כ אליסה מתאגיד הרצל/תלפיות ברמת גן - נפילה קשה - סקס אדיר

אליסה מתאגיד הרצל/תלפיות ברמת גן - נפילה קשה

1
שלום לכולם,

היום אחרי הרבה זמן חוויתי נפילה קשה ביותר. מדובר באליסה שעובדת בתאגיד הרצל 66/תלפיות 38 ברמת גן. יצא לי כבר לראות אותה כמה פעמים ולא נכנסתי והיום בגלל אירוע הברזה קשה של מורגנה מדיווח מקביל השכל ירד לי לביציים והקהה לי את החושים.

הגעתי למקום (הרצל) ונכנסתי לחדר. שינו את העיצוב מאז השפשופיה שהיתה שם. שמו מיטה ועשו משהו הזוי רצח - שמו משתנה שמחוברת לדוש במקלחת - אתה מתקלח שמילימטר ממך יש משתנה ...זוועה. אבל זה בקטנה לעומת ה"חוויה" שנקראת אליסה.

אליסה בחורה נמוכה, מעט מלאה (ממש בקטנה) עם חזה די גדול ופנים נאות מינוס. סה"כ אני אוהב את הסגנון והיא גם מקרינה סוג של רוגע שהיה נראה לי כמדד לשירות טוב אך מסתבר שזה לא ממש המצב. לאחר שהעברתי את הכסף - 300 ש"ח (הם הורידו את המחיר מ 350 בניגוד למגמה של עליית המחיר שרווחת לאחרונה. כנראה המחיר פגע להם בהכנסות) אליסה הלכה לחדר השני וחזרה אחרי 2 דקות. מיד לאחר מיכן החלה להתפשט, שמה את הקונדום בצורה לא מיומנת ומצצה בצורה עוד יותר לא מיומנת. הבחורה מוצצת רק את הכיפה בצורה סופר מכנית עם היד על הזין. כאשר ביקשתי שתזיז את היד היא אומרת לי "איך אני אמורה להחזיק אותו, בטון מזלזל והמשיכה. כאן כבר הבנתי שנפלתי. במקרים כאלה אני שמח שלפחות אני תמיד שואל לגבי 2 הרפיות בכניסה לחדר כי אז אמנם נפלתי אבל לפחות שמרתי על תמהיל סביר של 150 ש"ח להרפיה במסגרת סקס (התמהיל הוא 125 ש"ח במסגרת של מסאז עם הרפיות). מכיוון שהמציצה היתה מעפנה ביקשתי ממנה לעלות עלי. אני רואה שישר היא ניגשת לחומר הסיכה. ביקשתי ממנה לא לשים כי רואים כבר מראש שיש לה כוס של סוסה אבל היא בשלה " אני שמה בשבילי לא בשבילך". היא עולה עלי ומתחילה לרכב בצורה מכנית וכואבת. כל השומן שלה קופץ לי על הגוף. ביקשתי ממנה להתהפך עם הגב אלי והיא בשיא חוצפתה אומרת לי "יותר טוב ככה".
לבסוף כדי לגמור השכבתי אותה על הבטן וחדרתי לכוס מאחורה כאשר היא פינקה אותי בעוד חומר סיכה שיהיה יותר קשה לגמור (לא מספיק אני לא מרגיש אותה מרוב שהחור רחב).
הבנתי בנקודת זמן זו שלגמור עוד הפעם מסקס לא יקרה אז ביקשתי הרפייה ביד. היא לא חיכתה אפילו שנייה כדי שאני ארגע מהגמירה הקודמת ותפסה את הזין. אמרתי לה לעשות לי קצת נעים מסביב והיא אומרת "אני לא נוגעת בביצים". גם ביקשתי ממנה לעבור צד כי נוח לי יותר לגמור שהבחורה בצד מסויים שלי וגם זה דרש שכנוע. לאחר כ 5 דקות של שפשוף אילצתי את עצמי לגמור.

אחרי שהסתיימה הזוועה אמרתי לה שזה לא יעבור בשקט ואני אדווח על זה לכל מי שאני יכול והיא אומרת לי "תרשום..." אז הנה אני רושם. תדעו לכם שהבחורה היא תת רמה ואחד ההתנסויות הגרועות שהיו לי בתחום בשנים האחרונות.

ראו הוזהרתם!

6
אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שגם מישהו מדווח על הנפילה הכי גרועה בעולם, זה עושה פרסומת למקום...
וכבר היו דברים מעולם.

בכל מקרה, כעקרון אני לא מתקרב למקומות עם כאלה מחירים
ולדעתי, גם פוטנציאל הזיון הכי טוב בעולם לא שווה 300 ש"ח

אבל כל אחד ורמות הסיכון שהוא מוכן לקחת
בסוף הזיונים יהרגו אותך...

7
[QUOTE=צעיר לנצח]אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שגם מישהו מדווח על הנפילה הכי גרועה בעולם, זה עושה פרסומת למקום...

וכבר היו דברים מעולם.

[/QUOTE]

דווקא כאני הגעתי לאותה מסקנה ולא "פרסמתי" נפילה קשה אלא הזהרתי בדיווח על אותה הכתובת..קראתי לי מטומטם.

[QUOTE=צעיר לנצח]היא מטומטמת?
נראה לי שדווקא אתה המטומטם... שאתה לא מזהיר מפניה כאן...
ואתה עוד כותב את זה בפוסט של ג'ני..
ממש מוזר..[/QUOTE]

האם מי שלומד מהמטומטם, חושב כמו המטומטם וקורא לאחרים מטומטם.....האם הוא מטומטם?

חג מצות שמח ויציאות קלות..

.You so need a Daddy, little girl

8
אנחנו לפעמים מתנהגים כמו נשים מאוהבות שחושבות שהגבר החרא שהן הכירו "ישתנה בשבילן"..
אז לפעמים גם אני נכנסתי עם כאלה שנראו לי מראש שירות חרא או שמעתי שהן חרא כי חשבתי שאיתי ועם כימיה טובה הכל יהיה נפלא...
אז זהו שלא..
מי שנותנת שירות חרא יכולה מקסימום לתת שירות בינוני למישהו שממש בסדר איתה...
אני מזיין משמע אני קיים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”