כ כריס מסעדיה גאון - ממש לא - סקס אדיר

כריס מסעדיה גאון - ממש לא

1
בעקבות התלבטויות בסוגיית אמינות תמונותיה של עלמת 700 שח + עלות לוקיישן, החלטתי לפרוק בתיקתוקיה כרגיל
סריקה מהירה בסעדיה גאון הניבה את כריס, מילפית תמירה וממושקפת בלונד, בבגדים נראית טוב, עשתה רושם חייכנית ומלאת מוטיבציה וזה בהחלט נתן תקווה והלכתי על זה. (אגב בקרליבך שם ביקרתי לפני כן היתה ילדה בלונד יפיפיה גוף מדהים קומפקט עם חזה סבבה אבל פרצוף חמוץ, סימן מובהק לאל תעיז להכנס איתה)
280 שח (בספירה מדויקת) החליפו ידים ונכנסו לסדר תנועה, החדר יפה אבל מצחין, ביקשתי להחליף אבל לא ניתן.
פרקה את בגדיה והזין נבל לי. אשכרה
בטן רפוסה עם קפלים, דדיים נטולות אויר, שום דבר מגרה להתרשם ממנו
מוצצת רק עם קונדום, זריז מאד ויללה תתרומם לזיין אותי. תיקתוק כהלכתו. בקושי עמד לי לזיין אותה. כמעט אף פעם לא קרה לי דבר כזה, אבל אחת שהמראה שלי מוריד לך וגם מתפעלת אותך במקום לזרום איתך - זה לא אני.
בקושי גמרתי ידנית ועם הרבה שמן.
לא הייתי צריך אותה בשביל זה.

להתרחק כמו מאש.
כריס - מילפית שטנית גבוהה עם משקפיים, פנים נאות וחזייה מלאה בספוגים.
יפות >< רזות >< חזה ענק

4
כל אחד וההעדפות שלו, אני לא מת על מציצות כך שעבורי אישית זה לא קריטריון
כן אתן עדיפות למי שמלקקת ביצים ובטח ובטח עושה רימינג
עבורי חשוב מאאאד המראה שלה ללא פשרות ושתזרום עם החשקים שלי לתנוחה כזו או אחרת ולא תנהל אותי
כשמילפית באה אליך עם בגדים הדוקים היא יכולה להטעות במראה שלה, כשמתפשטת כל מה שלא ראית נגלה לעין
יפות >< רזות >< חזה ענק

5
[QUOTE=הגומר] כל אחד וההעדפות שלו, <span style="line-height: 1.4;">אני לא מת על מציצות כך שעבורי אישית זה לא קריטריון</span>
<span style="line-height: 1.4;">כן אתן עדיפות למי שמלקקת ביצים ובטח ובטח עושה רימינג</span>
<span style="line-height: 1.4;">עבורי חשוב מאאאד המראה שלה ללא פשרות ושתזרום עם החשקים שלי לתנוחה כזו או אחרת ולא תנהל אותי</span>
<span style="line-height: 1.4;">כשמילפית באה אליך עם בגדים הדוקים היא יכולה להטעות במראה שלה, כשמתפשטת כל מה שלא ראית נגלה לעין</span>
[/QUOTE]
העם דורש מחיר שפוי
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”