ביקרתי את העלמה ג'וליה אשר מקבלת ברחוב ירושלים.
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=7993
הבחורה אכן כבת 20, צעירה ויפה. פנים יפות וגוף פצצה, כ 1.65 מטר חזה בינוני ועומד כראוי לבת 20.
פתחה לי את הדלת בחיוך והזמינה אותי לשבת, הממון נמסר 500 זוזים, קיבלתי מגבת ופניתי למקלחת.
סיימה סגריה, התפשטה זריז ונכנסנו לחדר שינה.
להתנשק היא לא כל כך אוהבת אבל זרמה קצת כי רעתה שאני בעניין.
מציצה חלשה של 30 שניות (היא גם לא בעניין של מין אורלי לא היא ולא לה, מה שמעציב מאוד).
הכובעון הולבש ולעבודה, היא זורמת בכל התנוחות ונותנת קונטרות מעולות, די צרה ונותנת הרגשה מעולה.
לאחר כ 20 דקות של מגוון תנוחות כולל פליקים בישבנה המהמם וטיפה נשיקות שלה בעיקר בגוף הגיעה הגמירה המיוחלת.
מקלחת קצרה, כוס מים, שיחה של 3-4 דקות ולהמשך.
קצת נשיקות וליטופים וישר הולבש הכובעון ולעבודה, המשך של סקס טוב במגוון תנוחות עוד כ 15-20 דקות עד שגמרנו ביחד.
מקלחת קצרה, נשיקה לדרך והביתה.
סה"כ הייתי אצלה כ 45 דקות.
אז מה היה לנו?
בחורה מאוד יפה, צעירה ונעימה לשיחה (ברוסית בלבד)
מין אורלי כמעט אפסי מה שחבל מאוד.
מעט נשיקות אבל נעימות מאוד.
מין מעולה במגוון תנוחות.
סה"כ נחמד, אבל לא יותר מזה, ישנן טובות יותר אבל גם גרעות יותר לא חסר.
054-3591996
ג׳וליה בת 19 מבת ים
4מין אורלי כמעט אפסי מה שחבל מאוד.
וכל זה ב 500 שיכולתה למצוא ב 400 או 300 יותר איכותית
את כל מה שלא קיבלת ב 500
את כל מה שלא קיבלת ב 500
ג׳וליה בת 19 מבת ים
5[QUOTE=bob1970]
את כל מה שלא קיבלת ב 500 [/QUOTE]
בוב היקר אני אשמח מאוד אם תלמד את אותי ותראה לי איפה יש צעירות פצצות בנות 20 ב 300-400 לשעה (מתאים לי בכל אזור המרכז).
כי אני עוד לא מצאתי כאלי אבל אני יחסית חדש בעסק, כך שאני מבין שיש לי הרבה מה ללמוד.
שנית כל, אם לא מנסים לא יודעים.
את כל מה שלא קיבלת ב 500 [/QUOTE]
בוב היקר אני אשמח מאוד אם תלמד את אותי ותראה לי איפה יש צעירות פצצות בנות 20 ב 300-400 לשעה (מתאים לי בכל אזור המרכז).
כי אני עוד לא מצאתי כאלי אבל אני יחסית חדש בעסק, כך שאני מבין שיש לי הרבה מה ללמוד.
שנית כל, אם לא מנסים לא יודעים.
Be the best you can be
ג׳וליה בת 19 מבת ים
6נפילה א':
לפני כשבוע ביקרתי את הגברת לחצי שעה תמורת 300 ש"ח, כרגיל בתאגיד, אחרי שבפקידה אמרה לי שהיא עושה הכל חוץ מאנאלי, שורת מחץ של התאגיד שנאמרת בכל פעם כשמתקשרים.
מראה:
אכן נראת צעירה בגיל ה20+ עם שיער שחור, גוף רזה ומתוח עם חזה עומד הממלאה בדיוק את כף היד, שפתי כוס לא בולטים ומעוצבים בצורה מדוייקת עם מעט שערות ערווה מעל.
לפי התמונות ניתן להתרשם שמדובר ביפיפה אבל במקרה הזה התמונות משקרות היות והיא מעוצבת ומטופחת עד מעוד בתמונות הללו ובמציאות המראה הוא סתמי ולא מעורר בעליל, בליבוש אחר הייתי יכול לדמיין אותה עובדת אדמה באיזה כפר שכוח אל ברוסיה או באוקראינה.
הפנים נעימות עם מעט גסות סלבית טובעית, כנראה עם איפור וצבעי מלחמה אחרים היא היתה נראת "יפה" (6-7 בסולם של 10).
המראה הוא צעיר אך חסר מודעות לפוטנציאל של המראה שלה, קיבלה אותי יחיפה על ריצפה מלוכלכת עם שמלה שכנראה עברה לא מעט גילגולים של לבישה והפשטה ועל כן נראת כמו סמרטוט.
המעשה:
היות ובאתי לחצי שעה, נכנסתי למקלחת חיש קל ולאחר הרחצה המהירה יצאת אל הסלוןחדר השינההמטבח כאשר היא מחכה לי ישובה על המטה.
