כ לרה - תאגיד בת ימי - סקס אדיר

לרה - תאגיד בת ימי

1
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7524

054-5392196

דגמתי לפני כמה ימים את לרה.
התקשרתי הפקידה אמרה ברגע שאגיע לבת ים היא תכוון אותי. הבחורה ממוקמת בטיילת בת ים.
הגעתי לדירה לפי הנחיות הפקידה ושם פתחה לי את הדלת לרה בחורה בת 26 גבוהה , גוף משגע סקסי לא עור ועצמות אך רזה ופנים חמודות. יש לה אנגלית ממש טובה יחסית לבחורות העובדות. מאוקראינה נמצאת פה שבוע וקצת.
שילמתי ונכנסתי להתקלח. מקלחת קטנה אך מים חמים ישר. התנגבתי והיא חיכתה לי ערומה בחדר על המיטה.
מציצה חשופה מאד טובה כמעט וגמרתי תוך 2 דק. עלתה עליי והיא יודעת לרכב עליו כמו משוגעת, משהו שהפריע לי קצת היא משמיעה קולות כדי שאגמור מהר והיא עצמה את העיניים 90% מהסקס(לא ידעתי שאני עד כדי כך מכוער קריצה ). דפקתי אותה בדוגי תוך כדי שאני עומד והיא מקבלת חזק מאחורה , יש מראה תמיד זה כיף לראות אותך דופק את הבחורה בדוגי ומחייך לעצמך בראי. עברנו למיסיונרית . דפקתי אותה חזק כמה דק' עד לגמירה המיוחלת. נשכבנו במיטה והתחלנו לדבר היא די סגורה ונראית כאילו היא מתה לעוף מהארץ. באמת שראיתי את זה עליה והיא די חמודה , לא היה בא לי עוד מספר ולכן אמרתי לה שארחם עליה. לא יודע איך זה קורה לי אך היא ביקשה שאשב איתה לסיגריה לפני שאני זז. הכינה לי לשתות שחור וישבנו לדבר על החיים. קשה לי ללכת ככה בבום. באמת בחורה סופר חמודה לא יודע מה היא רוצה מעצמה לא מתה על זין ולכן אומר לכם להתקדם לבחורה הבאה היא די תבאס אתכם למרות שהזיון סבבה קולטים שהיא לא בעניין בכלל ולא אוהבת את זה לא משנה מי זה יהיה, ממה שהבנתי ממנה גם היא כל היום עובדת מהבוקר עד 2 בלילה ועוד אחת כזאת שלא בעניין תוך יומיים תרצה לקפוץ מהגג. מי שלא אכפת לו עניין הכימיה והחיבור שילך עליה בכיף היא סקסית ברמות.

סה"כ 400 ש"ח הראשונה שאני הולך בתאגיד ולוקחת 400. הייתי שם 45 דק' במקום שעה.
בחורה סקסית נראית טוב אך למי שמחפש חיבור לא ימצא זאת איתה במיטה אולי בשיחות כמו שקרה אצלי.
תמונות אמיתיות.

לרה - תאגיד בת ימי

2
[QUOTE=balagan]
...לא יודע מה היא רוצה מעצמה לא מתה על זין ולכן אומר לכם להתקדם לבחורה הבאה היא די תבאס אתכם למרות שהזיון סבבה קולטים שהיא לא בעניין בכלל ולא אוהבת את זה לא משנה מי זה יהיה, ...
[/QUOTE]

