כ ריבל 13 חובה כניסה!!! - סקס אדיר

ריבל 13 חובה כניסה!!!

1
שלום לכולם..
יום רביעי אחרי בילוי בתל אביב אני וחבר החלטנו ללכת לריבל מכיוון שזה המקום הכי קרוב שהיה לידנו ובגלל השעה המאוחרת למרות שידענו שהמקום לא ממש מקום ששווה ללכת אליו..
נכנסנו קצת שתויים אך רגועים בלי כוונה לעשות בעיות..
אחרי שכל הבחורות הציגו את עצמן חבר שלי בחר בקים ואני בחרתי בקרוליין
נכנסתי עם קרוליין לחדר שכבתי על הגב היא התיישבה מטר לידי בלי שום מגע אשר אמור לגרום לך חשק והחלה במציצה של 10-15 שניות בטענות של למה לא עומד לי (אני מזכיר הייתי שתוי) לאחר מכן המשיכה בעבודת יד כחצי דקה והפסיקה... לאחר שהפסיקה אמרה לי תעמיד אותו לבד אם אתה רוצה שנמשיך..
אני הייתי בהלם ואמרתי לה שזה לא ילך אם היא לא תעזור לי..בתגובה לזה היא אומרת לי או שתעשה את זה או שנמשיך להסתכל אחד על השני.. באמת לא רציתי לעשות בעיות ולא להתחנן לנערות האלה הייתי שתוי מה שגורם לי בדרך כלל להסתבך בצרות ולא רציתי את זה רציתי רק להגיע הביתה פשוט התלבשתי אמרתי לה שהייתה לי הרגשה לא להכנס איתה והיא עוד אמרה לי חבל שלא החלטת לא להכנס יאלה זדיין מפה.. יצאתי בלי לעשות שום בעיות כאשר חבר שלי בחוץ סיפר לי דברים דומים על קים שהוא נכנס איתה..אמר שלקח לו זמן לגמור ולאחר 10 דקות שתוך כדי היא מצווה עליו לגמור היא הפסיקה את עבודתה מהסיבה שזה לא ילך כשהוא מסטול..
אני באמת לא מתכוון לחזור לשם ,היום צריך לעבוד יום וחצי בשביל לשלם למקומות האלה בשביל 10 דקות של הנאה שגם זה לא כל כך בטוח..
בשבילי יש מקומות שהם טובים ומקומות פחות טובים אבל עכשיו יש אצלי גם מקום שרוף מבחינתי.. לריבל אני לא מתקרב.. תעשו חושבים ותלכו על בטוח.. באמת שחבל על הכסף הזה תשתדלו להשקיע אותו במקומות בטוחים..
קובי קובי

ריבל 13 חובה כניסה!!!

2
מצטער לשמוע על הנפילה
חוץ מזה בתחילת הפוסט בעצמך אמרת שהמקום לא מומלץ, אז אל תיכנס עם ציפיות מלכתחילה, מלבד זאת היית שתוי
הזין לא עומד, אתה חושב שבחורה שרואה כל יום 15-20 בולבולים ביום יהיה לה כוח להתעסק עם זין שלא עומד?

ריבל 13 חובה כניסה!!!

3
העניין הוא שאנשים עדיין ממשכים להגיע למקומות כאלה וזה מה שמאפשר לבחורות האלה לתת יחס הזה.
הרי גם ככה יהיה לה עוד לקוח פרייר בחוץ, אז למה לה לספור אותך???
גם אני יצאתי טמבל כמו כולם ממשיך להגיע למקומות שאני יודע שחוץ מתיקתוק אין יותר מידי מה לחפש
(ראו דיווח שלי על תקתוקית קרליבך)
חבל, כי אם הינו עושים חרם כמו שצריך על המקומות שבהם היו תקלות אני בטוח שאותם מקומות (קליבך, ריבל...)
היו משפרים את התנאים שלהם.

זאת הבעיה הרצינית שלנו כישראלים אנחנו לא יודעים לעשות חרם כמו שצריך.
שהייתה המחאה החברתית זאת הייתה הפעם הראשונה שעשינו משהו כחברה ובאמת ראינו תוצאות.
אבל עכשיו שוב חזרנו להיות כבשים שהולכים כמו עוורים לשחיטה.

בקיצור, אני מציע, פשוט לא ללכת אל המקומות האלה.
לדווח על המקומות בתקווה שכולם יעשו כמונו.

גמר חתימה טובה לכולם.

סגן2013-09-13 17:28:15

ריבל 13 חובה כניסה!!!

6
לא יודע עד כמה אני צודק אבל במקומות האלו עדיף עם כבר להגיע אז בעמצה שבוע כזה בשעות הבוקר כשאין שם עומס של אנשים ואז יותר סיכוי לקבל יחס טוב יותר בכול אופן זה מה שאני ראיתי מהפעמים שביקרתי במקומות האלו בשעות שונות, חוץ מזה מה שסמתי לב במקומות האלו לא ממש אוהבות שמישהו מגיע מסטול ומנסות להעיף כמה שיותר מהר, ככה שזה לא מפתיע מה שעשו לכם.
ן SOLENT2K לא חובה לשפוך אלפיות, יש מסםיק םרטיות במחירים של 200-400 שנותנות שרות מעולה

ריבל 13 חובה כניסה!!!

7
חבריי הזיינים,

הרי מטרת הפורום היא, לגרום לשאר החברים לא ללכת למוקומות הללו.

הרי, אתה יודע שאם אתה הולך לתיקתוקיה, כנראה שיתקתקו אותך, אין גאלות בנושא הזה.

בכל מקרה, אני תומך בדעה שאומרת שמקום שלא יהיה שווה את מיטב כספנו, כדאי שיעשה חושבים. הרי המקומות האלה עובדים על טווח קצר+ מקסימום רווח..

יש מספיק בחורות פרטיות ודירות דיסקרטיות (בקתווה שנותרו כאלו) שלא מציעות שירות רע.

החלה שנה חדשה, בואו הפעם ניהיה מגובשים בעמדותינו לגבי בחורות שמוציאות שם "רע" לעיסוק שלהן.
תסתמי, ותסובבי את התחת אליי

ריבל 13 חובה כניסה!!!

10
אני דווקא אוהב שמתקתקות אותי אני בא משלם הזונה תמורת סכום זעום של 250 שח לא רק מתפשטת אלהבגם מוצצת לי ואז בנוסף אני גם מזיין אותה קדימה אחורה עוד פעם קדימההושוב אחורה גומר והולך ושוכח אותה
אני לא מחפש לדבר איתה אין לי בעיות חיברות שרק זונה תהייה האוזן קשבת שלי
אני בא אליה רק בתור אחת שתיפתור לי בעיה לוחצת באזור המיפשעה ולא בראש בשביל בעיות בראש יש כדורים אחרים או פסיכאטר

כוסמין2013-11-14 20:07:00
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”