ב 500 שח יש טובות יותר
התאגיד הבת ימי מספק בפחות את הסחורה
אולגה
22אולגה ממתק מוסקבאי
לאולגה, בחורה צעירה בת 21, גוף מדהים ביופיו, 1.75 מטר של מלאכת מחשבת מכף רגל ועד ראש.שיער בלונד ארוך וגולש, שדיים זקופים ומוצקים עם פטמות ורודות, רגליים ארוכות וחטובות, ישבן עגלגל
ומתוק וכוס יפיפה ומתוק (עוד נחזור אליו), פנים לא מאד יפים אך בהחלט בתחום הסביר.
קיבלה אותי לבושה בשמלה שחורה וצמודה לגוף, התחבקנו בעמידה ליד המיטה והתנשקנו בשפתיים,
השמלה נשרה ואולגה נותרה עם תחתון זעיר, עברנו למיטה ואולגה התחילה במציצה חשופה, עדינה
ומענגת, וכשהלשון שלה מלטפת את הזין הזקוף גם מטאטא היה יורה, ולכן בשלב זה הפסקתי אותה
בקשתי ממנה לשכב על הגב, הורדתי ממנה את התחתון וכשגן העדן שלה נגלה לעיני לא הותיר לי הרבה
ברירות, הייתי חייב לטעום מהפרי האסור ולהפתעתי הרבה דבר כזה לא חוויתי מעולם, לכוס שלה היה
טעם מתקתק וההנאה שלי רבה.
לאולגה זה לא כל כך הזיז, היא שכבה בפנים קפואות כמי שהעניין לא נוגע לה, ואכן ניכר שהעלמה
הצעירה חסרת נסיון ואינה מעמידה פנים שגם היא נהנית כמנהג הזונות וכבר נאמר כאן על ידי קודמי
שגם חיוך קטן הוא מצרך נדיר אצלה, חבל אבל זה מה יש ועם זה צריך להמשיך.
למרות זאת אולגה כן משתפת פעולה עם בקשותי, היא שולפת גומי ומלבישה אותו על הזין כשאני
שוכב על הגב והיא מעלי מחדירה אותו פנימה בעדינות, יש לה כוס צר ונעים להיות בפנים ואנחנו
מזדיינים תוך כדי נשיקות צרפתיות וההנאה שלי מרובה.
גמירה ראשונה והפסקה להתרעננות, מנסה להפשיר את הקרח ולמרות האנגלית הדלה שבפיה אני
מצליח להפתעתי לייצר שיחה קצרה שתורמת לאוירה יותר נעימה בסיבוב השני. אולגה מתחילה
במציצה נעימה וגם אני רוצה ומבקש 69 ושוב חש בטעם מתקתק של הכוס, עוברים לזיון הפעם ללא
גמירה שלי.
כשאנחנו נפרדים בחיבוק ונשיקה יש הרגשה שהצלחתי לחדור מעט את השריון, אולגה יותר לבבית
וזה עושה חשק לחזור אליה שנית.
[TUBE]86LSuXi5TLU&NR=1&feature=fvwp[/TUBE]
בגמילה
אולגה
24שלום לכולם.
ביקרתי אצל אולגה לפני מספר ימים.
כל הנאמר נכון.
תמונות אמיתיות.
הפקידה מכוונת עד הדלת.
אולגה פותחת את הדלת והיא נראת טוב!
גבוהה, יפה, חיכנית מאוד, צעירה מאוד, גוף יפה.
אחרי מעבר הממון הכווינה למקלחת.
לאחר מכן התחלנו במלכה.
נשיקות קלות, חושניות, הכל בסדר אבל....
הבחורה לא מנוסה וצריך להפעיל אותה, לעיתים עושה רושם שהיא מעט מבוהלת(למרות שאני לא טיפוס מבהיל).
התוצאה היא שברוב הזמן הכל בינוני פלוס:
מציצה לא מספיק רטובה.
זיון שדורש הפעלה רבה.
שנוי התנוחות דורש הכוונה רבה.
היא מאוד רוצה, אבל היא עדיין לא מנוסה מספיק כדי לתת הכל.
