי שהיא חצי טורקיה וחצי איטלקית
המיפגש בביתה הפרטי היא קוסמטיקאית במיקצוע שלה יש לה חדר עבודה בביתה

ניראה לי היא עברה את גיל החמישים היא מאוד נקיה

לעיניננו היא יודעת לפנק גבר יש לה מציצה מעולה יש כאלה שיגמרו מהר רק מהמציצה שלה

עושה רימינג מעלף הבחורה באמת אוהבת לפנק גבר

לבסוף חדירה במיספר תנוחות ושההר געש היתפוצץ קיבלה אותו לתוך הפה

מאוד נהנתי איתה בטוח שאחזור אליה

חשוב לציין לכל החרמנים שהיא לא מתאימה לכל אחד

מי שאוהב מבוגרות ממליץ לו להיפגש איתה בתיקווה שתקבל אותו כמובן

כי חשוב לציין שהיא לא מארחת זה בישבילה חובבני היא רוצה חוג לקוחות מצומצם אמרה לי

ושוב תודה לך פרופסור

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

34
וגם אני מצטרף למודים לפרופסור
לעניין הביקור, ההתלהבות שלי מהמציצה של הגברת קצת פחותה מאלה שלמעלה.
לטעמי, יותר מדי עבודת יד ופחות מדי עבודת פה וגרון.
יחד עם זאת, את מה שהיא עושה, היא עושה מאוד נעים
בכלל האירוח נעים, נינוח ומאיר פנים
הכל מאוד נקי
זיון טוב
בעלויות מול תמורה- בלי ספק דיל טוב

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

36
חברים לפני דקות אחדות חזרתי מהגיברת אז להלן הדיווח הראשון שלי:לאחר הרבה זמן שלא ביקרתי נערות עובדות (בערך כחצי שנה) עקב בעיות תקציב וכו וכו קיבלתי מקרומבה התותח(שוב תודה) את המספר ובעזרת "החימום "של הפרוספסור יצאתי לשטח בעזרת אופניי (לא נייד מה לעשות ,הגעתי לכיכר המדינה בקירוב והתקשרתי ענתה כיוונה הגברת לא לפני שמצאתי מקופ לקשור (סיוט אחרי 2 גניבות עד לא מכבר)פתחה לי את הדלת :מה אגיד לכם הפתעה- בתור מנוסה לשעבר בתחום ,קצת נגמלתי מודה .. פתחה את הדלתת כפי שתואר אישה נאה בערך בת 48 עם מבנה גוף רזה ,עיניים חתוליות,תחת עגול וחזה קטן,מנוש לא מסופר כ"כ(לי לא הפריע) לאחר התפשטות כמובן..ביקשתי להתקלח בכל זאת אחרי המסע וההתרגשות למרות שבאתי מקולח מהבית אבל רציתי לבחון קצת ולהירגע.
נשכבתי שכולי במתח והתרגשות ,קצת הופתעתי ממבוגרת שנראת יחסית טוב וסבבה לאיזור למחיר ,וכו אבל איכשהו ניסיתי לזרום זו כנראה תסמונת הגמילה .
הגיברת התחילה לשחק לי עם השמוליק ולמצוץ אותו תוך כדי שהיא זורמת טוב ומסתכלת עלי מדי פעם ומנשקת את הכובע כל הזמן עם השיניים ויורדת למטה עד הסוף יודעת עבודה-ואני מתקשה להגיע לזיקפה תוך כדי מחשבות האם היא באמת דומה לירדנה ארזי(לפתע היה נדמה לי שכן)והאם הואפניים שלי בחיים .
הגיברת המשיכה בסובלנות עד שהתרגלתי והסתגלתי ועמד כתורן,ואז רציתי לפמפם מאחורה -והסרט ידוע שיבוא הקנדום הזין יפול בתןספת של חזרתי מפרישה ומקום חדש-כך היה.
ניסתי לאונן עליה מתחתיה,לפניה,מאחוריה,והזין משחק איתי משחק הנפילות,לאט לאט השעון מתקתק ,אני מרגיש שהדקה ה90 קרובה ואז:לא גמרתי!! אלא הגיברת מודיעה על תוספת זמן של 5 דקות...טוב הזין המשיך עם הבונקר ואני התיאשתי כבר מלתת גול..עברו בערך כ-45 דקות .ואז שריקת הסיום.
כמובן שאין לתאר את ההרגשה -בתור אחדד שרחוק עוד מבית אבות בגיל,הרגשתי כאילו חטפתי חמישיה והקהל יצא דקה 60 בשריקות בוז.
הגיברת ניסתה לעודד והיא באמת בחורה עם לב זהב ,במשך כ10 דקות עם שיחות כאשר בין לבין אני כבר מתלבש ושומע את הרצאותיה המענינות והמנסות ל"עודד"-הרגשתי לרגע כאילו באתי לאימון אישי בתחום הזיונים -תוך כדי שאני כבר בראש חושב איך אני מוצא סרט של ירדנה ארזי ונגאל עם השפיך ביד ...לסיכום
מראה-גיל בערך 48+
עדה-נראתה לי מזרחית תימניה במבט ראשון אבל לא אופתע אם היא עשתה הכל בשיזוף.
חזה-גג C
ישבן-חלק בינוני
יחס-10 יחסית לבחורה ישראלית ...וכאחד שיש לו ניסיון עם הישראליות וניסיון מר ,זה הנימוק למה שקרה יש לה מראה של לחצ אבל לא היה ככ.
מחיר-150 לניסיונות של 40 דק בערך ועוד 20 בערך דק קאוצינג(אין טענות אגב!)
האם אחזוור-פעם ראשונה שזה קורה לי בדרכ אין מצב לפי מה שקרה, אבל חייב לסמן אותה בוי סה"כ סבבה סופי וגם המחיר תלוי בשיקולי תקציב .אני יצאתי עם חצי חיוך דבר שלא קרה בדרכ בתיקתוקיות.בקיצור כמו שאמרו קודמיי כל מילה בסלע -עלות תועלת שווה .

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

38
אחלה דיווח...אצבע למעלה

לגבי הזיקפה תיקח סיאליס זה כדור מעולה מעולה.

ואני מחכה שמישהו יכתוב כבר משהו על הטלויזיה שלה בסלון... צחוק

הפרופסור2013-07-25 08:39:13

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

40
[QUOTE=סופר לה טיב]האם יתכן שאתה מוטרד מידי גם בנושא האופניים ויתכן שהדאגה להם מפריעה לך להתרכז ולהינות? שאלה

[/QUOTE]

מזל שאין לו מרצדס...

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”