כ ג'וליה מבת ים חדשה ונפלאה :) - דף 5 - סקס אדיר

ג'וליה מבת ים חדשה ונפלאה :)

41
חלק מהדיווחים כותבים שהיא שמנה ובחלק רשום שהיא לא שמנה פשוט החזה מאוד גדול.אני לא נמשך לשמנות האם מומלץ ללכת?הדיווחים מגרים מאוד אבל לנסוע עד בת ים והמחיר קצת מרתיע..אם יש מישהו שידע להסביר סופית האם היא שמנה או לא אשמח אפילו בפרטי
אם כבר אז את הטוב ביותר!

42
הייתי בשבוע שעבר.למרות שהבחורה שירותית ביותר איננה כוס התה שלי.
לא נמשכתי אליה ,בטן,ציצי גדול שלא עשה לי את זה,צעירה,פנים טובות,אין תחת,לא שמנה ממש למרות התיאור ,יותר מלאה.עושה כל שתבקש,רימינג מצוין ועדין,מציצות שליקות וליקוקים כבקשתך.לא התנשקנו כמעט כי לא רציתי.
שכבה על הגב עם הראש מחוץ למטה לזיון פה בנוסח פורנו ודי נחנקה מהפעילות
אז הייתי עדין ותוך כדי נשכבתי עליה בחצי גוף ושיחקתי לה באצבעות.
גמרתי לה בפה חיכתה בסבלנות והלכה לשטוף.תוך כדי המשחקים והזיון השמיעה קולות רכים של הנאה-מזויפים כמובן.
ובעיית הבעיות,חוסר היכולת לתקשר באנגלית חוץ ממלים בודדות.
לפני כשלושה שבועות הייתי עם אלינה וגם דיווחתי ושם הייתה תקשורת מעולה
ומאד נהניתי.
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

44
שלום לאנשי המרכז...
יצא לי להיות באיזור והייתי חייב לנסות את התאגיד המפורסם שרבות שמעתי עליו...
קבענו שעה מתקשר ואומרת לי שיש בעיה וזה יקח קצת זמן... אחרי רבע שעה מאשרת לעלות.
נכנס בדלת ורואה מישהי מלאה פלוס (להערכתי 75-80 ק"ג) חביבה מאוד אז זרמתי למרות שלא הטעם שלי.
מקלחת קצרה והיא מחכה לי במיטה... מתחילה בנשיקות סוערות ומגרות ומתחילה לרדת למציצה תוך דגש על משחק עם החזה הגדול שלה בזין שלי... מציצה טובה ועמוקה... הפכתי אותה וירדתי לה ועושה רושם שנהנתה .
אחרי כמה דקות ביקשתי קונדום והתחלנו כשהיא עליי ואז עברנו לדוגי וגמרתי... היא הלכה להתקלח חזרה ודיברנו 5 דקות (קשה לקרוא לזה דיברנו כי יש את מכשול השפה) ואז היא מסבירה לי שנשארו 10 דקות ושצריך להתקפל...
במבט בשעון עברו כמעט 30 דקות... לא ניסיתי להתווכח כי ראשית אני לא אשב לה על הראש שתזדיין איתי בכוח כי יש לי עוד חצי שעה ושנית, לך תסביר לה את זה בפנטומימה!!!
בקיצור שדיים גדולים , תחת מוזר ולא פרופורצינלי בכלל פנים עגולות...
לסיכום אני יכול להזמין אתכם לצפון לנסות את יוליה וויקי לחוויה מתקנת...
לדעתי היתרון שלה זה הנשיקות והחזה הגדול כי כל השאר לא משהו בכלל...
האם הייתי חוזר? אם אני אגיע שוב לאיזור ויהיה לי 400ש"ח ממש מיותרים אז... לא!!!!!!!!!!! אין סיכוי שאחזור .

שיהיה לכם זיון כשר ושמח...
תזיין ותרוץ לספר.... לפורום!!!

48
היית אצל גוליה לפני כמה ימים...
אין לי הרבה מה להוסיף על כל מה שכתבו כאן
רק שאצלי החויה הייתה חיובית מאוד
כניראה כי חיצונית היא הטעם שלי...
וגם כי יש לה שירות טוב ובגדול היא זורמת עם הכל
לא חשבתי שאוכל להנות כל כך בלי להחליף מילה
אבל היא מצליחה לתת אוירה רגועה
אני כן אחזור...