בכל זאת יצאתי בתחושה טובה וחיוך על הפנים, למה?
היא כוסית, צעירה, ונראת טוב מאוד. לא תמיד מקבלים את השילוב הזה.
עכשיו שאני יודע שהיא צריכה הפעלה אני אבוא שוב אבל בראש אחר, יותר דומיננטי.
ציונים:
דיסקרטיות-8.
דירה- 8.
מקלחת- 6.
GFE- 7
מציצה-6.
זיון- 8.
סך הכל-7 עם פוטנציאל...
ביקרתי אצל אולגה לפני מספר ימים.
כל הנאמר נכון.
תמונות אמיתיות.
הפקידה מכוונת עד הדלת.
אולגה פותחת את הדלת והיא נראת טוב!
גבוהה, יפה, חיכנית מאוד, צעירה מאוד, גוף יפה.
אחרי מעבר הממון הכווינה למקלחת.
לאחר מכן התחלנו במלכה.
נשיקות קלות, חושניות, הכל בסדר אבל....
הבחורה לא מנוסה וצריך להפעיל אותה, לעיתים עושה רושם שהיא מעט מבוהלת(למרות שאני לא טיפוס מבהיל).
התוצאה היא שברוב הזמן הכל בינוני פלוס:
מציצה לא מספיק רטובה.
זיון שדורש הפעלה רבה.
שנוי התנוחות דורש הכוונה רבה.
היא מאוד רוצה, אבל היא עדיין לא מנוסה מספיק כדי לתת הכל.
בכל זאת יצאתי בתחושה טובה וחיוך על הפנים, למה?
היא כוסית, צעירה, ונראת טוב מאוד. לא תמיד מקבלים את השילוב הזה.
עכשיו שאני יודע שהיא צריכה הפעלה אני אבוא שוב אבל בראש אחר, יותר דומיננטי.
ציונים:
דיסקרטיות-8.
דירה- 8.
מקלחת- 6.
GFE- 7
מציצה-6.
זיון- 8.
סך הכל-7 עם פוטנציאל...
כי חיים רק פעם אחת!
אולגה
25פקיה מתוקה ושרותית עונה לטלפון,הציעה את נדיה,אבל היא תתפנה רק עוד שעה..אבל יש את עולה,צעירונת שעושה הכל חוץ מאנאלי.שאלתי פעמים לגבי שירות האוראלי 69 ונשיקות,ונמסר שהיא סבבה לגמרי.
שמתי פעמי לרחוב זמנהוף ועליתי לדירה.קיבלה אותי בחיוך צעירונת חמודה למראה עם חיוך כובש..
500 ₪ עברו חיש מהר,למרות שהקפדתי שתבחין ששטרות נוספים נמצאים,כעידוד נוסף.
לא הציעה לשתות ביקשתי והביאה חצי כוס מים-טוב...ישראל מתייבשת:)
היא דוברת רוסית נהדרת וחצי אנגלית.-לא היתה בעית תקשורת.
מקלחת חמודה עם מים רותחים ןזרם נהדר.-תענוג.
התחלנו את העינינים בעמידה קצת ליטופים וכאילו נשיקות ואופס למיטה.אכזבה ראשונה הילדונת לא ממש מתנשקת...אפילו על הלחי עושה טובה.
מוצצת גרוע כאילו זאת הפעם הראשונה שמתמודדת עם זין...
ירדתי לה להפשרת האוירה..ואכן דגדגן בולט ומתוק וכוס מקסים..הגברת גמרה אבל שהגיע תורי-הרי שילמתי...חזרנו למציצות מעפנות..אמרתי לעשות 69...וכל מה שקיבלתי זהכאילו 69(כזה שצריך להתאמץ כדי להריח..
אחרי עבודה "מאומצת"היא שמה קנדום ואופס התחילה לרקד עלי,ללא תנועות אגן ללא עיניין,מתוך רצון ליצור אוירה אמרתי לה לעבור לדוגי...שם היא צעקה כל רגע כואב,ומש לא הזיזה אגן ללא קונטרות אפילו הזוית היתה מחורבנת,בשלב זה החזרתי אותה למציצה הסתמית עם עבודת יד ויופי הצלחתי לגמור.
