כ ליקה תאגיד בת ים - סקס אדיר

ליקה תאגיד בת ים

1
שלום לכולם

אני אקדים ואומר שאני עוקב אחרי הפורום הרבה זמן, ותודה רבה לכולם כי הפורום באמת עוזר מאוד.

עד היום לא יצא לי לכתוב כלום כי גם אם הגעתי למישהי " לא דרך המלצה בפורום ", אחכ תמיד היו עליה חוות דעת, ואם זה לטוב או לרע, בדר"כ לא היה לי מה להוסיף.

הפעם הייתי אצל מישהי שעוד לא ראיתי שכתבו עליה, אז הינה ההודעה הראשונה..

ליקה מבת ים

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7522

המראה שלה כמו בתמונות, יש לה על הבטן בצד ימין שלה, כנראה ניתוח קיסרי או משהו בסגנון כי הבטן נראה אחרי הריון, פנים יפות.

הפקידה תמציתית ועוזרת בהכוונה, דירה כמו רוב הדירות בתאגיד, נכנס, שלום שלום, הבחורה יודעת רוסית וזהו בערך.

אני דובר רוסית, נכנסתי למקחלת זריזה, וליקה מחכה לי בסלון, אחכ ביחד הלכנו לחדר שינה, ושם התחלנו במזמוזים תוך כדי שאני מפשיט אותה..

אני לא אכנס לפרטים, אבל בגדול:

לא מתה על 69.

יודעת למצוץ טוב ( כמובן בלי גומי ).

לא יודע לגבי גמירה בפה.

אין אנאלי.

נראה שיודעת את העבודה.

אחרי מספר אחד, ישבנו בסלון ודיברנו, יש לה ילדה באוקראינה, והיא בארץ לכמה חודשים.

אחרי 40 דק' בערך ( לא שמתי לב לשעה ) אמרה שנשארו כבר כמה דק' ובתכלס "קיפלה אותי בנימוס", גם ככה לא הרגשתי שבא לי עוד מספר אז התקפלתי משם.

לסיכום: נראת טוב, יודעת "לעבוד", אבל לא אחזור.

054-8793880

UMA2013-12-15 22:58:50

ליקה תאגיד בת ים

4
יתכן שהתאגיד יורד חזרה ל 400 ₪ במקום 500 בגלל שהציבור הצביע ברגליים ?

אם כן אז יש להם שכל !!!

גילוי נאות מאז שהעלו ל 500 החרמתי את כל העסק ה בת-ימי ולא נכנסתי לשם, בשביל העקרון.
נראה לי אפשר לשוב.....

ליקה תאגיד בת ים

7
ויכול גם להיות שיש לתאגיד שני סוגי תמחור לבנות חלק ב 400 וחלק ב 500 , זו שיטה נפוצה במשרדי הליווי השונים שיש מספר רמות מחירים.

מילא אם התאגיד היה מצליח להביא את שחקנית הרכש המיתולוגית אלונה הייתי רץ גם ב 500, הבנות שם היום רגילות ולא עושות אנאלי וכל זה ביותר כסף, בקיצור אין למה לצאת מתחת לשמיכה בליל חורף קר.

מי שמאונן לא מזיין
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”