כ לין מקרליבך 21 - דף 3 - סקס אדיר

לין מקרליבך 21

21
הייתי עם לין הרבה לפני שהיא עשתה את הניתוח סיליקון בחזה , בתקופה של טברסקי היה לה חזה יפה קטן עד בינוני רך ועומד!!!
משמע רך ועומד וכוס רטוב ויפה !!!! נקבה !!!!,
לדעתי הייתה פצצה לפני הניתוח ולא הייתה צריכה לגעת בחזה שלה ,
פעם אחרונה שראיתי אותה היתה לפני שנה והיא השמינה מאוד בגלל הניתוח ,
אין לכם מה לדאוג לין נקבה נולדה ונקבה תישאר !!!
הבחורה הזאת הזויה ברמות ..... חולת מין נמפומנית ושרמוטה של החיים !!!
אני לצערי לא הייתי איתה ממזמן וגם לא אחרי הניתוח חזה כי עבר בינינו חתול שחור והיא לא רוצה להכנס איתי ....
זה קרה לעוד משהו שהיא ככה התהפכה עליו ?
דרך אגב שלחו לי ב וואטס אפ סרטון שמראים איך עושים ניתוח לשינוי מין וזה נראה הזוי איזה עבודה טובה אפשר לעשות , והין אחרי ניתוחים אני חושב שהגבר שחתכו לו כן יכול לגמור כי משאירים לו בניתוח חלקים רגישים ואת צינור השופכה ,
אבל בוודאות לין נקבה מלידה !!!
ואתם יודעים מה , איך שהיא נראת ... אני מוכן לזיין גברים כאלו לשעבר חחחחחחחחחח

