מצאתי אהבה ושמה (הבדוי, כמה מפתיע) אנג'לינה.
דיווח טרי אחרי ביקור אצל אנג'לינה הערב.
יום שישי, שעה 10 בלילה, טיילת בת-ים מפוצצת באנשים.
כמובן שלא מצאתי חניה ליד המקום המיועד אז החניתי בלוק אחרי ונאלצתי ללכת ברגל כשתי דקות. אני לא חושב שיש עוד מקום בארץ שניתן להיתקל בו בכזאת כמות של פרחות בטווח זמן של 2 דקות. בין כל הפרחות, שאת אחת מהן שמעתי שואלת את חברתה: "אבל מה זה פולי קפה?!", היו גם כמה שוות...מה שעזר לפתוח את התיאבון לקראת הפגישה.
איך שראיתי את אנג'לינה היה לי את אפקט ה-וואו. היא פתחה את הדלת לבושה בלבנים שחורים ונעלי עקב.
קודם כל הייתי מופתע לטובה מגובהה - כ-170 ס"מ ללא עקב - כי בתמונות היא נראית קומפקטית יותר.
חברים, לבחורה יש גוף פשוט מושלם! בהפסקה בין האקטים, בעודי שוכב במיטה ומתנגב, היא עמדה כמה מטרים ממני וניגבה את פניה... אני פשוט לא יכולתי להפסיק להביט מלמטה על הגוף העירום שלה. התמונה עדיין רצה לי בראש...
מה שיותר סיקרן אותי אלה כמובן הפנים שלה וגם פה לא התאכזבתי; פניה יפות, עדינות וחלקות, עם שפתיים של משי.
לא התאכזבתי מהחזה שלה כי כבר מהתמונות ידעתי למה לצפות (או לא לצפות).
אני אקצר לגבי הסקס כי נעצמות לי העיניים.
מציצה מעולה - רטובה, ארוכה ומושקעת. פעם ראשונה שבחורה עובדת עושה לי סוג של גרון עמוק (לקחה את כולו פנימה).
הסקס עם אנג'לינה הוא עדין וחושני, בדיוק כמו שאני אוהב. אם רק היתה מתנשקת עם לשון אז בכלל היה סוף הדרך, למרות שהנשיקות היו מדהימות גם ככה. אקסטרות (אנאלי, גמירה בפה) לא בתפריט. רימינג גם לא היה (איתי לפחות) אבל יש מצב שהיא כן עושה אם מבקשים.
הייתי אצלה קצת יותר משעה שמתוכה אני חושב דיברנו לפחות 20 דקות על חייה (ברוסית כמובן). בהזדמנות זו אני רוצה להודות להורים שלי שלא נתנו לי לשכוח את השפה הרוסית, כי זה מאוד עוזר בתחום הזה.
האם אחזור?
המממ...
Is the pope catholic?
ג'יימס דין2013-10-26 01:58:41