אחרי תקופה ארוכה שלא הצלחתי לתפוס את ניקול פנויה
היום סוף סוף הייתה פריצת דרך
אני קצת ממהר אז שלא כהרגלי אעשה זאת קצר
פגשתי את הגב' במעונה בזבוטינסקי ר"ג.
מדובר בגב' בת 50 לערך, יחסית רזה וחטובה, נמוכה מאוד. ישבן חצוף, חזה קטן.
פנים סבירים. נחמדה "עם ראש"
בדירת סטודיו חמודה שמשת רק לענייני עבודה. חלל גדול עם מיטה זוגית, פית ישיבה וחדר מקלחת - שירותים חדש יחסית ויפה, עם מים רותחים
לאחר מקלחת כולל ניקוי הישבן - התעלה כדבריה, זכיתי לפינוק מושקע GFE מלא.
מציצה מושלמת
רימינג שאין דברים כאלה, וכבר זכיתי לרימינג בחיי. הגב' קודחת בכישרון ובאירוטיות .
לא חדרתי, ולאור ממדיה הזעירים, אני חושב שהייתי מבקע אותה לשנין, אז ויתרתי. נתתי לה ליקוק טוב ואפילו עם הלשון הרגשתי כי הבחורה קטנה וצרה למטה ואני בטוח שיכולה לקבל רק כלי ממוצע מינוס וגם זה בקושי.
הייתה חוויה מדהימה.
תשמרו עליה.
שלכם מר שפריץ
רימינג | וניקול - שמלקקת הכל - (רמת גן)
262היא נותנת שירות מקסימלי אבל היא ממש נמוכה ולא מושכת ...
אני מזיין משמע אני קיים
263החלטתי גם לפגוש את הבחורה הזו
מראה כפי שתיארו אותה. נאה מאוד לגילה ונמוכה מאוד. קוטנה הוא יתרון בתנוחות מסויימות
לטעמי מספיק סקסית כדי להנות איתה בסקס
מציצות מדהימות בלי גומי
ליקוק הישבן כולו והחור - ממש מדליק
סקס כמעט בכל תנוחה. אפשר להרימה לזיון באויר בקלות.
גמרתי פעמיים גמירות חזקות פעם בדוגי חזק ופעם בשאיבה מטורפת שלה.
גמרתי פעמיים גמירות חזקות פעם בדוגי חזק ופעם בשאיבה מטורפת שלה.
היה כיף וייתכן ואחזור עוד
265היי
אפשר לתפוס אותה.
מה אגיד היא אכן קטנטנה ומבוגרת אבל תמורה לכסף אחת הטובות ביותר.
עושה כל מה שתרצי כמעט ורק מנסה לרצות אותך. חווייה מומלצת בייחוד למי שלא חווה רימינג עם הלשון כמו שצריך
266הייתי אצלה שוב....
קשה שלא לחזור כשרוצים טיפול מושקע מציצות ליקוקים ורימינג שאין כמוהו.
אפשר לעשות איתה מה שרוצים בייחוד בגלל שהיא כזו קטנטנה....
תענוג
267שלום חברים,
הם משהו יודע אם ניקול הקטנה שעבדה פעם ברח' בן גוריון 22 ברמת גן. אחר כך היא עברה לרח' ז'בוטינסקי.
אודה לכם על כתובת ומספר טלפון...
[הועבר לשרשור המתאים]
[הועבר לשרשור המתאים]
הקניין
268אני בטוח שכולכם או רובכם מכירים אותה או זוכרים אותה, היא ידועה בעיקר בגלל השירות האגדי שלה והרימינג הייחודי .
הייתי אצלה לפני כמה ימים , הגעתי אלייה דרך האתר הזה (לא נראה לי שהיא מפרסמת)
מקום דיסקרטי עם כניסה אחורית בבניין דירות בז'בוטינסקי ברמת גן , היא לא צעירה, לדעתי סביבות 50 , נמוכה וקומפקטית מאד !
והאמת ? אני לא מאמין שיש בתחום עוד מישהי עם שירות או יחס כל כך טוב כמו של ניקול, 45 דקות מלאות !! ולא כולל מקלחות (אולי כי הגעתי קצת מוקדם ) ישבנו דיברנו ועישנו סיגרייה, ואז היא התחילה לפנק וללקק לאט את כל הגוף מלמעלה למטה, כולל הכל, וכולל החור, מלבד החדרת אצבעות ואנאלי היא פשוט עושה הכל!! בכל התנוחות נשיקות מציצות ליקוקים ומה שתרצו , אני אישית לא מת על רימינג אבל למי שאוהב הוא פשוט יהנה איתה !! היא לא מלחיצה ולא מסתכלת בשעון, המקום פרטי ונחמד, ולדעתי מי שייתן לה יחס טוב יקבל כפליים, ברור שהיא לא צעירה ולא יפהפיה אבל בהחלט סביר לגילה, במחיר של 300 ל-45 דקות בהחלט שווה כל שקל! במקום ללכת לתקתקניות שבמקרה הטוב זה 12 דקות נטו , פה 45 דקות מלאות !
יש פה פוסט ישן עלייה אבל אני לא יודע איך להעתיק לפה , בכל מקרה מומלצת בחום אבל לא לצפות למלכת היופי.
בהצלחה
הייתי אצלה לפני כמה ימים , הגעתי אלייה דרך האתר הזה (לא נראה לי שהיא מפרסמת)
מקום דיסקרטי עם כניסה אחורית בבניין דירות בז'בוטינסקי ברמת גן , היא לא צעירה, לדעתי סביבות 50 , נמוכה וקומפקטית מאד !
והאמת ? אני לא מאמין שיש בתחום עוד מישהי עם שירות או יחס כל כך טוב כמו של ניקול, 45 דקות מלאות !! ולא כולל מקלחות (אולי כי הגעתי קצת מוקדם ) ישבנו דיברנו ועישנו סיגרייה, ואז היא התחילה לפנק וללקק לאט את כל הגוף מלמעלה למטה, כולל הכל, וכולל החור, מלבד החדרת אצבעות ואנאלי היא פשוט עושה הכל!! בכל התנוחות נשיקות מציצות ליקוקים ומה שתרצו , אני אישית לא מת על רימינג אבל למי שאוהב הוא פשוט יהנה איתה !! היא לא מלחיצה ולא מסתכלת בשעון, המקום פרטי ונחמד, ולדעתי מי שייתן לה יחס טוב יקבל כפליים, ברור שהיא לא צעירה ולא יפהפיה אבל בהחלט סביר לגילה, במחיר של 300 ל-45 דקות בהחלט שווה כל שקל! במקום ללכת לתקתקניות שבמקרה הטוב זה 12 דקות נטו , פה 45 דקות מלאות !
יש פה פוסט ישן עלייה אבל אני לא יודע איך להעתיק לפה , בכל מקרה מומלצת בחום אבל לא לצפות למלכת היופי.
בהצלחה
ח חר חרמן מאומן
269מסכים עם כל הנאמר, רימינג הכי טוב שיש !!! מאוד נחמדה , יוצאים עם תחושת סיפוק וכייף .
270תנסה 10 דקות לפני כל שעה עגולה זה הזמן שהיא עונה בדרך כלל
ח חר חרמן מאומן