כ ניקה ניקה, מי כמוך - סקס אדיר

ניקה ניקה, מי כמוך

1
הייתי השבוע אצל ניקה
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7878

התמונות עשו לי את זה. דיברתי עם הפקידה שמדברת בגוף ראשון כאילו היא נמצאת בדירה (הבחורה בדירה כלל לא יודעת עברית).
מחיר 500 שקל. בהחלט יקר. למרות זאת היתה לי תחושה טובה שלא תהיה נפילה.
מגיעים לרחוב שקט בבת ים ליד הטיילת. בשעות היום אין בו הרבה תנועה ומהבחינה הזו הדיסקרטיות טובה.
פותחת את הדלת ניקה, בחורה ג'ינג'ית, בת 23. לא הבחורה מהתמונות אבל בהחלט כוסית אוקראינית טיפוסית. חזה קטן - אני יכול לעבור על כך לסדר היום אבל למי שזה מפריע לו שיידע.
סך הכל הייתי אצלה 50 דקות ולא היה שום לחץ או תקתוק מצידה, יכולתי להישאר גם את 10 הדקות שנותרו.
שני אקטים, מגוון תנוחות (מיסיונרית, דוגי סטייל, זיון כשהיא למעלה, מציצה, 69), לא עושה גמירה בפה. לא שאלתי לגבי אנאלי.
מתנשקת צרפתיות ונותנת GFE מצוין. הבנתי ממנה שתישאר בארץ עד פברואר.

יתרונות:
צעירה
כוסית
מקום יחסית דיסקרטי
GFE
שעה מלאה - אין לחץ ותקתוק

חסרונות:
מחיר יקר
אין גמירה בפה
חזה קטן

סך הכל יצאתי ממנה עם חיוך גדול על הפנים, אם המחיר היה נמוך יותר בטוח הייתי חוזר.

052-2041616

ניקה ניקה, מי כמוך

3
צעיר לא בטוח בכלל שכן מדובר בחלק מהתאגיד אז אין כאן את מי ליחצן אלו המחירים שלהם לאחר העליה האחרונה תנסו בבקשה לעודד חברים כאן לדווח ולא להתנגח איתם ואם תסתכל בשרשור הבא שידידנו פתח אז זהו נוסח לשון הכתיבה שלו שעוד יותר מחזק את זה שהוא לא מה שאתה חושבhavie732013-12-06 05:29:30
העם דורש מחיר שפוי

ניקה ניקה, מי כמוך

7
צעיר לנצח - בטח שאני סולח, טוב שהבנת לבד שאני לא יחצ"ן.

כאמור למי שלא היה אצלה מדובר בבחורה מומלצת למרות המחיר, אחת הנערות העובדות שהכי נהניתי איתן.
אני אישית לא אחזור כי אם אני משקיע כבר סכומים כאלה אעדיף להיות אצל מישהי חדשה.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”