כ המשתמש תשוקה לנשים. - דף 2 - סקס אדיר

המשתמש תשוקה לנשים.

11
איזה חבורת קשקשנים נסחפים והמון צמא דם.
לסקול אותו באבנים.
להעיף אותו.
להשעות אותו.
הפרופסור בכלל הגדיל עשות וטוען להפרת אמונים, לא פחות.
בא לפורום קשקשן כמו כולכם ועשה פה תרגיל למתחילים שכל כך הרבה נפלו בו.
במקום להחליט כפי שכתב NeverNotEnough צריך להתעלם ממנו ולא להתייחס, יש כאן חבורה שקופצת וצועקת בגרון ניחר - להשעות אותו!
לי זה צורם מאוד.
אני דוגל בחופש ביטוי כמעט מוחלט, בטח מעל במה אינטרנטית בעילום שם שמאפשרת לאנשים להפתח ולהיחשף ללא חשש ומצד שני להביע עצמם וגם את הפנטזיות הכמוסות שלהם ללא חשש הצנזורה או לעג ההמונים.
אבל בפורום כמו במדינתנו הגזענית והחשוכה (כן, ברור לי שאני בשר מבשרה, אז אל תקפצו להטפה התורנית שלכם), אין סובלנות באמת, אלא רק איצטלה של סובלנות. רק מראית עין וקריצה של פתיחות לדעתו של האחר. בפועל, "אם אתה לא חושב כמוני, אזי דעתך אינה נחשבת ואתה מוקצה מחמת מיאוס".
נדמה לי שישנן מספיק מגבלות שהנהלת הפורום משיתה על חופש הביטוי שלנו כאן, ואין צורך להוסיף מעבר לכך.
תקנו אותי אם אני טועה.
I fart in your general direction

המשתמש תשוקה לנשים.

13
חופש הביטוי???

האם יש בעיה בפורום לגבי חופש הביטוי?

אני לא ראיתי מאף אחד ובטח לא ממני אוסר על אדם כל שהוא להביע את דעתו-אני יכול להעיד על עצמי שאני אפילו דוגל בחופש הביטוי במפה הפוליטית אני מזוהה עם השמאל הפגנות והבעת דיעה היא דרך חיי.

מהו פורום סקס אדיר?
פורום סקס אדיר הוא מנגנון שיתופי להעברת מידע.
אין לי בעיה שמשתמשים ידווחו פה על סאדו מאזו בגידות יחסי מין בין גברים או כל דבר אחר שלכאורה אצל חתכים מסויימים של האוכלוסיה הוא אסור בתכלית האיסור.
יש לי בעיה עם משתמשים שלא משתפים.
למה לפתוח שרשור בפורום על בחורה מדליקה כוסית שווה זיון ובאותה נשימה לכתוב-אני לא אתן עליה פרטים כי עד היום לא קיבלתי ממכם כלום.

גאנר ידידי אתה טועה פה בענק זה לא נקרא חופש הביטוי.
זה נקרא לחרחר ריב,זה נקרא לחרחר מלחמה ובעידן שלנו זה לא כל כך קשה לעשות מלחמות.
ואיך הולך המשפט הידוע-"מלחמות לא קורות-מלחמות נגרמות".

תתאר לך שאכנס לפורום הומו/לסבי ואפתח שרשורים על תפילות לאלוהים זמני הדלקת נרות וסיכום של הרצאות רבנים... חופש ביטוי לא?

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

המשתמש תשוקה לנשים.

17
סופר לה טיב... אמנם אני מסכים איתך שזה צעד קיצוני.
אבל אם קיצונים צריך להתנהג בקיצוניות.
לא יכול להיות שמשתמש בפורום שמעירים לו שהוא טועה וכותבים לו את זה ויותר ממשתמש אחד- אבא שלי היה אומר אם 2 אנשים אומרים שאתה שיכור-אז לך לישון.
לא מפנים לא מקבל וממשיך להתסיס את האווירה.
הרצחת וגם ירשת?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

המשתמש תשוקה לנשים.

18
בואנה אתם באמת חייבים זיון, מה אתם לוקחים פורום וירטואלי כל כך ברצינות, כולה פורום, פתטי. אני בכל אופן משועשע.
קדימה תשעו אותי איך חיי יראו ללא יכולת להשתתף בפורום וירטואלי, איזו משמעות תיהיה לחיי?!
שבוע טוב והרבה זיונים טובים(לכמה פה ממש חסר) תתעסקו בדברים טובים, פיס
אהבת נשים זאת חיי

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”