כ יעל מצט וואלה - דף 2 - סקס אדיר

יעל מצט וואלה

12
לצערי אני לא מאמין לסיפור שלך,זה ניראה הזוי לגמרי הדבר היחיד שהוא הזוי יותר זה שאתה תעשה ביד בימין, ובשמאל תשלם לה.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

יעל מצט וואלה

15
אולי אפשר לחשוב מנקודת מבט אחרת: צעירה חובבנית אחת, שלוש, או חמש שנפגשת עם גברים בודדים אחרי סינון דק, משפיעה על מחירי השוק כמו צמחוניים על תעשיית הבשר. כמו מי שמחרים בתי קולנוע בגלל עמלת הזמנה באינטרנט. כמו טוקבקים על החלטות הממשלה.

נקודה נוספת, המחיר עבור שירות ייחודי, מתאים למי שחפץ בחוויה יחודית. לכל אחד יש את העניין האישי תמורתו יהיה מוכן לשלם יותר ממה שנראה "רגיל" או "מוסכם" או "נהוג"

ונקודה אחרונה, יש בעולמנו הנפלא מקרים בהם אנשים משלמים הרבה על מעט מאוד, או אפילו בעבור סבל רב. כנראה שטוב לבחור על מה להוציא, מאשר לשלם בכפייה.

יעל מצט וואלה

17
נתקלתי בבחורה הזאת בצאט.
אני יודע שזה מה שהיא דורשת.

אם זה מה שמדליק את הבחור - שיהיה לכולם לבריאות.
אני מפרגן.

אגב, זה ממש לא אמור להשפיע על המחיר של השירות הרגיל.
יש פה סוג של פנטזיה ועל זה הבחור משלם.
זה לא סקס רגיל
זה לא מסאז רגיל

האמת - מדליק, אבל אני לא מספיק דלוק בשביל ללכת על זה ב 500. הייתי מוכן לתת 200 בשביל להתמזמז עם צעירה במדים ברכב :-)

חז״ל: המתחיל במצווה אומרים לו גמור

יעל מצט וואלה

20
לומברוזו ידידי ,יכול להיות שאתה צודק והבחור לא משקר,אבל זה ממש הזוי ברמה שקשה לי להאמין שזה אמין.
גם דברים כמו רימינג זה דבר שלא האמנתי שבחורה מוכנה לעשות ועד היום אני לא מבין איך הן מסכימות,.כניראה שככל שהפנטזיות של הגברים יותר גבוהה.גם החוצפה של הבחורות חוצה גבולות.
אם לפני הסקס היא היתה עם פן ובסופו היא עם תלתלים, תדע שהיית סקס טוב.

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”