כ אנג'לינה מבת ים - דף 2 - סקס אדיר

אנג'לינה מבת ים

11
אקיצר אמרתי אין אקסטרות אולי תשאלו אם אפשר לגמור לה על הכיור?.. תבואו תשאלו את הבחורה ובזה זה נגמר.
אם היה הייתי כמובן מדווח לכם אבל אין מה ,השירות שלה סוף הדרך גם בלי כל האקסטרות האלה,מקבלים מה שנאמר בטלפון .
מה שאני מבקש מכם לשמור עליה היא נשמה טובה :)

Gspot2013-10-14 06:49:36
Rachel Starr probably the best fuck

אנג'לינה מבת ים

12
זו לא הבמה שבה מוסרים פרטים על הבחורות?
אם היינו רוצים לקבל כאלו תשובות באמת היינו מתקשרים לפקידה.
באמת חשוב לנו שהיא נשמה טובה... היא לא מוצצת בלי, לא ניתן לגמור לה בפה ועל אנאלי ניתן רק לחלום אבל יש לה נשמה...
תכף נתחיל ללכת לבחורות שרושמות בפרטים שהם מתנדבות במד"א.

אנג'לינה מבת ים

16
אני יודע שזו שאלה טיפשית אבל אני לא יודע לאן להפנות אותה. והיות ואני מתכוון לפקוד את אנג'לינה בימים הקרובים...

השאלה היא באיזה שעות הכי טוב לבוא לפגישות האלה?
האם להיות בין הראשונים באותו יום?
או בין האחרונים?

אנג'לינה מבת ים

17
אתמול פקדתי את אנג'ליקה ב-חצות וחצי .
האמת שחשבתי שאני אהיה האחרון למרות שבסיום הבנתי שמישהו נוסף הגיע .
אנג'ליקה בת 25 גבוהה פנים יפות וגוף סוף הדרך , בהחלט שחקנית חיזוק מהדרגה הראשונה לתאגיד הבת ימי .
מבחינת שירות היא מאוד משתדלת ולמעשה עושה הכל מהכל מלבד אנאלי שלא ניסיתי אבל יתכן אולי בפעם הבאה .
בהחלט ממליץ , היא ממש לא מלחיצה בזמן ולרגע נדמה היה לי שאני נשאר לישון שם .

אנג'לינה מבת ים

18
מצאתי אהבה ושמה (הבדוי, כמה מפתיע) אנג'לינה. Heart

דיווח טרי אחרי ביקור אצל אנג'לינה הערב.

יום שישי, שעה 10 בלילה, טיילת בת-ים מפוצצת באנשים.
כמובן שלא מצאתי חניה ליד המקום המיועד אז החניתי בלוק אחרי ונאלצתי ללכת ברגל כשתי דקות. אני לא חושב שיש עוד מקום בארץ שניתן להיתקל בו בכזאת כמות של פרחות בטווח זמן של 2 דקות. בין כל הפרחות, שאת אחת מהן שמעתי שואלת את חברתה: "אבל מה זה פולי קפה?!", היו גם כמה שוות...מה שעזר לפתוח את התיאבון לקראת הפגישה.

איך שראיתי את אנג'לינה היה לי את אפקט ה-וואו. היא פתחה את הדלת לבושה בלבנים שחורים ונעלי עקב.
קודם כל הייתי מופתע לטובה מגובהה - כ-170 ס"מ ללא עקב - כי בתמונות היא נראית קומפקטית יותר.
חברים, לבחורה יש גוף פשוט מושלם! בהפסקה בין האקטים, בעודי שוכב במיטה ומתנגב, היא עמדה כמה מטרים ממני וניגבה את פניה... אני פשוט לא יכולתי להפסיק להביט מלמטה על הגוף העירום שלה. התמונה עדיין רצה לי בראש...
מה שיותר סיקרן אותי אלה כמובן הפנים שלה וגם פה לא התאכזבתי; פניה יפות, עדינות וחלקות, עם שפתיים של משי.
לא התאכזבתי מהחזה שלה כי כבר מהתמונות ידעתי למה לצפות (או לא לצפות).

אני אקצר לגבי הסקס כי נעצמות לי העיניים.
מציצה מעולה - רטובה, ארוכה ומושקעת. פעם ראשונה שבחורה עובדת עושה לי סוג של גרון עמוק (לקחה את כולו פנימה).
הסקס עם אנג'לינה הוא עדין וחושני, בדיוק כמו שאני אוהב. אם רק היתה מתנשקת עם לשון אז בכלל היה סוף הדרך, למרות שהנשיקות היו מדהימות גם ככה. אקסטרות (אנאלי, גמירה בפה) לא בתפריט. רימינג גם לא היה (איתי לפחות) אבל יש מצב שהיא כן עושה אם מבקשים.
הייתי אצלה קצת יותר משעה שמתוכה אני חושב דיברנו לפחות 20 דקות על חייה (ברוסית כמובן). בהזדמנות זו אני רוצה להודות להורים שלי שלא נתנו לי לשכוח את השפה הרוסית, כי זה מאוד עוזר בתחום הזה. קריצה

האם אחזור?
המממ...
Is the pope catholic?

ג'יימס דין2013-10-26 01:58:41
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”