לין מקרליבך 21

24
חברים יקרים את הדיווח הזה אני רוצה להקדיש לכל האנשים פה שנפלו פעם אחר פעם בתיקתוקיות בת"א
והגיע הזמן להושיע את כבודם וממונם.
וכן כן תתפלאו כולם ברצוני לספר לכם דווקא על בחורה בתיקתוקיית קרליבך 21 הידועה לשמצה.
אתמול בשעת לילה מאוחרת חזרתי מהעבודה (אני עובד באיזור תח"מ), הרגשתי בדרך צז"מ גדול מאד
(צבירת זרע מוגברת בביצים) והחלטתי לפרוק.
התחלתי את מסעי מכיוון תחנה מרכזית חדשה כמובן שעברתי בדרך גם בישנה ובגדוד-העברי לבדוק את
הסחורה, כולם שם מתות ורוצות רק 100 ש"ח, חוץ מאחת צעירה שעשתה לי את זה אבל נראית תקתקנית
מקצוענית!
משם המשכתי לתיקתוקיית קרליבך 21, ופה התחילה לה התפנית, ביקשתי לראות בנות והייתה אחת שקראו
לה לין (שאותה פה חלק נכבד ממדווחי הסקס הטובים של ת"א מכירים) , כבר כמה פעמים רציתי להיכנס
איתה וכל פעם אשכרה עמדו בתור 3-4 אנשים לפני וחיכו שעות להיכנס איתה.
למזלי אתמול שבאתי לין הייתה עסוקה ורק אדם אחד המתין לה כך שלא נאלצתי לחכות לה הרבה
(יחסית).
הקדמה: לין בחורה כוסית על גובהה(1.80) חטובה מאד עם ציצי סיליקון פצצה, ופרצוף מיליפי מזרחי
חבל"ז, ולהלן פרטי האירוע: נכנסתי איתה לחדר והיא התנפלה עלי בנשיקה צרפתית לוהטת שנמשכה 2
-3 דקות, מיד המשיכה לבודי מטריף- והיא יודעת איך להימרח על גבר ולגרות אותו, אח"כ היא שמה מגבת
על המיטה ופשוט דחפה אותי על המיטה, ואני משכתי את החוטיני שלה למטה והיא תוך כדי התחילה
להוריד את החזייה שלה, ואז היא התחילה במציצה חשופה חלומית שכללה גם ליקוק ביצים מדהים.
הפכתי אותה על הגב והתחלתי ללקק בהנאה את הכוס הוורד שלה תוך כדי שאני משחק בדגדגן הקטן
והטעים שלה , וחבר'ה יש לה כוס אגדה!...המשכתי את הליקוקים וגם דחפתי לה 2 אצבעות עמוק בתוך
הכוס , והיא התחילה להתחרמן ואז אמרה "בוא תכניס ת'זין היפה הזה לכוס שלי", ואני שהזין שלי עמד
כבר כמו טיל מיד שמתי גומי והתחלתי לדפוק לה את הצורה במיסיונרית, לאחר כמה דקות סובבתי אותה
לדוגי והמשכתי לתת בה ואז שוב למיסיונרית וכשהרגשתי שאני עומד לגמור היא פתאום (כן כן זה היה
במקריות) אמרה לי "בוא תשפריץ על הבטן" , מיד שלפתי את הכובעון השובב והמטרתי על בטנה את כל
העצבים של היום עבודה. (-:
אח"כ היא אומרת לי "שמע זה היה רק 10 דקות (זה באמת היה רק 10 דקות), אתה חייב לפרק לי ת'כוס
היום, אני ח-רמ-נ-י-ת.
ואז הלכנו כל אחד לשטוף את עצמו קצת במקלחת, שסיימנו לשטוף הבחורה פשוט דחפה אותי על המיטה
בכוח(וחבר'ה יש לה כוח ללין הזאת) , המשיכה עוד קצת עשתה בודי כמו בהתחלה ואני שוב התחלתי
להתחרמן.
הרימה לי את הרגליים והתחילה ללקק לי את הרגליים , ואז לאט לאט עם הלשון בצורה סיבובית התחילה
ללקק ולחפור בתוך החור של התחת שלי - אחים שלי ההרגשה הייתה מדהימה ואני כולי בעננים מרגיש את
הזין שלי מתחיל להתרומם והיא גם אמרה "וואי איזה טעים אתה" והמשיכה והמשיכה ללקק וחפור והתחילה
תוך כדי לשרוט קלות עם הציפורניים הארוכות שלה את הרגלים שלי , ואז אחרי 10 דקות שהיא חפרה בי
וליקקה את הרגליים ושרטה לי אותם הפכתי אותה על הגב והיא שמה לי כובעון חדש דנדש ואני התחלתי
לתת בה באגרסיביות !!! והבחורה מגיבה טוב, אחרי 5 דקות של בום בום אני מרגיש שהבחורה נרטבת
והחדירה פשוט הייתה ממש חלקה ונעימה והמגבת לאט לאט התחילה להתמלא בכמות של הנוזלים שהיא
פלטה מהכוס.
אני ממשיך לזיין אותה ולזיין אותה....המשכתי ככה עוד רבע שעה והבחורה בענננים (גם אמרה תוך כדי "וואי איזה זיון אתה") , ואני לא גומר וכולי
מזיע אבל אני נהנה לראות אותה ...ממשיך וממשיך והיא תוך כדי מדברת לעצמה ומלקקת את את פטמות
הוורודות והטעימות שלה שגם עליהם שמתי את הידיים חלק גדול מהזיון כי הם קשים כאלה מלאי סיליקון
וכיף להיאחז בהם.
וכמו שכתבתי אחרי רבע שעה שאני כל פעם מגיע לכמעט אבל לא גומר היא אומרת לי מאמי בוא אנחנו
כבר פה כמעט שעה וכבר צלצלו 3 פעמיים ואני חייבת לצאת (באמת היינו שם 45 דקות), ואז היא אומרת לי
בוא אני יעשה לך ביד עם שמן ואני ילקק לך את השפיך שתגמור - אני כמובן שלא יכולתי לסרב והבחורה
התחילה להביא לי ביד עם שמן , יש לציין שיש לה כפות ידיים גדולות רכות אבל חזקות היא שפשפה לי
ככה 10 דקות עד שבסוף התפוצצתי והיא התחילה ללקק לי את השפיך וגם בלעה אותו ב-ה-נ-א-ה רבה!
מיד אחרי שסיימה ללקק ולבלוע היא המשיכה עוד קצת ללקק לי את הבטן ולעשות לי נעים עם הידיים
בגוף...אחרי 5 דקות בערך היא קמה והתחילה להתלבש , אני כמובן שכבר הייתי מותש ולא יכולתי לקום
המשכתי לשכב עוד קצת (עוד 5 דקות) , התלבשתי ויצאתי ....לפני שיצאה מהחדר סיפרה לי שהייתה
חשפנית שנה במועדון הבורסה ושהיא חזרה עכשיו לעולם הזנות ויש לה המון לקוחות קבועים (ולאחר
בירורים מעמידים בפורום יש אמת בדבריה).
לסיכום רבותי הבחורה שירותית ברמות על !!!!....לא מצאתי חסרונות (אולי חלק קטן מכם לא יאהב את
העובדה שהיא מדברת לעצמה וגונחת בקולות חזקים מדי למרות שאותי זה משך)....רבותי להגיע, להגיע
להגיע!!!!!....מובטח לכם שירות מדהים ואל תשכחו לבוא עם כוח והרבה חרמנות ....שלכם באהבה מלקק כוס (-: חיוך

(וכמובן תודה מיוחדת להללי שלקח אותי לזונה הראשונה לפני כמה שנים טובות ובזכותו הגעתי הלום ...הללי רב תודות לך אחי)חיוך

לין מקרליבך 21

27
משום מה מזכיר לי את הדיווחים של: ״גנדן״ , ״פטיש חשמלי״ וכ״ו, חברי הפורום יודעים למי אני מתכוון .

קשה להאמין לחוויה אבל נזרום

חוויה מעניינת הייתי אומר

אני הבטחתי לעצמי שלתיקתוקיות אני לא מתקרב יותר

עד שאתה זוכה שם באמת במשהו זה כמו לזכות בלוטו

מעדיף ללכת לפרטיות .

חג שמח
[QUOTE=UMA][הוסר ציטוט של הדיווח במלואו]

[/QUOTE]

UMA2013-09-26 17:59:12
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”