כ אולגה מהתאגיד הבת ימי - סקס אדיר

אולגה מהתאגיד הבת ימי

1
לאחרונה חרמנות קשה תקפה אותי, משום שחשבתי שאולגה הסחורה החדשה תקלע לטעמי. אולם תמונות לחוד ומציאות לחוד, אולגה אמנם די נאה אבל לא דומה לתמונות. ראשית הפקידה של התאגיד היא נוראית, היא חסרת חשק ומעצבנת. דבר נוסף לתאגיד יש תרגיל חדש, אם אחרת האיחור הוא על חשבונך. כך נלקחו ממני עשר דקות, די מבאס ומרגיז.
אולגה בחורה מאוד גבוהה, אין לי מושג אבל יותר מ1.75. יש לה גוף טוב וכאשר היא פתחה את הדלת היא לבשה שמלה קצרה שמתחתיה אין דבר. כרגיל הלכתי למקלחת שהיא נוראית וקטנה והבחורה התפשטה. לבחורה יש ממש טוב, פנים סבירות ולא יותר. ניתן לסכם את המפגש עם אולגה לפי שני פרמטרים ולבסוף סיכום:

הטוב:
היא נאה ויש לה כוס חלומי. היא הבחורה שהיה לי הכי כיף להיות בתוכה, הוא צר ונותן תחושה מיוחדת. כמו כן היא מוצצת לא רע, למרות שהמציצה עם קונדום. במילים אחרות יש לבחורה אוצר.

הרע:
היא סופר היגיינית ברמה מעצבנת, היא שמה אלף תכשירים במקום הרגיש. היא בחורה טובה, אבל מאוד עצורה ונראית די מבואסת. בפעמים היחידות שהיא זזה, זה היה כדי שאני יגמור מהר יותר. היא מאוד לא מיומנת ויש לה ידיים שיכולות לעשות נקע. במילים אחרות היא סבירה פלוס, מוצצת בסדר, די שירותית אבל מבואסת מהחיים.

סיכום:

לאולגה יש מתנה כוס צר וחלומי. חוץ מזה היא די מבאסת, למרות מציצה סבירה ומקונדמת. האובססיה שלה להיגיינה די הטריפה אותי, אבל מילא. היא די מבואסת ולכן תוך שבועיים עד חודש היא או תעזוב את הארץ או תהפוך לתקתנית על, יש אצלה כבר סימנים לרצון לתקתק לקוחות. התאגיד עושה תרגיל מלוכלך והתמונות לא אמיתיות. לסיכום היא שווה 400 שקל, רק בגלל המראה הסביר והעובדה שהיא הבחורה שהיה לי הכי כיף להיות בתוכה. אם אתם לא יכולים להגיע אליה תוך שבועיים שלוש, ההצעה שלי תוותרו היא מתפתחת לתקתקנית מקצועית. תיהנו.

אולגה מהתאגיד הבת ימי

4
לי דווקא הייתה חוויה סבירה איתה......
קודם כל היה GFE מלא כולל נשיקות......
אני חושב שיש לה גוף פצצה!!! חזה קטן בין בינוני, כוס צר מאוד שברגע שאתה מכניס אותו אתה מרגיש אותה באמת.
גמירה בפה ומציצה דווקא נחמדה +
סך חוויה רגילה שלא סוחפת אולי אחזור ואולי לא
והספקתי לגמור פעמיים במסגרת הזמן שלי

יכול להיות שהכל תלוי בכימיה עם הבחורה מן הסתם
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”