כ כמעט תקעתי את ירדנה ארזי - דף 5 - סקס אדיר

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

42
ירון תתפלא ראיתי כבר הכל מהכל כולל קיפוד קוצני וכולל התחלה של גידול שיער הרי במבוגרות עסקינן בכל מיקרה..הופתעתי לטובה מהמראה.
פרופסור רק שחזרתי הביתה נזכררתי בטלויזיה שבמבט ראשון בדירה לרגע חשבתי שאני חולמת , ולגבי הרכב יש ביטוח סופרלטיב-לאופניים אין ואוי ואוי שבמקום 150 הייתי בנזק של 1500

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

44
האם אפשר לקבל בפרטי את מספר הטלפון שי ירדנה אר(ג)זי?
ולפרופסור הנכבד, כתלמידך מתוך קריאה, לדעתי תשמע תוך כמה ימים על ההודעה מועדת פרס נובל למדעי הזימה. אני המלצתי. בהצלחה
הפרס: 1 מיליון דולר. 50% במזומן ו- 50% בקופונים לכל הזונות במזרח הים התיכון

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

45
דיווח ראשון שלי בפורום:
ביקרתי את הזמרת היום (-:
ראשית יש לציין כי לדעתי היא ממש לא דומה לירדנה ארזי או עופרה חזה או עינת סרוף.יותר בכיוון של דורית ראובני,רק שחומה + 10 שנים.כך שמי שמחפש צעירות מבזבז את זמנו...ועכשיו לעסק:
פתחה בפני את הדלת והובילה אותי בנחמדות וצחוקים אל חדר השינה שבסוף המזדרון.יש לציין שהדירה מאוד מטופחת ונקיה,כנ"ל חדר השינה, המיטה מדוגמת כמו במלון-הסדין מהודק למזרון והשמיכה והכריות מסודרים על המילימטר.הבחורה מאוד נחמדה ופטפטנית,מציעה אוכל ושתיה,מקלחת וכוי.בחדר שינה יש גם טלויזיה גדולה אבל היא כלום לעומת גודל הטלויזיה בסלון(מטוררררררף!!!!!!!).הנחתי לה על קצה המיטה 150 שקלין וטקילין והיא הזמינה אותי לשכב על המיטה....קיבלתי טיפול 10,000 רב שנתי מטורף לזין שלי!הבחורה נתנה לי את מציצת חיי!התאבדה לי על הזין!מציצה מושלמת...(כמובן שגם ליקקה לי את כל הגוף+צרפתיות כולל חפירות חיפוש גז בפי הטבעת שלי),לאחר מיכן חזרה לימצוץ עד שמילאתי לה את הפה בסחלב טבעי חחח.הכל כולל הכל 24 דקות,היה שווה כל רגע,האישה סופר נחמדה ומזמינה(קיבלתי סיור מקיף בכל הבית).לא יצא לי לזיין אותה(הפעם),אחזור שוב בטוח.
אני רוצה להודות לפרופסור,קרומבה ולדני מהכרמלית שהביאוני עד הלום.

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

46
אחרי הביקור הראשון שלי אצלה שהיה מדהים,אתמול ביקרתי אותה שוב.התהפכו היוצרות:לאחר תאום שעה,הגעתי בול בזמן,קיבלה אותי בצחוקים וחיבוקים,הובילה אותי לחדר שינה,חיכיתי לה ערום במיטה.פתאום היה טלפון והיא ענתה לו,כשסימה את השיחה היא ביקשה ממני לקום להתלבש וללכת כי לקוח חשוב שלה מגיע.אמרתי לה שזה לא לעיניין,היא הבטיחה שתפצה בפעם הבאה.מבחינתי : לא תהיה פעם הבאה...

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

47
שלום חברים
חזרתי מהגברת עכשיו, באדיבותו של הפרופסור שסיפק לי את הטלפון ואת הסיסמא "בני מהכרמלית".
התיאורים של כולם היו מאד מדויקיים.
היא גרה בדירה מטופחת שנותנת הרגשה ביתית, בחורה חמודה מאד חייכנית, שירותית אין דברים כאלה.
כשנכנסתי היא בדיוק היתה בטלפון, נפרדה ממי שדיברה ומאז הקדישה אליי את כל תשומת הלב שלה.
הובילה אותי לחדר שלה שם ניצבה טלויזיה גדולה מאד שהיתה פתוחה על איזה ערוץ טבע (אבל קטנה לעומת ה-80 אינטש שבסלון).
נתתי לה מאתיים התעקשה להחזיר עודף.
התחילה לרדת לי. אני לא חובב מציצות, אבל אין ספק, כפי שכל קודמיי העידו, הבחורה משקיענית, ועושה עם הפה והלשון פינוק חלומי לזיין ןלביצים. אחר כך עברתי לחלק האהוב עליי - לזיין לה את הצורה !!!
זרמה לכל התנוחות שהפכתי אותה.
מבחינת תקתוק, זה הפוך, אני קפצתי אליה באמצע העבודה והייתי לחוץ לחזור, אבל היא לא נתנה לי ללכת. היא אשת שיחה, אז הייתי ג'נטלמן ולא ברחתי מייד למרות שבראש שלי כבר הייתי לחוץ. סיפרה לי הרבה דברים על עצמה, היא עוסקת גם בנדל"ן ובקוסמטיקה, הראתה לי את התעודות והדיפלומות. מסרה ד"ש לפרופסור ונפרדנו.

