ביקרתי את העלמה הצעירה אתמול כנראה אחרי balagan ואכן חמודה מאוד הייתי מגדיר בת השכן האוקראיני הטיפוסי.
פנים סלביות טיפוסיות של בחורה שכביכול בא מהכפר (למרות שהיא לא מכפר), פנים קצת גסות וקצת עדינות וכך גם הגוף יש חלקים עדינים ויש גסים ועל כן היא רק חמודה ולא "כוסית רוסיה".
היא מתאמנת (ריצה) ועל כן על גופה הצעיר לא תראו שומן מדולדל.
יש לה טוסיק ואגן די רחבים ורגליים קצת בשרניים (ניתן לראות בתמונות) אבל ההם די תואמים את מבנה גופה כאשר החזה שלה אינו נפול אך נטוי כלפי מטה בצורה הטבעית שלו ובשכיבה, יציב ועומד כמו שחזה צעיר צריך לעמוד.
כפות רגלייה (למי שמתעניין, לא אני אבל שמתי לב) סימטריות ומטופחות אך לא ממש עדינות כמו כמו שאר גופה.
הגישה שלה היא מאוד חיובית, של לתת שירות ושל ילדה שנסעה לטייל ולבלות במדינה זרה ועל הדרך לברוח מהמצב הקשה בארצה ולהרוויח כסף בישראל בשביל קניות ובילויים.
בסשאן שלי לא קיבלתי מקלחת משותפת בטענה שכבר התקלחה ואך לאחר שיחת הכרות ומקלחת קצרה שלי, קיטטנו את רגלינו לעבר המיטה, מילנה התחילה במציצה לא עמוקה אך עם וקום די טוב שגרם לעמידת דום מידית באיזור המפשעה.
מציצה ממושכת בלי התעייפות ועברנו למסיונרת מלווה בנשיקות וחיבוקים ועד הגמירה במיוחל בפיה החם .
לצערי רמזתי לרימניג אך קיבלתי רק שאיבת ביצים וליקוקים ולא יותר מזה.
מספר שני היה די דומה וגם שם קיבלה פרץ חם לפיה הלוהט כאשר היא לא משאירה שום נוזל שצריך לנקות אותו.
הבחורה היא בחורה רגילה ולכן צריך לנתב אותה למה רוצים כאשר היא די מסכימה למה שמבקשים (שוב לא קיבלתי רימנג למרות הרמיזה לרדת למטה).
אין לה טכניקה קבועה כמו לרוב הזונות שמתחילות באותה ריטואל עבור כל הלקוחות ולכן צריכה להיות כימיה וצריך לקחת יוזמה, שוב היא צעירה מאוד והניסיון שלה נראה שהוא רק מהגברים האוקראינים ולא מכאלה שמשלמים.
לגבי תקתוק היא עדיין לא יודעת לעשות את התיקתוק בצורה אוטומטית אך אכן שמה לב לשעון במיוחד כאשר מדברים על המספר השני ואכן נוטה יותר לדבר כדי לבזבז את השעה.
המחיר 500 ש"ח שווה רק בגלל הגוף הצעיר והגישה.
לא שווה בגלל שהיא לא יוזמת ומנוסה מספיק כדי לדעת מה מדליק את הגבר מולה ולכן אולי צריך מספר ביקורים כדי ליצור כימיה והכרות של גוף עם גוף.
דבר נוסף שאולי חשוב שהיא לא התקלחה בין אקט ראשון לשני..כך שבסופו של דבר לא ראיתי אותה מתקלחת, אך לא היתה בעיה של ריח כלשהי.
אולי אחזור.
דרך אגב למי שדיבר פעם על כוח הפורום אז בדרך לבחורה הזו התקשרתי (במשך כמה ימים) למספר טלפונים התאגיד ובניהם קטיה שקיבלה סיקור יותר חיובי כאן בפורום, אך הטלפון לא נענה או היה זמין ולעומת זאת הלוז של מילנה היה יחסית עמוס (סיקור בנוני, ולא יותר מדי דיווחים) בעקבות אי מענה של אחד הלקוחות קיבלתי את התור שלו

.
לעומת זאת לינה שלא קיבלה סיקור משמעותי כאן בפורום הייתה די פנויה בלו"ז.
מנסיון מול התאגיד בעבר ובהווה נראה שאכן סיקור חיובי כאן יוצר לא מעט עבודה לבנות בתאגיד וכל מי שדיבר על חרם בשביל הורדת מחירים אולי צדק.
bigdady2014-03-21 11:41:11