כ ראשון לציון מוהליבר, ממש בצומת עם רוטשילד - דף 3 - סקס אדיר

ראשון לציון מוהליבר, ממש בצומת עם רוטשילד

23
שלום לכולם,

משתמש חדש כאן. יצא לי לקרוא בחודשיים האחרונים בפורום והחלטתי לקפוץ למים. יש כל כך הרבה בחורות שבא לי לבדוק אותן ואין מספיק זמן....

בכל מקרה עשיתי כמה ביקורים בשבועיים האחרונים. ביקרתי גם את הגברת המדוברת...
מה שאני יכול להוסיף שמעבר למג ועבודת היד המדהימה עם הכימייה הנכונה אפשר להוציא קצת יותר....אבל זה תלוי בכימייה כמו תמיד.

מי שסבלני ונחמד יכול לגרום לה לתת לו קצת יותר מעבודת יד.

זהו. תהנו.

ראשון לציון מוהליבר, ממש בצומת עם רוטשילד

24
עקב שעמום, וחוסר מעש, וממש לא הייתי חרמן, יותר משועמם, שזה הרבה יותר גרוע, כי חרמנות מרגיעים עם שלל אתרי הפורנו Dead.

נתתי בראש , והחלטתי ללכת להרצל 38 ולראות את הבחורה המלאה אולגה, מפה לשם, אני מגיע ורואה את אותה אחת שהיתה בהרצל 46. אם אני לא טועה, זה המקום עם המדרגות הגבוהות שכל אחד מהכביש, ומהרחוב, ומהבניין הסמוך, וממטוס נוסעים ,רואה אותך עולה...

קיצררר , סחבק קולט אותה ויש עולה לי בראש המכשפה מהסיפור "עמי ותמי" פשוט מזכירה אותה , טון דיבור תקתקני וטקסט השגור בפיה, אשר מדוקלם אינספור פעמים, מצב כזה שלכל טירון אפילו החרמן ביותר היה נופל הכידון... הוצאתי את הכסף הסתכלתי עליה,

היא הסתכלה על ה200 כמו הומלס שלא ראה אוכל שבועיים בערך, אבל מיד החושים שלי פעלו, והשתלטו על ייצר ההרפתקנות, והמזומן חיש מהר נבלע חזרה בארנק, אמרתי תודה בנימוס, דרך אגב בטוח שהיא זכרה אותי מלפני חודש מהמכון ההוא, גם שם לא נכנסתי איתה... חבל דווקא התמונות שלה באתר נראות טוב, אבל זה לא שלה,

מפה לשם... אני מרים צלצול למוהליבר, מדבר עם הפקידה הישראלית שאין לי מושג מאיזה בניין היא משקיפה, הגעתי ב 17:37 וב 18:00 בערך הייתי כבר בחוץ, אחרי שבצעתי בבחורה את זממי.חיוך גדול
היא מאוד ביישנית, סגורה, ורואים עליה שהיא לא ממש מקצועית אם בכלל, קודם כסף אח"כ תתחיל להתכרע , אפילו לא מסכימה לחיבוקון, מגע קל כלום, קודם ביזניס, מזומני קפץ מהארנק לתוך כף ידה , סחבק נכנס למקלחת זריזה , שטיפת איזור העבודה, ויאללה ... קצת מזמוזים בעמידה, הבחורה סבלנית ונחמדה, הכלי לא כל כך התלהב , תכלס באתי בלי חשק זה לא שעמד לי חזק כל כך עד שהגינס עמד להיקרע, ממש מתוך שעמום הלכתי לשם, והרבה רצון למגע נשי (לא סקס) , טוב נו אבל אני שם לא? אם כבר אז כבר,

שמה קונדום, אני לא יודע למה לא התחשק לי מציצה, קצת מסיונרי שלא הלך, סעאמממקקקקק איך אפשר לזיין על ספה או על מיטת טיפולים????

תסלחו לי אני קצת מפונק, מיטה זוגית זה המינימום שלי,חיוך גדול

היא מתהפכת על 4 ואני כמו כלב חרמן תוקע בדוגי , גב לבן, טוסיק קטן, ובלי בשר לאחוז בו,

אני אוהב שאני מזיין בדוגי והתחת מוחא כפיים, אבל פה אין מצב לזה, אין מה לתפוס

, ובלי קשר, גם לא עמד לי טוב.

אבל בכל זאת יש מטרה לכבוש , אז בשלב מסויים כאילו קיבלתי כוחות על טבעיים הזין התקשה כמו ברזל, ופשוט נכנסתי לקריז של פמפום, זה לא היה לה נעים, אבל זה היה בלתי נשלט, ואז הגיע הקטע הכי דפוק , Deadבכיבכיבכיבכיבכי

תוך כדי פמפום רגע לפני הפצצה, ממש על פי התהום, כבר עברנו את נקודת האל חזור לפני 2 ק"מ, הזין התעופף מהכוס ופשוט גמרתי בחוץ בקונדום, לא הצלחתי להכניס, חזרה מהאטרף איזה בעסה, איזה בעסה, כועסכועסכועסכועסOuchOuchOuchOuchOuchOuchמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלמבולבל
בכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיבכיDeadDeadDeadDeadDeadDeadמבולבלמבולבלמבולבלמבולבלבכיבכיבכיבכיבכי

פשוט התבעסתי ,

ותיקק2014-02-13 18:21:56
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”