לסיכום:
מראה 5-6 - כמעט אין ציצי, גוף נערי רזה מאד (אני אוהב שיש מה לתפוס), לא צעירה (אבל עם ראש מאד צעיר).
שירות - 10 - לא תקבלו שירות יותר טוב ממנה ובעוד כזה מחיר.
תועלת/עלות - 10 - 150 ש"ח (אמנם פלוס טיפ 100 ופלוס קנס על חנייה שקבלתי כשחזרתי לאוטו) משתלמים.
מציצה - 9 - אני כאמור לא חובב מציצות, אבל אני בטוח שחובבי מציצות מאד ייהנו.
זיון - 9 - זורמת, קשובה, לא אומרת "לא" (חוץ משביקשה באדיבות להוציא את האצבע שלי שהיתה תקועה עמוק - הרגשתי את הכבד)

כל הזמן שהייתי איתה ניסיתי לפסוק בויכוח למי היא דומה, כיוון שבפורום היה ויכוח שהיא דומה לירדנה ארזי/אבי ביטר/דורית ראובני וכו'. מירדנה ארזי היא לקחה רק את העיניים הענקיות, אבל בכללי היא לא דומה לאף סלבית שאני מכיר.

ושוב תודה לקרומבה שגילה אותה ולפרופסור שספסר לי אותה.

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

49
[QUOTE=רונן1]אפשר פון בפרטי?[/QUOTE]

גם בפורום של הנימפומנית מפתח תיקווה... ביקשת בצורה שלומיאלית כזאת.

רשום בפירוש בשני האשכולות "תודה לפרופסור" ו "תודה לפרופסור".

אתה מבין מה הבעיה איתך רונן 1 ????

אין משתמש שלא נותן,יש משתמש שלא יודע לקחת.

שב"ש
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

כמעט תקעתי את ירדנה ארזי

50
[QUOTE=אבויה]שלום חברים
חזרתי מהגברת עכשיו, באדיבותו של הפרופסור שסיפק לי את הטלפון ואת הסיסמא "בני מהכרמלית".
התיאורים של כולם היו מאד מדויקיים.
היא גרה בדירה מטופחת שנותנת הרגשה ביתית, בחורה חמודה מאד חייכנית, שירותית אין דברים כאלה.
כשנכנסתי היא בדיוק היתה בטלפון, נפרדה ממי שדיברה ומאז הקדישה אליי את כל תשומת הלב שלה.
הובילה אותי לחדר שלה שם ניצבה טלויזיה גדולה מאד שהיתה פתוחה על איזה ערוץ טבע (אבל קטנה לעומת ה-80 אינטש שבסלון).
נתתי לה מאתיים התעקשה להחזיר עודף.
התחילה לרדת לי. אני לא חובב מציצות, אבל אין ספק, כפי שכל קודמיי העידו, הבחורה משקיענית, ועושה עם הפה והלשון פינוק חלומי לזיין ןלביצים. אחר כך עברתי לחלק האהוב עליי - לזיין לה את הצורה !!!
זרמה לכל התנוחות שהפכתי אותה.
מבחינת תקתוק, זה הפוך, אני קפצתי אליה באמצע העבודה והייתי לחוץ לחזור, אבל היא לא נתנה לי ללכת. היא אשת שיחה, אז הייתי ג'נטלמן ולא ברחתי מייד למרות שבראש שלי כבר הייתי לחוץ. סיפרה לי הרבה דברים על עצמה, היא עוסקת גם בנדל"ן ובקוסמטיקה, הראתה לי את התעודות והדיפלומות. מסרה ד"ש לפרופסור ונפרדנו.

לסיכום:
מראה 5-6 - כמעט אין ציצי, גוף נערי רזה מאד (אני אוהב שיש מה לתפוס), לא צעירה (אבל עם ראש מאד צעיר).
שירות - 10 - לא תקבלו שירות יותר טוב ממנה ובעוד כזה מחיר.
תועלת/עלות - 10 - 150 ש"ח (אמנם פלוס טיפ 100 ופלוס קנס על חנייה שקבלתי כשחזרתי לאוטו) משתלמים.
מציצה - 9 - אני כאמור לא חובב מציצות, אבל אני בטוח שחובבי מציצות מאד ייהנו.
זיון - 9 - זורמת, קשובה, לא אומרת "לא" (חוץ משביקשה באדיבות להוציא את האצבע שלי שהיתה תקועה עמוק - הרגשתי את הכבד)

כל הזמן שהייתי איתה ניסיתי לפסוק בויכוח למי היא דומה, כיוון שבפורום היה ויכוח שהיא דומה לירדנה ארזי/אבי ביטר/דורית ראובני וכו'. מירדנה ארזי היא לקחה רק את העיניים הענקיות, אבל בכללי היא לא דומה לאף סלבית שאני מכיר.

ושוב תודה לקרומבה שגילה אותה ולפרופסור שספסר לי אותה.

[/QUOTE]

אתה לא עונה בפרטי... מבולבל

מה הכוונה "מסרה ד"ש לפרופסור" ??? היא גם גילתה אותי?
"נסיון הוא השם שכל אחד נותן לשגיאותיו"- אוסקר ויילד

ותגידו לה שהפרופסור אמר שתילך להזדיין.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”