מקלחת שוב מלא חיוכים ואז מסג,או יותר נכון תנועות חניקה לכיוון הצוואר ותלישת שערות הגוף,מעפן ברמות..חזרנו עבודת פה סתמית עם עבודת יד,ואחרי 5 דקות הודיעה אין זמן.-מיותר לציין שתיקתקה אותי 13 דקות פחות מהרגע שנכנסתי.
התקשרתי לפקידה והודעתי לה כמה רע היה השירות-וחד משמעית היא לא שווה 500 ₪.אני מעיד על עצמי שאוהב להתענג מידי פעם ברמת גבוהה ומוכן לשלם-אבל נפילה כזאת ואכזבה כזאת-זוועה.
סיכום:מראה-8.5 שיניים קצת עקומות אבל ניראת טוב.
חזה קטן,בנוני עומד נערי וזקוף גוף יפה.
כוס מגולח חלק ומתוק עם רייח נפלא דגדגן בולט תענוג.
gf-3
מציצה-3 חשופה ברמה נמוכה מאוד
זיון-3 מעפן ללא קונטרות
ישבן מעוצב-לא עושה אנאלי,לא רימינג,לא,לא
תמורה לכסף?-בני זונות חייבים לי פיצוי על הזמן עוגמת הנפש והלימוד-600 ₪
מסקנה-שיש משהו טוב תגידו תשתפו-ושיש נפילות גם-חבל על הכסף של כולנו
אולגה
26גם אני הלכתי לדגום את אולגה. אחרי שזלטה כבר לא עבדה באותו יום, דכאון(כבר 3 פעמים שהייתי אצלה וכל מפגש חוויה בפני עצמה).
הייתי חרמן מת. הפקידה הציעה במקום זלטה את אולגה ונהנתי בחיוב. כיוונה אותי לדירה. את הדלת פתחה בחורה צעירה בת 20 בלונדינית חמודה. משהו כבר אז אמר לי ללכת אך שהזין עומד...
שילמתי לה ונכנסתי להתקלח, אחלה מקלחת מים חמים. דירה נחמדה ,חדר גדול עם מיטה גדולה.
יצאתי מהמקלחת נשכבתי על המיטה והיא התחילה לנשק אותי בצוואר, קלטתי בזווית של העין את השיניים העקומות והתבאסתי עוד יותר. שאלה אם אני לא רוצה לנשק אותה , אמרתי לה שכן. התשקנו צרפתית ארוכות ולאט לאט היא ירדה לכיוון חבריקו.
אני לא יודע איך אנשים פה רשמו דברים חיוביי על המציצה שלה, אבל המציצה הזאת הייתה גרועה !!!! למרות שהמציצה חשופה היא בהחלט ברמה נמוכה כמו שזוג סקסי רשם. אחרי כמה דק' עלתה עליי והכניסה את חבריקו, הבחורה בקושי זזה ודופקת לך פרצופים מפה עד ירושלים. התהפכנו וניסיתי לגמור ולעוף משם. פתאום אני מריח ריח זיעה משהו מזעזע ממנה. אמרתי לה שאני עייף ומעדיף שאנוח קצת ונמשיך(בכל זאת רציתי לגמור הייתי חרמן ומת וכוסעמק 500 ש"ח לא נגמור?). במהלך ההפסקה התחלנו לדבר באנגלית וניסיתי לגרום לה לחייך מספר פעמים בהצלחה אחרי כל הפרצופים שהיא דפקה מהרגע שבאתי. התחילה להיפתח ולספר עליה , לא ממש שמעתי ואמרתי לה יאללה בואי נמשיך. שוב פעם עליי, אמרתי הדרך היחידה שאגמור זה בדוגי. דפקתי אותה חזק בדוגי אבל חבריקו לא גומר, ידעתי שלא אגמור גם אם שעה אני ידפוק אותה. אמרתי לה שהספיק לי, הייתה מפותעת ושאלה אם זה בגלל שאני לא נמשך אליה? (כןןןן!!!) אמרתי לה שלא , אני פשוט עייף וגמור מהיום הארוך הזה. התקלחתי , ביקשה שאשאר איתה לסיגריה לפני שאני הולך, הסכמתי וברחתי משם.
