כ דנה פרטית פרטית מלאה חזה גדול בת 35 - דף 2 - סקס אדיר

דנה פרטית פרטית מלאה חזה גדול בת 35

13
אורן זמן זה כסף..היא עובדת..והוא בזבז את זמנה ושילם.
בזמנה שהיא דיברה איתו היא יכלה לעשות דברים אחרים.

ודרך אגב לא משנה מה תדווחו על עובדת בפורום..תמיד יהיה לה עבודה..תרשמו עליה האת הדברים הכי גרועים ואנשים יתקשרו
וירצו. אבל לפחות יש את אלו שכן קוראים ומפעילים את הראש.

טוב gunner מה אתה מצפה שעובדת תגיד לך שיש לה מלא אנשים...מלא עובדות יגידו לך שהן שמחפשות תומך אחד ואיכותי ובוגר מעל גיל 40 מבוסס איש שיחה בלה בלה כדי לתת לך הרגשה טובה וכדי שתוציא הרבה כסף...
רוב הנערות הפרטיות יש עשרות אתה בעצם חודש שאתה היחיד והאחד שלה...

14
המפרק . כמה זמן כבר לקחת מהזמן שלה כדי להשאיר לה סכום כזה.5 10 20 דקות? עדיין לא משאירים סכום כזה בשום פנים ואופן . ועוד לצאת עם חיוך
זה פשוט מגוחך ונאיבי . היא תסתדר בחיים גם בלי הצדקה שלך.אתה מעלה לה תראש עם קליינטים אחרים לטווח ארוך .על דברים הכי פשוטים במיטה היא תרצה תוספות. ואתה עם הנאיביות שלך עושה נזקים.
.כנראה אתה מתלמד.מה נסגר אצלך?
החיים הם מה שאתה עושה מהם

15
ידידי, אני רואה זאת בפשטות- זה לא מכון, קבעתי עם מישהי פרטית שיצאה מעט מוקדם יותר מהעבודה ( כך לטענתה) כדי שנספיק להיפגש.
היא מאוד התבאסה שלא נשארתי ( בגלל הכסף כמובן, אני לא ילד). כמחווה טובה, ומכאן ועד כסף נוסף לאקסטרות אני רואה מרחק גדול.
אתה פשוט רואה אישה שיכולה להיות השכנה הנחמדה ממול, שהסתבכה בחובות, לפי מה שהבנתי.
אז כן אולי נסחפתי והייתי צריך להשאיר רק מאה אבל כפרה. לא הרגשתי פראייר וגם מרגיש.

17
חברים הפכתם את הסיפור של ה 200 שח לעיקר שלא לצורך

אם האח שלנו מרגיש טוב עם זה מי אנחנו שנתערב
אגב גם אני הייתי משאיר משהו
ועוד דבר לפי התיאור של מי שכן נכנס איתה הבנאדם לא הפסיד 200 שח אלא הרוויח 300 שח על שלא נכנס איתה
[
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”