כ ליזה תאגיד בת ימי - סקס אדיר

ליזה תאגיד בת ימי

1
לפני שבועיים ביקרתי אצל ליזה

בחורה צעירה מאוד , רזה עם חזה קטן. למרות שהיא רזה - יחסית לגודל החזה היא כן קצת רחבה. בשום פנים ואופן אפילו לא קצת מלאה אבל פשוט מבנה הגוף טיפה רחב ולא של דוגמנית. התחת די גדול שזה יתרון. גובה -165 בערך.

בחורה מאוד מאוד חייכנית מפלרטתת ובסה"כ חיובית. קיבלה אותי במצב רוח מצוין למרות שעה די מאוחרת. אפילו הצליחה לגרום לי לצחוק מה שלא קורה בד"כ עם זונות אצלי.

נקיה, מריחה טוב.נתנה להכניס אצבעות לכוס. הרגשתי אפילו שאם הייתי מוכן קצת להשקיע היא היתה אולי גם נהנית אבל לא הייתי מוכן להשקיע:(
למרות גילה הצעיר היא די מקצועית ומנוסה.
מבנה גוף - 7
פנים די יפות - 7.
דוגי -8 , תחת משגע.
מציצה חשופה די טובה אבל בלי רימינג לכן ציון 5.
נשיקות רטובות אבל אני לא מתחבר לזה עם בחורות עובדות.

די השקיעה (והיה צריך להשקיע בפעם השניה).

סה"כ - 7 פלוס
מחיר 500. די ממליץ.

טלפון 050-2798082

ליזה תאגיד בת ימי

6
ראיתי דיווחים כוזבים על הבנות בבת ים - נראה לי שלכל שבח יש ביקורת.

בכל מקרה לא ראיתי דיווח על ליזה והתמונה שלה עשתה לי את זה אז החלטתי להיות החלוץ ביום שני אחה״צ. בקיצור אני לא מתחרט.

היתה מקסימה. יפה עם מבט אסיאטי. קיבלה אותי בחיוך ונשיקה כשהגעתי עוד לפני ששילמתי את ה-500 לשעה.

התמונה אמיתית או מאד קרוב - ראיתי רק מקום אחד אחר עם התמונה הפותחת באתר בדובאי אך היא מתעקשת שלקחו ממנה. בכל מקרה לא יכולתי להבחין שזה לא שלה. היא רזה אך לא אנורקסית עם ציצים קטנים - לא הכי יפים אך בסדר. פנים צעירות וגוף סקסית כמו בתנונות. מגולח ונקייה לגמרי למטה.

התקלחתי וכשיצאתי כבר היתה בתחתונים. התנשקנו כשאני מוריד לה את מה שנשאר. ירדה למציצה ואחרי כמה דקות עברנו ל-69. פשוט תענוג. אח״כ היא עלתה עלי וגמרתי כשאנחנו מתנשים ואני מחזיק לה את התוסיק ביד אחת וציצי ביד השניה.

לקחנו פסק זמן, פטפטנו - אנגלית בלבד - עשינו מסג׳ הדדי (לא הנקודה החזקה שלה), שתיתי מים, ואז סיבוב שני. לאחר עוד מציצה ונשיקות על הגוף עברנו למסיונרי, דוגי ובסוף מאחר כשאנחנו עומדים לפני המראה עד שגמרתי.

סה״כ פעמיים בשעה בלי לחץ.

הבעיה: מחר זה יום האחרון שלה. שאלתי אם תחזור ואמרה היא לא יודעת.

אז אם היא כן תחזור, כדאי להוסיף אותה לבנק המטרות.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”