[QUOTE=shay77] הפקידה טוענת שמדובר בפצצה אמיתית 40 דקות 300 עובדת עד 5:15 יש להתקשר 20 דקות מראש. אין לי זמן להישאר אז מקווה בהמשך[/QUOTE]
יש מקום בו הפקידה אומרת שהבחורה מכוערת? ברור שכל פקידה תאמר שהבחורה פצצה אמיתית.
פצצה אמיתית או אחרי הפצצה זה צריך לקבל חוות דעת ממדווחים אמינים שהיו.
ולגבי הזמן שאלה, הפקידה אמרה 40 דקות מלאות או עד 40 דקות?
רשימת דירות שלב מתקדם
112רק אדע כשאגיע.
כפי שקרה לי היום ברחוב הרצל 63 ברמת גן הפקידה אמרה 300 ל-40 דקות אך הזונה אמרה 300 ל-עד 30 דקות, והיא גם לא נראתה כמו הבחורה ב״תמונה אמיתית״ - זה עולם של רמאות
רשימת דירות שלב מתקדם
113מסתבר שז׳בוטינסקי 63 והרצל 63 תחת אותם בעלים. התקשרתי הבוקר אויב שדיווחתי עליה מהרצל היתה בז׳בוטינסקי/תלפיות. הפקידה אישרה שמדובר באותה איב
רשימת דירות שלב מתקדם
115חג שמח לכל חברי הפורום
בגלל היובש באזור הדרום אני פונה אליכם בבקשת עזרה למספרי טלפון לפרטי שלי של דירות באזור תל אביב אני יודע שיש כאן הרבה דיווחים בנושא אבל אבל הרבה מהטלפונים לא מעודכנים ושאני מגיע למקום לפעמים הוא סגור לדוגמה בחול המועד הגעתי להר ציון 38ב ב 1:00 בלילה והיה סגור ככה גם עוד כמה דירות באזור מה שהיה זמין זה רק 2 קוקסינלים ברחוב שניסו לשדל אותי לעלות אותם אבל זה ממש לא הכיוון
שלי תודה לכל העוזרים וחג שמח חברים

כמו כן המלצות של דירות עד 200 שח יתקבלו בברכה ולמי שמעוניין בקרוב אני מעלה דיווח על בחורה חדשה באשדוד שעובדת בתוך ספא ועושה אקסטרות
סקס ? תמיד רעב לעוד
רשימת דירות שלב מתקדם
117מי יודע לאן עברו הירקון 33 +מספר טלפון

מי יודע לאן עברו הירקון 16+ מספר טלפון
יונה הנביא 39+ מספר טלפון
יונה הנביא 7+ מספר טלפון

רשימת דירות שלב מתקדם
119יונה הנביא 39 נסגר מזמןןןןןןן
יונה הנביא 7 כמדומני גם נסגר
אם למישו יש פרטים על הבנות שעבדו שם נשמח לקבל פרטים
יונה הנביא 7 כמדומני גם נסגר
אם למישו יש פרטים על הבנות שעבדו שם נשמח לקבל פרטים