לסיכום - יש לה גוף משגע אבל ריח של שתן מדיף ממנה. חזה קטן עומד ויפה. פנים חמודות עם שיניים עקומות.
לא שווה בקיצור.
אולגה
27אני מוכרח לציין שאני די מאוכזב מהתאגיד. בעבר לפני העלאת המחירים הם היוו תו תקן של איכות, גם אם לא נהניתי מאוד לפחות לא סבלתי כל פעם שהגעתי היה סביר פלוס. דווקא אולגה זו הנפילה הראשונה שלי, לא בגלל האקט עצמו אלה בגלל הציפייה. אולגה בחורה יפה, לא שמתי לב לרווח בשיניים או ריח רע. אבל השירות אוףףף, היא כוסית אבל מיואשת עם מבט כזה למה אתה עושה לי את זה. מציצה גרועה, חוסר מוטיבציה בתנוחות ו500 שהלכו לפח. האמת זו הייתה הפעם הראשונה שהלכתי לבחורה והתבאסתי, למרות זאת היא נראית טוב אבל ממש שחוקה.
אולגה
28לא משנה כמה היו הצלחות בעבר-שאתה מחליט לפנק את עצמך עם הטוב ביותר במסגרת ה500 ₪-את רוצה לקבל שירות ברמה גבוהה-שישאיר טעם של עוד.במובן מסויים אני מודה לתאגיד שחסכו לי כסף בתקופה זו של השנה-אני חוסך מעצמי עוגמת נפש נוספת....אולי עד שבאמת יבוא משהו רציני שכדאי יהיה להתפתה...שרות טוב זה לא מילה גסה...וכמו שאמרתי לפקידה -במסגרת התלונות שלי על חרה שירות...הזכרתי לה שאנחנו אלה שמניעים את גלגלי הכלכלה של התאגיד ולא הפוך,ושירות רע יגרום לנו להוציא פחות כסף-ושוב תודה לתאגיד על החסכון.
אולגה
29הייתי אצל אולגה ודווקא נהניתי.
קודם כל באתי בשעת צהריים וזכיתי להיכרות אינטימית עם כל השכנים והילדים שלהם שעלו וירדו במדרגות בהמוניהם. איזה כיף! מזל שאני לא מכיר אף אחד בבת ים.
אולגה הייתה קרירה בהתחלה אבל בהחלט נפתחה אחרי שיחה קצרה באנגלית. היא גם מגיבה ממש טוב למחמאות (רמז: כוסית ברוסית זה קרסביצה).
הגוף שלה ממש לטעמי. התחת שלה מהמם. הכוס שלה יפה, צעיר וטעים.
מי שרוצה תיאור מפורט של הזיון שלנו יכול לקרוא כמה הודעות למעלה את דיווחו של הסופר המפורסם והמצוין אוסקר ויילד. ממש כאילו היה זבוב על הקיר במפגש שלנו.
קודם כל באתי בשעת צהריים וזכיתי להיכרות אינטימית עם כל השכנים והילדים שלהם שעלו וירדו במדרגות בהמוניהם. איזה כיף! מזל שאני לא מכיר אף אחד בבת ים.
אולגה הייתה קרירה בהתחלה אבל בהחלט נפתחה אחרי שיחה קצרה באנגלית. היא גם מגיבה ממש טוב למחמאות (רמז: כוסית ברוסית זה קרסביצה).
הגוף שלה ממש לטעמי. התחת שלה מהמם. הכוס שלה יפה, צעיר וטעים.
מי שרוצה תיאור מפורט של הזיון שלנו יכול לקרוא כמה הודעות למעלה את דיווחו של הסופר המפורסם והמצוין אוסקר ויילד. ממש כאילו היה זבוב על הקיר במפגש שלנו.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק