ביקרתי את הגברת הנ"ל.
סופיה כבת 30,פנים יפות, גוף טיפונת מלא אבל לא שמנה בכלל, חזה גדול וטבעי פשוט תענוג.
שירותית מאוד, נקיה וזורמת בכל התנוחות, כולל החדרת אצבעות, מגולחת נקי מאוד.
החיסרון הגדול היחיד הוא שהיא לא מתנשקת, רק נשיקות בגוף.
סה"כ נהנתי אבל לי אישית הנשיקות חסרות מאוד.
מי שנשיקות פחות חשוב לו אז היא מאוד מומלצת.
בהחלט שווה 400 זוזים לשעה ללא שום לחץ.
052-7556252
סופיה-התאגיד הבת ימי
4התמונות אמיתיות ומשקפות את המציאות - גוף בריא ויפה של פעם, טרום ההרואין שיק. מה שכן, התאכזבתי ממראה פניה שהיו מעט מבוגרות ומאופרות מדי לטעמי אז לא נשארתי.
בדיעבד התחרטתי שלא נשארתי כי היא עשתה עליי רושם של בחורה מאוד נחמדה, מה שלא מובן מאליו במיוחד אחרי שהלקוח מחליט לוותר על החוויה.
אגב, הפקידה טוענת שהעלמה "ליברלית ועושה הכל חוץ מאנאלי". גם אחרי ששאלתי את הפקידה האם יש נשיקות צרפתיות, נעניתי בחיוב. מעניין אם הדיווח הראשון אכן משקף את המצב או שזה עניין של כימיה.
בדיעבד התחרטתי שלא נשארתי כי היא עשתה עליי רושם של בחורה מאוד נחמדה, מה שלא מובן מאליו במיוחד אחרי שהלקוח מחליט לוותר על החוויה.
אגב, הפקידה טוענת שהעלמה "ליברלית ועושה הכל חוץ מאנאלי". גם אחרי ששאלתי את הפקידה האם יש נשיקות צרפתיות, נעניתי בחיוב. מעניין אם הדיווח הראשון אכן משקף את המצב או שזה עניין של כימיה.
סופיה-התאגיד הבת ימי
5[QUOTE=ג'יימס דין]
מסקרן אותי עניין הנשיקות. הפקידה טוענת שהעלמה "ליברלית ועושה הכל חוץ מאנאלי". גם אחרי ששאלתי את הפקידה האם יש נשיקות צרפתיות, נעניתי בחיוב.
[/QUOTE]
לרוב עניין הנשיקות הוא לא אוטומטי ונקבע ע"י הבחורה במקום לפי מידת
האסתטיות של הלקוח.
מסקרן אותי עניין הנשיקות. הפקידה טוענת שהעלמה "ליברלית ועושה הכל חוץ מאנאלי". גם אחרי ששאלתי את הפקידה האם יש נשיקות צרפתיות, נעניתי בחיוב.
[/QUOTE]
האסתטיות של הלקוח.
בגמילה
סופיה-התאגיד הבת ימי
6[QUOTE=אוסקר ווילד]
האסתטיות של הלקוח.
[/QUOTE]
כנראה. בדיוק ערכתי את ההודעה שלי בזמן שענית.
האסתטיות של הלקוח.
[/QUOTE]
כנראה. בדיוק ערכתי את ההודעה שלי בזמן שענית.
סופיה-התאגיד הבת ימי
7גם איתי לא הסכימה להתנשק בטענה שמתנשקת רק עם חבר, אולי אתם צודקים והיא בוחנת לפי מה ומי שנראה לה ולפי זה מחליטה אם לזרום לנשיקות, במיוחד שאתם אומרים שהפקידה אמרה לכם שהיא מתנשקת.
אני לא שאלתי טרום הגיעי כי לא על הנושא הזה יקום ויפול דבר אצלי.
מי שמאונן לא מזיין
סופיה-התאגיד הבת ימי
8לא הסכימה ? ולקבל 400 שח הסכימה ?
בקיצור אני קורא לאלו שעושות פוזות קבלנים , באים לארץ דופקים קופה ( גם אותנו הצרכנים )
צוחקים עלינו וחוזרים למולדת ,
חרם צרכנים על זונות התאגיד גם בגלל שהעלו את המחירון וגם לאלו שבתאגיד שבאו לעשות קופה על הגב שלנו ( 500שח)
בקיצור אני קורא לאלו שעושות פוזות קבלנים , באים לארץ דופקים קופה ( גם אותנו הצרכנים )
צוחקים עלינו וחוזרים למולדת ,
חרם צרכנים על זונות התאגיד גם בגלל שהעלו את המחירון וגם לאלו שבתאגיד שבאו לעשות קופה על הגב שלנו ( 500שח)
סופיה-התאגיד הבת ימי
9ליפני שאתם טוען על אסתטיות, תכנסו לבחורה ותבררו לבד, אחרי זה נדבר. כך שאם לא ניסיתם באצמכם, ההשארות שלכם על אסתטיות לא שוות כל כך רבה (בלי להעליב), לא פגשתם בחורות במקצועה שפשוט לא רוצות להתנשק ללא סיבה?
אגב, לפי מה שהיא מספרת זו הפעם הראשונה שהיא עובדת במין, עד עכשיו עבדה בסטריפטיז BODY מסאג.
לפני שבוע התחלפה הפקידה שאותה הקרתי טוב מאוד והיא גם טענה שסופיה לא מתנשקת. הפקידה החדשה כנראה מוכנה להגיד דברים רק כדאי שתגיעה (היא מרוויחה פר פגישה).
אני תמיד מגיעה כמו לפגישה מגולח ומצוחצח, אני מאמין שכימיה טובה יכולה רק להוסיף לחוויה.
הבחורה אכן טוענת שמתנשקת רק אם אהובי ליבה.
אגב, לפי מה שהיא מספרת זו הפעם הראשונה שהיא עובדת במין, עד עכשיו עבדה בסטריפטיז BODY מסאג.
לפני שבוע התחלפה הפקידה שאותה הקרתי טוב מאוד והיא גם טענה שסופיה לא מתנשקת. הפקידה החדשה כנראה מוכנה להגיד דברים רק כדאי שתגיעה (היא מרוויחה פר פגישה).
אני תמיד מגיעה כמו לפגישה מגולח ומצוחצח, אני מאמין שכימיה טובה יכולה רק להוסיף לחוויה.
הבחורה אכן טוענת שמתנשקת רק אם אהובי ליבה.
Be the best you can be
סופיה-התאגיד הבת ימי
10TheBestYouCan סה"כ החוויה שלי איתה היתה בסדר ולי כפי שכתבתי לא ממש מפריע שאין נשיקות כך שלא העמקתי בחקר הנושא.
מי שמאונן לא מזיין