כ לורן פרטית.. - סקס אדיר

לורן פרטית..

1
שלום,

אני מחפש משהיא פרטית..ענתה לי משהיא בת 23 מסרה שעובדת ולומדת וגרה בשכירות בפתח-תקווה.
היא שמה מודעה שהיא מחפשת תומךואני שלחתי לה הודעה למייל וכך היא ענתה.

הפרטית שלנו קוראת לעצמה לורן...לא תקשרה איתי טוב במייל..לא כל כך אהבתי איך שהיא דיברה..
קצת חשדנית כזו ולא מספרת כלום..לדוגמה שואלים אותה מה עושה בחיים..
היא עונה לומדת ועובדת...
בקיצור היא לא שלחה לי תמונות..וביקשה מפגש היכרות..היא גרה קרוב לאיזור תעשייה סגולה בפתח תקווה למי שמכיר..
קבענו להיכרות..מי שהגיעה ראיתי לי בחורה רגילה קצת נמוכה..לא יפה ולא מכוערת..התקשורת איתה והכימיה לא היתה משהוא..
כמה פעים קבלה טלפונים..בסוף אמרתי לה שזה לא זה ונפרדנו..
דברי איתה איזה 10 דקות והלכתי ככה שאין לי עוד פרטים למסור לכם עליה...

התרשמתי ממנה שהיא פרטית ולא עוסקת בתחום..למי שרוצה לנסות משהיא שהיא לא נערת ליווי...
ולא אכפת לו אם היא דוגמנית או לו..ורוצה סקס...לי לא היתה כימייה איתה..אולי למישהיא ממכם כן..
אני משאיר מייל תגידו לה שאתם ראית את המודעה שהיא מחפשת תומך..
זה המייל :
[email protected]

אם משהוא ממכם גם רוצה לשתף איתי משהיא אשמח גם עדיף פרטית :) כי אני גם מחפש עדיין..
אני גם חושב להתחיל לבקר דירות..או תקתוקיות כפי שאתם קוראים להם..איזה דירות בתל אביב ברמה גבוהה הייתם ממליצים?

לורן פרטית..

3
היי..

כשאאלתי אותה במייל מה היא דורשת..היא אמרה שאחרי הפגישה נסכם..מה שנחמד מצידה את האמת לדעתי..
לזרוק סתם מחירים זה לא לעניין..

מכיוון שלא הייתי מעוניין בקשר אז אפילו לא שאלתי אותה..דרך אגב היא רוסיה..נמוכה לא יפה בפנים קצת מלאה..
עוד מה שהיא אמרה שהיא מעדיפה להפגש עד 19:00 ולא בסופי שבוע..

יש לי שאלה ואשמח לקבל תשובה.

האם משהוא יכול לרשום לי דירה באיזור תל-אביב שבה נותנים זמן ארוך ויש בנות יפות ברמה..ולא מקום מגעיל כזה..
ראיתי את הרשימת דירות אך אין תיאור לגבי כל דירה..

תודה רבה לעונים.

לורן פרטית..

4
שלחתי לה מייל אבל לא חזרה אליי... נשמע מעניין בכל אופן.
מישהו הצליח להשיג אותה? יש פרטים עליה?

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

לורן פרטית..

5
שלחתי לה מייל וכתבתי שמצאתי את המודעה ואפילו למען האמינות ציינתי באיזה אתר (לפי המייל קל למצוא אתר בו היא מפרסמת)
היא השיבה במייל באותו יום. אחרי התכתבות קצרה ביררתי שהיא רוצה 500 ש"ח לפגישה של שעתיים עד שלוש. היא לא ממוקמת ואמרה שעליי לשכור חדר. אמרה שלא מוכנה להוריד את המחיר וציינה שהוא גם ככה זול לדעתה. לא מוכנה לשלוח תמונות. ביקשתי מספר נייד והיא נתנה אבל ביקשה להיתקשר רק בימי חול (לא בסופ"ש) ועד 12 בצהריים.

עשיתי חיפוש מעמיק ומצאתי את השם האמיתי והמון תמונות שלה. היא לא בת 23, אלא בת 34. היא נמוכה וקצת שמנמנה עם בטן אבל לא ממש שמנה. זה עניין של טעם. לפי התמונות לא לטעמי. אני לא אכתוב כאן את הפרטים האמיתיים שלה כמובן. גם לא היה נעים לגלות כל זה כי היא נשוא עם ילד ובעלה די חתיך. למה היא עושה לו את זה?!? אם הייתה מחפשת מאהב כמו רוב הנשואות עושות הייתי מבין, אבל לרדת לסוג של זנות... לא הייתי רוצה לגלות זאת על אישתי...

אבל מה, אם הייתה חתיכה לא הייתי מטיף מוסר כאן :)

אם אתם רוצים נייד שלה אז תתכתבו איתה במייל והיא תשלח לכם די מהר

לורן פרטית..

6
[QUOTE=PussyRider]למה היא עושה לו את זה?!? אם הייתה מחפשת מאהב כמו רוב הנשואות עושות הייתי מבין, אבל לרדת לסוג של זנות... לא הייתי רוצה לגלות זאת על אישתי...

אבל מה, אם הייתה חתיכה לא הייתי מטיף מוסר כאן :)

אם אתם רוצים נייד שלה אז תתכתבו איתה במייל והיא תשלח לכם די מהר
[/QUOTE]
סיבות למה היא עושה את זה שמורות עימה
זה לא צריך לעניין אף אחד
ומאהב? זה לא סוג של זנות? רק פה עושים את זה עם גברים שונים.
ולך תדע אולי הבעל יודע מהסיפור והוא דווקא משדל אותה לעשות זאת? לא חסרים מקרים כאלה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”