כ חדש חדש אבל באמת חדש צמד צעירות ברמת גן - דף 3 - סקס אדיר

חדש חדש אבל באמת חדש צמד צעירות ברמת גן

22
הבטחתי דיווח... כמו שנטען מעליי זאת תיקתוקייה עצבנית במסווה של פרטית עלק... ייבשו אותי חצי שעה בחוץ למרות שתימאמתי מראש. העלו מחיר ל270.... הזוי. בחורה מלאונת מקועקעת בקסית אומנם אבל .... ריח של זיעה !!! לא יאומן החוצפה משאירה גל ריח של זיעה+דאודורנט +בושם.... בנוסף שוכבת על הגב ולא עושה כלום. לפני זה נתנה מציצה טובה ... בנוסף קוצים על הרגליים ... הערתי לה התנצלה וטענה שיש לה לייזר מחר. לסיכום זה שוד לאור היום!!!! בבת ים ב200 ש״ח מקבלים אותו דבר בדיוק ואף יותר טוב. זילזול בנו הלקוחות להגיע לזיון עם ריח זיעה וזיפי רגליים. בטלפון הבטיחו שהיא מטורפת וחולת סקס וקינקי וליבראלית... כל דבר שרציתי רצתה תוספת תשלום. מרגיש שנשדדתי.

23
מה שאתה מתאר זה בדיוק המצב העגום אליו נקלעה התעשיה, יותר נכון לא התעשיה אלא אנחנו הלקוחות.

ברוב המקומות המחירים נעים עכשיו בין 250 - 300 לתקתוק.

היותר מתחוכמים הם מכוני הספא + אקסטרות בתוספת ששם אנחנו משלמים מראש 200-250 על חבילת בסיס ואז התוספות הן של 100-200 ש"ח ומקבלים את אותו תיקתוק רק שבמקום על מיטה, על מיטת מסג'ים צרה וחורקת.
מי שמאונן לא מזיין

24
בדיוק זה פשוט ביזיון מבחינתי בושה. באמת בושה. אני הגעתי למסקנה פשוטה מאוד שאני נשאר באיזור ראשון וחולון ובת ים שמה המחירים 200. מכוני מסאג טובים אתה מקבל לפחות פינוק של 30-40 דקות דקות מבחורה נקייה ונעימה. מאשר זיון מסריח תרתי משמע. שארצה זיון מסריח אלך לזונת רחוב. פשוט מאוד. ואני לא כזה שלילי בדכ כי כשצריך לפרגן מי שרואה את ההודעות שלי רואה כמה פירגנתי למשל לסיוון מבת ים או לסנדרה ואילנה מספא גלריה. תמורה מלאה לכסף. אבל טינופת ב270.... הטעייה וגניבה
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”