כ ג'וליה תאגיד בת ימי - דף 2 - סקס אדיר

ג'וליה תאגיד בת ימי

11
חברה.....
הסיפור עם הבחורה ממש לא כך...

נפגשתי עם הבחורה :צעירה,גוף ופנים סבבה אבל...

אחרי מקלחת זריזה מגיעים ל"חדר העבודה" אני שוכב על הגב והיא מתחילה עם נשיקות נעימות בפלג גוף עליון

ועולה לצוואר ,אני מתקרב לנשק אותה והיא פתאום מבהירה לי שהיא לא מתנשקתמבולבלהפקידה בטלפון נותנת פרטים אחרים...

אמרתי נזרום אולי במציצה היא לפחות תפנק-איזה פינוק ואיזה נעלים???25 שניות של מציצה חשופה והיא פתאום מפסיקה ומוציאה קונדום,

ביקשתי שתמשיך עוד עשתה פרצוף והמשיכה במציצה חלשה....

הבנתי את העניין,שמתי קונדום,זיון מהיר וברחתי...

פשוט כעסתי על עצמי על זה שנכנסתי ושילמתי למרות שמרגע המבט הראשון היא נראתה לי קרה ומרוחקת.....

אז בכול אופן אני ממליץ בחום לא לבזבז עליה כסף ובמיוחד לא סכום כזה!!!

herkule טוען לחוויה אחרת לגמרי עם הבחורה שמנסיוני היא תלושה מהמציאות- אז או שנפלתי על יום ממש ממש גרוע

להגיע אליה או שיש פה איטרסים אחרים...

בכול אופן בטוח שיש פה עוד כמה אנשים שהיו היתה אז בבקשה אל תתעצלו להגיב מפני שבמידה והבחורה מתקתקת את

כל הלקוחות באופן קבוע אז צריך לעזור לשאר החברים לחסוך את הכסף מנפילה...

ולמי שהולך אליה בכול זאת אני ממליץ לעבור על הפרטים מול הבחורה לפני העברת הכסף
שועל ןתיק :-)

ג'וליה תאגיד בת ימי

12

'הסיפור' הזה חוזר בכל פעם... "הפקידה אמרה לי"...
אתה שואל את הפקידה: "עושה אנאלי?"
"בטח עושה אנאלי" משיבה הפקידה..
הפקידה עושה 'שיווק'. בשיווק יש גם שקרים. מה איכפת לפקידה להגיד "עושה אנאלי".. הרי לא היא מקבלת זרגים בתחת אחר-כך...

תלמדו !!
מהפקידה מקבלים רק פרטים טכניים - זמינות, כתובת, מחיר. זהו !!
כשמגיעים לבחורה לא מתביישים ומבררים הכל לפני שמתחילים.
אם לא מתאים - עוזבים.
המגביה עוף - ירחיק ראות

ג'וליה תאגיד בת ימי

13
הייתי אצל הבחורה, אכן קטנה וכוסית וצעירה מראה אחלה אין עוררין. אני ממעיט בביקוריי אצל התאגיד, משום שזו הבחורה השלישית כבר שעובדת לפי דפוס קבוע. אני אישית לא מתנשק עם בחורה עובדת זה מרגיש זיוף, אני אוהב מציצות ותנוחות מגוונות. בנות התאגיד החדשות לא מתקתקות, הייתי בתיקתוקיה וברחתי זו לא אותה חוויה. למרות זאת הבחורות החדשות נראות טוב יותר, אבל השירות הוא מכני וחסר רגש. ג'וליה היא בחורה נחמדה, אבל נותנת שירות בינונית ובסה"כ זה לא חוויה כיפית במיוחד.
אני לא חושב שיש טעם לתאר בדיוק מה היה ואיך היה, אבל המציצה היא עשיית טובה והזיון הוא ככה ככה. אני באמת חושב שכרגע בחורה עובדת שנותנת שירות טוב הוא בגדר מציאה, ולכן אני באמת חושב שלהוציא 500 שקל היום על התאגיד זו הרגשה של להעביר כרטיס במפעל.

ג'וליה תאגיד בת ימי

14
HERKULE היקר

מחאות עובדות, לפני שהתחלנו כל הבת-ימיות (המאוגדות) העלו ל500 - היום חצי מהן 400 (אם לא יותר)
לקבל שרות קר ולשלם יקר זה מעשה חמורי.
כשאתה מדבר על המתנה של 2-3 שעות לבחורה זה לא בהכרח בגלל שהיא נותנת עבודה באותו זמן.
מספיק שבמקום 8-10 לקוחות ביום המחאה תוריד ל4-5 לקוחות ואז הבעלים ישקלו האם שווה יותר 10X400 או 5X500

מבטיח לך שאם אתה ושכמותך יפסלו הליכה לתעריף 2 (ובמיוחד שלא כולל אקסטרות) למשך כמה חודשים טובים - התעריף יחזור ל400 (או שיפנקו אותנו בנימפומניות אנאליות בולעות שאין להן שעון)