בדומה ל- 99% מהבנות...
המגביה עוף - ירחיק ראות

לרה - תאגיד בת ימי

3
הגעתי ללרה לפני כשבוע
תיאום הפקידה נוח וקל, כיוונה לשעת אחר הצהריים וענתה בשעה היעודה.
מכוונת לדירה שבה מקבלות רוב הבנות של התאגיד הראשון(400 ש"ח).
הגעתי ללרה, בציפייה גבוהה לקבל את הבחורה הסקסית מהתמונות.
דופק בדלת ופותחת לי בחורה גבוהה כמטר 75 עם עור שזוף, גוף רזה, רגליים סקסיות אך בפנים נחלה אכזבה(הן לא מכוערות, נחמדות).
בדירה היה זמגן עם חום, והפשרתי מהקור המשתולל בחוץ.
ובכן שיחת היכרות קטנה, כדי לראות את אופי הבחורה והאם שווה להישאר.
לרה התגלתה כבחורה נחמדה ועם חיוך מזמין, והבנתי שמכאן תצא פגישה מוצלחת.
נתתי לה את הכסף ומיד לרה שלחה אותי למקלחת.
כמו שBALAGAN ציין, מים חמים יש בשפע, אבל אף פעם לא הבנתי את משחקים עם הברז המזורגג הזה של המקלחת.
אחרי שסיימתי עם המקלחת, לרה אירגנה את החדר במהירות לאקט ונשארה עם חזיה ותחתונים.
נצמדתי אלייה מאחור והתחלתי להתמזמז איתה ולהסניף את ריח גופה, פשוט התמסטלתי ממנו.
החמאתי לה על הריח ועל איך שהיא נראית, והרגשתי שגם הקרח של לרה התחיל להפשיר ולא מהמזגן.
מיד נשכבתי על הגב ועברנו למציצה וכאן אני רוצה לחלוק עם דעתו של בלאגן, אומר שהמציצה של לרה מאוד חלשה.
היא אינה עושה אותה עם וואקום וכשביקשתי שתמצוץ את הזין עם הוואקום, היא בתגובה לא הבינה מה אני רוצה והתעצבנה קליל
(רגישה הבחורה), אבל היא מחפרת על זה בעומק המציצה והיא שמה לב לסימנים כשביקשתי שתעמיק יותר ותמצוץ במהירות.
מה שכן כל הרוק התחיל לנטוף לי מהזין על הביצים, הרגשה טובה.
בזיון עצמו היא נותנת קונטרות נחמדות, והתחלתי לזיין אותה נמרצות, שמתי לב שהיא אוהבת את תנוחת הCOW GIRL
תנוחת הרכיבה ושם היא מתמסרת כל כולה, כמו שבלאגן ציין, סוגרת עיניים ומתחילה לקפוץ בנמרצות ובחוזקה ולגנוח.
זיינתי אותה בשלל תנוחות מדוגי, רכיבה, עמידה ורכיבה חחח עד שנמאס לה והיא חשבה שאני לא גומר בגללה (הסברתי לה
שאני יכול להחזיק את עצמי מלגמור ולזיין כמה שאני רוצה...) ובכן אחרי כחצי שעה ריחמתי עלייה והוצאתי את הזין מן הקונדום
וגמרתי כמות לא מבוטלת של זרע חם לתוך הפה של לרה.
אחרי האקט הלכתי להתקלח ולרה בנתיים ירקה את השפיך לתוך הקיור והתקלחה אחרי.
ישבנו לסיגריית SMALL TALK בחורה מאוד מקסימה ומעניינת, קצת קשה לה העבודה ונתתי לה כמה מילים חמות
שיחממו את ליבה וישמחו אותה.
חזרנו שוב למספר השני, ולרה התחילה במציצה עמוקה ומהירה בדיוק כמו שאני אוהב( בלי וואקום חבל)
חשבה שככה אני אגמור Cool, ובכן אחרי כ10 דק ביקשתי שתשים קונדום ושוב זיון אגרסיבי ביותר
בשלל תנוחות והפעם גם מינסיונרית( חייב לציין שבתנוחה הזאת לרה נראית מדהים ויש לה כוס מאוד יפה)
לראות את לרה עם העיניים המגולגלות והרגליים המפוסקות עם כוס אלוהי חלק וחזה מקפץ למעלה ומלטה
בהחלט מראה מחרמן ביותר.
אחרי שמיציתי את התנוחה הזאת לרה מאוד רצתה שאגמור (לא אמרה את זה אבל שאלה הרבה, מה אתה רוצה עוד פעם להחליף
תנוחה? לאיזו תנוחה אתה רוצה להחליף)
החלטתי שהתעייפתי קצת ורציתי ששוב תרכב עלי.
כמו שאמרתי לרה מאוד משקיעה בתנוחה הזאת, ואחרי שרכבה עלי כ2 דקות כבר התחילה להרטיב
וניתן להרגיש את הרטיבות נוזלת מהביצים למיטה....
אפשר להגיד שהיא זיינה אותי, וכהכרת תודה הבאתי לה כמה שפריצים של נוזל חם בפה =).
כמו חווית בלאגן, היא ביקשה אחרי המקלחת שלנו שנשב לדבר על סיגריה (כנראה מרגישה קצת בודדה)
דיברנו וצחקנו וממש התחברנו אחת לשנייה, ולרה הביאה לי הרבה קומפלימנטים על המראה שלי ועל האופי.
בהחלט שיחה מעניינת.
התחבקנו לשלום ונשיקת פרידה ובהבטחה שאחזור שוב לבקרה.
סה"כ הייתי שם כשעה ורבע.
אז שוב לרה בחורה מקסימה וחמודה, ובכן לא כלכך מרוצה מהעבודה שלה( אבל מי כן אוהבת להיות זונה? )
אבל אם תשבו איתה תתנו לה כמה מילות עידוד וחיוך נחמד, תראו אותה נפתחת אליכם כמו פרח.
פרטים יבשים:
המחיר 400 ש"ח לשעה.
כששאלתי את הפקידה לגבי אנאלי נאמר לי שלא עושה, אז לא חשבתי באותו הרגע לשאול את לרה.
איזור קבלה בן גוריון אין דיסקרטיות.
GFE יש
חזה קטן
תחת קטן
ביצועים 9/10
מציצה 7/10
פרצוף חמוד

לרה - תאגיד בת ימי

10
במקור פורסם על ידי חפוז מכני
מי היא לרה עם החזה הגדול מבת ים? אותה אחת שמקבלת בתל אביב, בירקון? זו שכל כך שרירית עד שהעלתה בי חשש שמדובר בקוקסינל?
לרה מבת ים רשמתי עליה היום דיווח התרשמות
עלילות רוני בעיר הגדולה (בת ים)חלק 1
כל התורה כולה: "ואהבת לרעך כמוך"..."אל תעשה לחברך מה ששנוא עליך"..."יהי כבוד חברך חביב עליך כשלך"

עַל-מִשְׁכָּבִי בַּלֵּילוֹת בִּקַּשְׁתִּי אֵת שֶׁאָהֲבָה נַפְשִׁי................
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”