49
[QUOTE=אסקימו לימון]
מזמן לא יצא לי לדווח כאן,הסיבה היא מצבי הכספי שמאפשר ליללכת לנערות עובדות פעם בכמה חודשים ולא יותר,בטח עם הסכומיםהגבוהים שרצים היום.אז הערב אחרי זמן מה שעבר החלטתי ללכת ובדקתי את המודעות בתמונות אמיתיות,בתחילה לרה מצאה חן בעיניי,הרמתי טלפון קיבלתי פרטים והתבררלי שהמחיר הוא 500 ש"ח,לא בא בחשבון מבחינתי,לאחר זמן מה עברתי לאופציה השניה שזאת ג'וליה,התקשרתי והפקידה אמרה לי את המחיר 400 ש"ח התפריט הרגיל,הסכמתי וקבענו שעה לערב ולאן להגיע.הגעתי בשעת ערב למקום הרמתי טלפון והפקידה כיוונה אותי לדירה,עולה במדרגותוהדלת הרצויה נפתחת,ג'וליה פותחת לי בבייבי דול סקסי שמבליט את השדיים הגדוליםוהיפים שלה,נכנס פנימה היא שואלת אם אני דובר רוסית כי מתברר שהיא בכלל לאדוברת אנגלית אפילו פחות מאנגלית בסיסית,אמרתי שלא,היא שאלה אם אני מעוניין לשתות משהו,קפה או מים,ביקשתי מים והתיישבתי,היא הביאה לי כוס מים ואמרה לי לבוא איתה לחדר,הולך אחריה מניח את הכוס והיא מביאה לי מגבת ומפנה אותי למקלחת,בחדר משלם לה את ה 400 ש"ח.בדרכי למקלחת אני שואל אותה אם היא מעוניינת לבוא ולהתקלח איתי והיא ללא היסוס זורמת ואומרת כן(כבר פלוס גדול) בדרך כלל בפעמים שהייתי הן שולחות אותך להתקלח ולא מצטרפות.אני מתפשט ונכנס למקלחת כשהיא באה מיד אחרי,עירומה רק כשמגבת על גופה,היא מורידה את המגבת ומתגלים לעיניי שדיים גדולים מאוד ויפים.נכנסים שנינו למקלחת(מקלחת קטנה מאוד יש לציין אז מצטופפים בפנים וממשנוגעים גוף לגוף,המים זורמים בתחילה קרים ומחכים עד שיגיעו למים החמים,ברגע שמגיעים אני מתיז מים על גופה,רק אחרי כמה שניות שמים זורמים על שנינואני ניגש אליה ומתקרב לנשק אותה,רק אז אני שם לב שיש לה פנים יפהפיותלטעמי ועיניים מדהימות,אני מנשק אותה והיא מנשקת בחזרה בלהט נהדר,לשון,צרפתיות,פשוט כיף אדיר.אחרי זמן מה שאנחנו מתנשקים בלהט היא מתחילה לנשק אותי מטה בגוף עדשמגיעה לזין,מתחילה במציצה עמוקה ומעולה של כמה דקות,רגע לפני שאני גומר ומתפוצץ אני מרים אותה אליי מעלה ויורד לה בעצמי,מתחיל בליקוקים של השדייםהגדולים שלה,מלקק כאילו אין מחר ויורד אט אט לכיוון הכוס,בכר ברגעים אלהאני מרגיש ממנה ויברציות שהיא מתרגשת ונאנחת,מלקק לה את הכוס והיאנהנית מכל רגע ורועדת בכל הגוף.עוברות כמה דקות אני מתרומם אליה ומנשק אותה שוב בלהט,לאחר מכן מתייבשיםועוברים לחדר השינה,היא נשכבת על המיטה ואני מצטרף אליה,שוכב לצידהואנחנו מתמזמזים ככה דקות ארוכות שכל הזמן הזה חופן את שדייה,יורד להשוב ומלקק אותה בכל הגוף כשהיא חווה רעידות רבות,היא רגישה מאוד באיזורלמטה,רטובה מאוד,פשוט עונג.אחרי שאני סיימתי לרדת לה אני עולה כלפי מעלה ורוכן מעליה כשהזין שליבין שדייה,מתחיל לזיין את שדייה עד לגמירה המיוחלת והנהדרת,מנשק אותהונשכב לצידה.