טוב אחרי כמה זמן שלא הלכתי לבנות הארגון הבת ימי מפאת חוסר מבחר אצלהם ראיתי לפני כמה ימים את המודעה של נטשה והייתה בי מעט תקווה שאולי זו נטלי שחזרה אחרי חצי שנה. התמונות נראות די דומות רק עם צבע שיער אחר.
התקשרתי לפקידה לקבל פרטים, אין מזל וזו הפקידה האנטיפתית ולא הנחמדה השנייה.
נותנת פרטים סטנדרטיים, נשיקות, מציצה בלי, גמירה על הפנים או בפה או על החזה, 2 אקטים, שעה, 400 שקלים.
הפקידה מפנה לרחוב מקס נורדאו בבת ים, לבדיוק אותה דירה שפעם פגשתי בה את אוליה. המיקום נוראי, חנייה בעייתית ואין דיסקרטיות בכלל מכיוון שזה בדיוק מול פארק שכל הזמן יש בו משפחות ולא נעים לחכות בזמן שהפקידה מייבשת אותי למטה.
נטשה הכניסה אותי וקצת התאכזבתי, קודם כל מכיוון שזו לא הייתה נטלי שהכרתי, וגם מכיוון שנטשה לא כזאת יפה. אוקרינית אבל לא מייצגת טוב, פנים גסות ולא נאות בכלל, קצת עבה בגוף (לא שמנה בכל, אבל לא רזה, הייתי אומר 6-10 קילו אקסטרה), חזה בינוני טיפה נפול, מאוד משוזפת כמעט כתומה כמו גזר, שיער אדמדם ארוך.
מה שקצת הציל זה האישיות שלה, היא מאוד חביבה ומנומסת. צוחקת ושואלת שאלות. ככה כמה דקות מציעה שתיה ואז שואלת אם אני רוצה להתקלח, אמרתי שכן והכסף עבר ידיים (שוב, 400 למי ששכח). שלחה אותי למקלחת עם מגבת, מקלחת חירבה קטנה אבל יש מים חמים בשפע.
אחרי שהתקלחתי היא חיכתה לי עירומה במיטה, נכנסתי והיא התחילה במציצה. קצת קשה להסביר, אבל שהיא מוצצת היא שוכבת בזווית כזאת לצידי עם הגב אליי ומוצצת כזה מלמעלה ככה שאין לי מבט למה היא עושה. מציצה סבירה לטעמי, לא משהו מיוחד אבל לא נוראי. מכיוון שלא רואים מה היא עושה שהיא באה לזיון ראיתי שהיא כבר שמה קונדום, אין לי מושג מתי.
התחילה את הזיון עם קצת רכיבה שהיא למעלה, אחרי קצת זמן עוברים למיסיונרית היא קצת רחבה למטה אבל לא נורא. אני יורד לה קצת ונראה שהיא נהנית מזה, אבל לא נותנת להישאר למטה יותר מידי זמן.
נראה שהתנוחה האהובה עליה זה מיסיונרית כי היא כל הזמן חוזרת לזה. דווקא בזיון היא מחרמנת כי היא כל הזמן ממלמלת ולוחשת דברים כמו "זיין אותי", "חזק יותר" ו"אני גומרת". רציתי לגמור לה בפה אבל היא הייתה כל כך בקטע של הזיון שלא יכולתי להתאפק וגמרתי בתוכה.
מנוחה קצרה ודי נחמדה שהיא מתקרבלת איתי (למי שאוהב GFE זה נחמד) במיטה ומקשקשת קצת. אחרי כמה זמן היד שלה יורדת לכיוון הזין שוב ומתחילה לשחק איתו.
פה הפרוצדורה חוזרת על עצמה, יורדת לי ואז עוברים לזיון בעיקר במיסיונרית. הפעם שירדתי לה שילבתי גם שתי אצבעות והיא לא התנגדה.
בדרך כלל בסיבוב השני בטווח של שעה אני לא מצליח לגמור, אבל אני בכל זאת נהנה מהזיון. היא דווקא לא מוותרת ומנסה במשך דקות ארוכות לגרום לי לגמור באמצעות זיון ואז במציצה בזמן שאני משחק לה בכוס ובתחת עם היד. היא לא נותנת להחדיר אצבעות לתחת אבל אין לה בעיה עם קצת משחק.
בסוף אמרתי לה לוותר ושזה לא יקרה והלכתי להתקלח שוב. חייב לציין שהיא הציעה לי מגבת חדשה שזה נחמד.
לסיכום יצאתי משם די מרוצה, לא אחזור אליה אבל גם לא מתחרט שהלכתי.
אולי עכשיו שהארגון הבת ימי מביא שוב הרבה בחורות יהיה משהו נורמלי, אבל נחכה לכמה ביקורות :)
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7669