רציתי ללכת ולדגום את נטשה, אבל לא ענו לי, חיפשתי אלטרנטיבה ומצאתי את המודעה הזו של נטלי
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7828
״נטלי בת 23 בלונדינית עם עיניים ירוקות, גובה 173
מארחת אותך בדירתה הפרטית והדיסקרטית
למפגשים ולהיכרות ללא מחויבות
תמונות אמיתיות 100% מה שאתה רואה אתה מקבל!!!״
התקשרתי למספר 054-3592048
ענתה לי פקידה נחמדה וצחקנית, תיאמה איתי לשעה מסוימת,
אחרי שניתקנו, קלטתי שיכול להיות שהשעה שאני מתכוון והשעה שהיא מתכוונת זו לא אותה שעה (בגלל שעון הקיץ)
אז התקשרתי שוב לוודא וזה הצחיק אותה מאוד (:
מצאתי את הכתובת בקלות, עליתי למעלה, פתחה לי את הדלת נטלי בחיוך מבויש.
קצת על נטלי, אכן גבוהה (עם מעט עזרה מהעקבים), אכן בלונדינית (צבוע), עיניים יפות, פנים חמודות (לא מישהי שתסובב ראשים ברחוב)
מבנה גוף מלא (לא רזה בכלל ובהחלט מלאה), חזה בינוני עד גדול מעט נופל, זו אכן היא בתמונות.
הדירה עצמה מחולקת, היחידה בה היא נמצאת קטנה, עם חדר שינה קטן מאוד, מקלחת קטנה, אך יש מים חמים בשפע.
מסרתי לה את הכסף (400 ש״ח) וביקשתי שנתקלח.
מסרה לי מגבת נקייה, ואמרה שהיא תיכנס אחרי כי המקלחת קטנה מדי. (באנגלית כמובן, לא דוברת עברית).
סיימתי להתקלח, חיכיתי לה שתסיים, נכנסה לחדר שינה עם מגבת.
המגבת נשמטה וראיתי את הגוף שלה, למען האמת הדבר הראשון אותו ראיתי היתה שרשרת הצלב שלה, זה הדליק אותי, לא יודע למה.
אהבתי את הגוף שלה, בעיקר את החזה הגדול, היא מגולחת למטה (אבל לא מהיום).
משכתי אותה אליי, התחלנו להתנשק, נשיקות שפתיים אמנם אך בשפע.
ליטפתי אותה קלות, התחילה לצחקק, רגישה לדגדוגים, אמרה.
שלחתי לה יד מלטפת בין הרגליים, יבשה כמו הנגב, וכלום לא עזר.
נשכבתי על הגב, נישקה אותי בחזה ובבטן וירדה דרומה. פה התחילה הנפילה.
היא לקחה אותי בפה שלה והייתי המום, היא פשוט לא יודעת למצוץ. בכלל.
המציצה הייתה חלשה ביותר, יבשה מאוד יחסית, לא ירדה עמוק מעבר לכובע, בקיצור אכזבה.
איפה היא ואיפה ג׳ני, או ויקי, רק כשאתה נופל אתה יודע להעריך, כנראה.
טוב, אני מנסה להעיר את חבריקו שמסרב לקום לשמירה, מבקש ממנה שתנשק או תלקק את איזור הביצים - סירבה!
אמרה שהיא לא בקטע, מעבר למציצה סתמית לא זורמת בכלום.
התבאסתי אבל הבלגתי, הערתי את חבריקו איכשהו, תוך כדי מציצה היא חזרה וביקשה (כ3 פעמים לדעתי) שלא אגמור לה בפה בפרט או באיזור הפנים בכלל.
חשקתי שיניים ושמתי קונדום, חדרתי אליה במיסיונרית (לא לפני שהיא שימנה עצמה היטב ,היבשושה) מרגישה נעימה מאוד.
לא זזה יותר מדי, אבל עושה פרצופים מצחיקים בכל חדירה וחדירה, חשבתי שאני מכאיב לה, עצרתי ושאלתי אותה, אמרה שהכל בסדר והיא מאוד נהנית, נו שויין, המשכתי במלאכה.
הפכתי אותה לדוגי, היה נחמד, אין קונטרות, חזרתי למיסיונרית בכדי לגמור, גמרתי בתוכה (בקונדום).
קמה, והלכה להתקלח, נותרו עוד כ20 דקות על השעון, לא שידרה שנוח לה שאני שם, לא כל כך שירותית, אפילו אגדיל ואומר שהרגשתי מתוקתק, רחוק מלנצל שעה של שכרון חושים שהובטחה לי.
לא רציתי להשאר שם יותר, אמרתי לה יפה, תודה רבה, התקלחתי זריז, התלבשתי, נשיקה לשלום ליד הדלת והופ אני בחוץ.
היה זיון סבבה, לדעתי לא שווה את הכסף, לא אחזור, אבל כן אחפש אחרת שתתאים לציפיות שלי (הלא גבוהות, אגב).