כ נפילה בפתח תיקוה או עוד נפילה - סקס אדיר

נפילה בפתח תיקוה או עוד נפילה

1
נחיל בהכל בגללכם
ולמה זה מהלחץ! לא נעים לחפור בפורום ולא לתת לותיקים ולחדשים קצת בשר טרי לנעוץ שיניים.
אז ככה יד 2 אלטרנטבי: מנוסה ב130 התאוריה שלי אמרה עם זה זול הבחורה משאירה מקום לאקסטרות שיחת טל .יש אקסטרות ?תבוא נדבר ואלה מניע את הפנמרה בצחוק ולדרך מגיע דירה בבנין דירות עלו כמה רוסיות כוסיות אש אמרתי הלוואי יש מצב
מגיע לדירה חושך אבל מה זה חושך מיצריים טוב תירגולת צבא מרחיבים אישונים בחורה ניראת 6+ שאלה שוב בקשר לאקסטרא ניזרום ניזרום היא אומרת לי אני חושב ומתחיל לזהות נפילה אבל אומר לעצמי תן צאנס אחרת עוד פעם אין דיווח ןאין כלום
נשכב על מיטת הטיפולים הבחורה מוציאה כפפה ואלה לא לטקס אפילו מוציאה לי את הכתומות אני אומר לה מה את עובדת בבטון תשובה אני צריכה לשמור על עצמי עושה טובה מורידה את הכפפה שמה שמן עכשיו מישהו פעם קיבל מסאז שרק השמן נוגע בשמן היא בלי כפפות עושה באויר ואלה עינויי והכל בגללכם
פתאום לוחשת לי מציצה עם קונדום 50 זיון 100 ואלה מחיר סביר מאיפה זה הגיעה ומרימה חזיה כמעט נעמד לי אני מציץ לחזה משהו כמו 3 פיטמות בימני ירד מיד
טוב עכשיו הגיע הזמן היא אומרת לי תתהפך ואני חושב אם לא הדיווח מי היה נישאר כאן עוד שניה אחת
בקיצור מספר מסקנות
1.לא חפש דיווח בכוח
2.שזה מריח על הפנים ניראה על הפנים ומדבר על הפנים זה עלעל על הפנים
3.אני לא אתן את שם הבחורה בשביל לשמור על רמה לא לרדת למסאז מיתחת ל150 שח והמבין יבין

שבת שלום ושלא יבואו לנו כאלה בחלום
Toref

נפילה בפתח תיקוה או עוד נפילה

2
טורף הפורום ממזמן קבע : ״פתח תקווה זה הבית קברות של הזונות״
אין שם מציאות כלל.
וגם לא איזה אקט שאתה יכול לצאת ממנו בחיוך...
בפ״ת אפשר לזהות היכן אתה נמצא לפי מיקום הבית חולים שאתה הכי קרוב אליו
או לפי מיקום בית העלמין .
בקיצור אין מה לחפש בעיר הזו .
שבת שלום . RC2014-03-07 19:49:17
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”