היא הולכת לנקות את הזרע,לשטוף וחוזרת,אנחנו שוכבים זה לצד זה נוגעיםועושים נעימים,אני מנסה איכשהו לשאול אותה מספר שאלות,קשה לה מאודלהבין אבל ממה שכן היא הצליחה לענות,היא מאוקראינה מקייב בת 24 נמצאתבארץ כשבועיים ואמורה לחזור הבית עוד חודשיים בחודש מאי.אחרי כמה דקות שאנחנו שוכבים מחובקים אני שואל אותה לגביי מסאז',היאשאלה אם אני רוצה שהיא תעשה לי,אמרתי לה לא אני רוצה לעשות לך,היא הביאה לי קרם נשכבה ואני מעסה לה את הגב למשך מספר דקותומדי פעם מגניב לה נשיקה צרפתית כשהיא מרימה את הראש.סיימתי לעסות לה את הגב והיא מסתובבת ואנחנו שוב מתמזמזים והיאיורדת לי למציצה עמוקה ורטובה של כמה דקות טובות,לי אישית יש בעיהשאין מצב שאני יכול לגמור פעמיים בתוך שעה גם אם זאת תהיה בר רפאלי,אחרי כמה דקות של מציצה היא מלבישה לי קונדום ורוצה לרכב עליי,הבעיהשמגיע הקונדום חבריקו ישר הולך לישון,אז לא הסתדר,אחרי כמה ניסיונותשלא הלך הורדנו את הקונדום והיא רכבה עליי אחורית ומשפשפת את הכוסשלה בזין שלי ושוב הוא נעמד,עוברים לתנוחה שהיא מוצצת לי ואני מלקק להאת הכוס,היא רטובה ברמות,וחווה מולטי אורגזה לדעתי,לא נראה לי שדבר כזה אפשר לזייף,אחרי כמה זמן היא נשכבת על הגב ושוב אני מזיין בין שדייה,וגם מכניס אותו לפיה,מחזה נהדר לראות מלמעלה,ככה מספר דקות,עד שאנימתעייף וזהו סיימתי את כוחי להערב ואני נשכב לידה(בלי גמירה שניה כי זאתבעיה שלי).שוכבים ומתחבקים כמה דקות,עושים נעימים אחד לשניה ואחר כך אני אומרלה תודה רבה,מנשק אותה והולך למקלחת,מסיים להתקלח ומתלבש,יוצאובדרך החוצה נותן לה שוב נשיקה וחיבוק גדול ומסיים חוויה נפלאה מבחינתי.לסיכום:ג'וליה בחורה נפלאה,שירותית,נותנת תחושה נהדרת.gfe מושלם למי שאוהב כמוני,חזה גדול מאוד ונעים למגע,היא מלאה,לא דקיקהאז לא לצפות לדוגמנית 1.80 ורזה,בשבילי זה לא אישיו,פנים יפהפייות ועינייםמהממות לטעמי.המינוס היחידי הוא הקושי בתקשורת,אנגלית כמעט ולא קיימת,אבל כל השארמפצה ובגדול.אם אני אחזור?בגלל שגם 400 זה סכום רציני בשבילי אז אני מקווה שאני יוכללחזור לפני שהיא תיסע בחזרה הביתה,אם כסף לא היה בעיה הייתי חוזר מחר.אז תשמרו על הפרח הזאת והתנהגו בהתאם ותקבלו חוויה נפלאה מוחא כפייה<a>http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7774</a>052-5822048

[/QUOTE]

50
לפני עצמאות ביקרתי את גוליה יש לציין שלא היה לי גי פי אס הפקידה היתה סבלנית עד שהגעתי גוליה פתחה קיבלה נשיקה צרפתית ו400 גובות מקלחת ולמיטה לאור נרות שווה את הסכום משקיעה תחת יחסית קטן לעומת הבטן והחזה אבל כייף לתת לה בשדיים ומנה גדולה של שפיך לפה ולפניים הקציר שווה את הסכום תעשו חיים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”