נשכבתי, הבחורה החלקה בנשיקות קלות על הגוף עם עבודת יד קלה, שתי שאבות קלות של הזין והלבישה במהירות את הכובעון, נתנה עוד כמה שאיבות וביקשה שנעבור למיסיונרת שארכה יחסית לא מעט זמן, כאשר במהלכה היא לופתת אותי ברגליה ודוחפת אותי מעט לחדירה יותר ארוכה, מעט מזמוזים עם השפתיים בלי לשון(לא מתנשקת עם לשון, כנראה ראתה באיזה סרט או אולי באישה יפה ומעתיקה מגוליה רוברטס, מי יודע)
באופן כללי החוויה היתה נעימה ומחרמנת עם זריקת מילים "אתה הארנבון שלי","כן כן", עם אפקטים קוליים כמובן מבית היוצר הבוליוודי, משמע זיופים ותאטרליות מיותרת של קולות והבעות פנים שלא היו מביישים פורנו אירופאי גרוע.
היתה התעייפות מהצד שלי וביקשתי שתעלה עלי לרכיבה,מהר מאוד נגמר לה הכוח וגם אני עיבדתי תנופה מהרכיבה הסתמית,
ביקשתי מציצה לחיזוק האון אבל הבחורה סירבה, והתחיל כאן ויכוח על המציצה האם עושה או לא עושה, פתאום צלצל הטלפון והבחורה רצה לטלפון ענתה וחזרה איתו למיטה ושם ניתקה סופסוף כאשר אני נשאר עם הזין ביד תרת משמע.
כמובן אחרי הויכוח והטלפון והזמן הדחוק מה שנשאר לי זה לסיים בעצמי כאשר היא מנסה לעשות מסאז קל על גופי ואני מנסה לגעת בה ולשחק קצת במקומות האסטרטגיים, אך היא בורחת ומתחמקת.
היגיינה:
לא התקלחה לאחר המעשה וגם כנראה לא לפני, במהלך הרכיבה היא הרימה את היד לתקן את השער וקיבלתי גל של ריח זיעה מבית השחי.

מה שאומר לי שלא היתה מקלחת, כי אם היתה אז היה איזשהו ריח של סבון שאני הרחתי ממנו או אולי קרם גוף שהבנות בדרך כלל שמות.
תנאי החדר:
חדר אחד המכיל מטבח וחדר מיטה שהוא גם הסלון ומקלחת יחסית גדולה הצמודה למיטה.
מיטה גדולה.
לא מפעילה את המזגן בחום הזה כי קר לה...לך תבין.
מסקנה:
היא לא אוהבת למצוץ לא בלי ולא עם, טוענת שאין לה מספיק סקס ולכן המלצתי לה להתחיל למצוץ כי אחרת יהיה לה עוד פחות.
לא ננהנת ממה שהיא עושה וזאת ניתן לראות בנסיון הזול לתאטרליות במהלך הסקס וההתחמקות ממגע.
אני יצאתי חרמן ולא מסופק מהגברת כי חבילה פגומה שנראת אולי טוב מבחוץ אבל במציאות אין בה כלום, שוב סתמית כבר אמרתי.
לא מתנשקת בצורה מלאה אלא בוסות על השפתיים ודי בורחת מסקס המצריך מגע של הידים ולא רק של הגוף, כלומר נראה שלא ממש אוהבת שנוגעים בה אלא רוצה שזה כבר יגמר.
שורה סופית:
אז מה היה לנו כאן, בערך 25 דקות של מרדף אחרי הסקס, תיסכול ואיבדו כסף.
אני אומר שלא צריך להגיע כי חוויה טובה לא תקבלו כאן, אותה חוויה ניתן לקבל בפחות כסף בתקתוקיה.
ראו ערך נפילה ב'.
.You so need a Daddy, little girl

ג׳וליה בת 19 מבת ים
7ידידי מה יש להוסיף ומה יש לספר שידידנו bigdady עונה על התשובה
ויש לציין שהוא עשה זאת יותר טוב וברור ממני
צעירה שלא עושה כלום אפשר למצוא בכל מקום
אז עדיף 30 + - במחיר נורמלי
ויש לציין שהוא עשה זאת יותר טוב וברור ממני
צעירה שלא עושה כלום אפשר למצוא בכל מקום
אז עדיף 30 + - במחיר נורמלי
ג׳וליה בת 19 מבת ים
8bob1970 על מה ענה bigdady? הוא ציין פחות או יותר אותם יתרונות והחסרונות שאני ציינתי רק יותר פיוטי ומפורט יותר, אני מסכים אם 90% ממה שהוא כתב, בגלל שלדעתי אני חושב שהעובדה שאני דובר רוסית, לרוב זה יתרון אצל הבחורות הרוסיות והאוקראיניות מבחינת היחס שהן נותנות.
אני לא בן אדם של תקתוקיות, לי יותר חשוב היחס ולא זיון של 15 דקות ב 200 ש"ח.
כך שאם יש לך משהו להמליץ לי ולקוראים בפורום, אנו נשמח מאוד.
ולא סתם לרשום הערות מה שווה ומה לא שווה בלי שבככל דגמת, או להגיד יש משהו איפה שהו יותר זול, זה לא עוזר לאף אחד אם אתה לא מפרט.
אני לא בן אדם של תקתוקיות, לי יותר חשוב היחס ולא זיון של 15 דקות ב 200 ש"ח.
כך שאם יש לך משהו להמליץ לי ולקוראים בפורום, אנו נשמח מאוד.
ולא סתם לרשום הערות מה שווה ומה לא שווה בלי שבככל דגמת, או להגיד יש משהו איפה שהו יותר זול, זה לא עוזר לאף אחד אם אתה לא מפרט.
Be the best you can be