סתם משהו לחשוב עליו
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

ג'וליה תאגיד בת ימי

15
שימו לב שבנות ב 400 וב 500 שח זה 2 קטגוריות שונות בגיל של הבחורש ובאיך שהיא נראית, השירות אכן משתנה מבחורה לבחורה. אני בעסק רק 4-5 חודשים אבל לא מצאתי בחורות צעירות ויפות לשעה בפחות מ500- שח גם לא בתל-אביב. אם יש בינכם חברה שלא רק מדברים אלה גם יכולים להמליץ לאנשים כמוני אזי עשו זאת ואני בהחלט אשמח להצתרף למחאה שלכם, כרגע אין לי הרבה אלטרנתיבות. ברור שגם אני אשמח למחיר יותר סביר, אני מאמין שמזה ירוויח גם הלקוח וגם נותן השירות. כמו שאמרתי אשמח להמלצות גם בפומבי וגם בפרטי, תודה מראש.
אולי כדאי גם לפתוח קטגורייה למומלצים ברמות מחירים שונים, אם אנשים ידעו שיש אלטרנתיבות זולות יותר יבקרו פחות ביקרות יותר וזה יוכל להוביל להשוואת המחירים.
Be the best you can be

ג'וליה תאגיד בת ימי

16
titan
אני מדבר תחת הנחה שיש שני תאגידים שונים בבת ים - אחד ב-400 ש"ח ואחד ב-500 ש"ח. אם תתקשר לכל הבנות ב-400 ש"ח תשמע אותה פקידה ואם תתקשר ל-500 תשמע פקידה אחרת . מספרי טלפון של 400 מתחילים ב-054 ושל 500 ב-052 . ובנות של 500 מחליפות אותן דירות ושל 400 ש"ח גם. אז אם זה נכון ובאמת יש שני תאגידים - העובדה שיש שני מחירים שונים לא קשורה למחאה.

מה שמפריע לי יותר זה שהם לא מאפשרים תמיד חצי שעה ב-300. לפעמים זה אפשרי אבל לא ברור למה לא תמיד.

ג'וליה תאגיד בת ימי

17
[QUOTE=jony6]

herkule טוען לחוויה אחרת לגמרי עם הבחורה שמנסיוני היא תלושה מהמציאות- אז או שנפלתי על יום ממש ממש גרוע

להגיע אליה או שיש פה איטרסים אחרים...

בכול אופן בטוח שיש פה עוד כמה אנשים שהיו היתה אז בבקשה אל תתעצלו להגיב מפני שבמידה והבחורה מתקתקת את

כל הלקוחות באופן קבוע אז צריך לעזור לשאר החברים לחסוך את הכסף מנפילה...

ולמי שהולך אליה בכול זאת אני ממליץ לעבור על הפרטים מול הבחורה לפני העברת הכסף
[/QUOTE]
מצטער לשמוע על החוויה שלך אך אם תקרא שוב את מה שכתבתי תראה שהזהרתי שלא הכל מושלם. אבל בסה"כ החוויה שלי היתה טובה אולי כי היתה כימיה מינימלית ודיברנו קצת. ולגבי נשיקות -אין לי מושג כי ממש לא ניסיתי

ג'וליה תאגיד בת ימי

18
שומר כספו יירחק !!!!!!!
בקרתי את הבחורה לפני ימים אחדים וזרקתי את כספי ל"פח".
הבחורה צעירה כ 22 רזה עם חזה בינוני נערי וקעקוע על ידה הימנית שיער צבוע לשחור, חום עיינים חומות עד פה תאורה הפיזי שדי נחמד אבל ואני חוזר שוב אבל השירות כלכך גרוע בלשון המעטה ובטוח שלא מצדיק את המחיר היקר
ראשית הבחורה הריחה ממש רע ריח של זיעה היה על גופה (גוף ללא דאורדורנט) הבחורה שקטה לא מדברת אנגלית טוב החיוך שלה מגניב אך השירות באקטים גרוע לא נותנת להתנשק איתה כמובן שלא לרדת לה שמה המון קרם וזלין כך שאתה מזיין אתה לא מרגיש כלום!!! עשיתי איתה מספר אחד אחרי כן שכבנו קצת במיטה ערומים ודיברנו כ 15 ד"ק אח"כ ניגשתי למ"ס 2 הבחורה שמה כלכך הרבה קרם ואני מזזיין אותה במשך כ 15 ד"ק עד שניגמר לי האוויר ומרוב הקרם לא חשדתי כלום וגם לא הצלחתי לגמור בפעם השנייה. אחרי כ 50 ד"ק אצל הגברת נפרדתי ממנה ביוזמתי בסה"כ חוויה לא טובה בטוח שלא אשוב הבחורה נחמדה אך ממש לא אוהבת את מה שעושה וזה מתבטא בשירות!!! איך אומרים שילמתי למקומות רבים הרבה פחות וקיבלתי הרבה יותר !! ראו אוזהרתם!!
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”