כ הרצל 38 ראשלצ סשה - סקס אדיר

הרצל 38 ראשלצ סשה

1
טוב ,החלטתי לפנק את עצמי ככה סתם, כי מגיע לי.Cool

והחלטתי לראות מה יש לרחוב הרצל להציע,

ראשית ביקרתי במוהליבר, הבית שנראה כמו חורבה נטושה מבחוץ, ביום ב' קבוע יש שם את אווה, אבל היום היתה שם מישהי משהו זוועתית לחלוטין, בדוק בדוק משתמשת כבדה,DeadDeadDeadDeadDead
ישר זיהיתי ועשיתי אחורה פנה .

החלטתי לראות מה שלום המכון עם המדרגות הכי לא דסקרטיות בארץ, אלו שאתה מרגיש שאתה עולה לשמיים, וכל הרחוב רואה אותך, אבל בכניסה מחוץ לדלת עמד שם בחור, ספק סודני ספק אריתראי, ספק יהודי אתיופי כשר למהדרין, הרמתי טלפון למקום, ואין קול ואין עונה,
שמתי פעמי ל38, ופה נכונה לי הפתעה, הבחורה ששמה בישראל סשה, כוסית ברמות עללללללל,
הבעיה היא שלי יש פטיש כבד לסבתות, מילפיות , מלאות , CHUBBY MILF, וכל מיני ווריאציות משונות כאלו ואחרות,
אבל היא פשוט כוסית , בשנות ה20 , ספק אם יש לה בכלל 26, לפי דעתי בכל אופן.
200 עברו לעלמה, מקלחת זריזה שלי, לבחורה יש גוף מטורף, היא לא גבוה, אבל כוסית אששש, מזמוזים בעמידה, ועברנו למיטה.

מציצה: לא להיט, לא משהו שבאמת אפשר לגמור ממנו,

זיון: שמה קונדום, לא הצלחתי עם תנוחת הרכיבה שלה עלי, פמפום זריז במסיונרי שתמיד עובד, ושחרור .

סה"כ : מרגע כניסה עד ליציאה 15-17 דקות גג.

היו קולות ואנחות מזוייפות במהלך הזיון,
שורה תחתונה ,לבא ,לשלם, לגמור, וללכת, לחובבי הרוסיות הצעירות והכוסיות, סטייל העליה הראשונה בשנות ה-90

שלכם
וותיקק.

הרצל 38 ראשלצ סשה

3
תודה על הדיווח ותיק,
-היית במקום בשעות הבוקר או בערב ?
-וישנן עוד בנות בדירה שעובדות ? RC2014-03-05 15:33:10
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

הרצל 38 ראשלצ סשה

6
לא רשמת טלפון ותיק ...
נ.ב ויש דרך להבדיל בין אתיופי(יהודי) לעובד הזר בדרום ת״א ...
(וחלילה וחס אני לא גזען אני הכי ליברל שיש)
"אל תאמין למראה עיניך, כל שהן מראות לך הוא גבול בלבד״

הרצל 38 ראשלצ סשה

7
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=6513

אני לא יודע איך עושים את זה לינק, תעתיק את זה לדפדפן שלך,
יש דרך איך מבדילים בין עובד זר לסודני, לפי תעודת זהות כחולה, אבל אתה לא מצפה שאבקש ממנו, מבולבל
שים לב שרשמתי את המילה ספק, אחרי כל השערה...

054-9829343

054-9829344

UMA2014-03-06 07:15:47

הרצל 38 ראשלצ סשה

8
יש לי את הפרטי של סשה . היא מסרה לי אותו לפני חודש אחרי שביקשתי ממנה . אני צריך רשות לפני שאפרסם פה. הוא מיועד אך ורק לעבודה כך שאין בעיה . היא מסרה לי שהיא עובדת רק בימי רביעי בבוקר בהרצל 38 בראשל"צ ושאר השבוע בעיקר בבת ים . היא מסרה לי גם הכתובת . בגדול כל מיש מגיע אליה יכול לבקש , היא תשמח לתת . ממליץ בחום רק ראוי להדגיש - יש לה מידה של תקתוק , אספר בהמשך
יוחזרו המחירים הזולים לאלתר !

הרצל 38 ראשלצ סשה

10
בבת היא בדירה פרטית ברחוב ירושלים פינת בלפור . זה לפחות מה שהיא מסרה לי . היא אמרה שהיא עובדת גם בערב . מתי ואיך לא זוכר . שלח לי הודעה פרטית ותן לי לך הנייד אבל בחייאת לא להציף אותה . היא ממש פנינה בראשון מול כל השפל שרץ פה .... אגב יש לי גם טלפון של ז'אנה שעבדה בהרצל 48 וכיום פרטית בבת ים אבל פחות מומלץ . היא מסרה לי לפני כמה חודשים שהמחיר עלה מ 200 ל 300 + מלון עלי . היא בשלהי ה 40 שלה . היתרון בשניהן: מציצה לא מקונדמת . אבל סשה עולה עליה עשרת מונים. אפילו לא בר השוואה
יוחזרו המחירים הזולים לאלתר !
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”