כ חוויה מרעננת בבאר שבע - דף 2 - סקס אדיר

חוויה מרעננת בבאר שבע

11

הם לא עונים לחסוי וגם לא ל*25 וכול ההתחכמויות למיניהן וכמו שפותח האשכול אמר הם מאוד מקפידים על דיסקרטיות שואלים מה השם שלך ואיזה חולצה אתה לובש אני לא אתפלא אם הם התקינו גם מצלמות אבטחה מוסוות בכול מקרה מקום נחמד הייתי אבל לא דגמתי כמו שאמרתי ובהמשך לזה
יכול להיות שיש בחורה חדשה בתחנת רכבת עומדת ליד הוט נראית ממוצא מזרחי עם קעקוע בגב מישהו דגם או יכול לפרט ?

חוויה מרעננת בבאר שבע

14
היום החלטתי סוף סוף לדגום דירה דיסקרטית בב״ש כמו שהחברים המליצו כאן. התקשרתי לפני שאלתי פרטים ענתה בחורה ואמרה לי שזאת דירה דיסקרטית יש בחורה צעירה שעובדת עם חזה גדול ושזה עולה 300. התלבטתי קצת אבל בכל זאת דירה דיסקרטית זה משהו שלא היה בתפריט שלי זמן מה והחלטתי ללכת על זה בכל זאת.
הגעתי לכתובת שהבחורה כיוונה אותי ומיד התקשרתי אליה, היא שאלה אותי מה שמי ומה צבע החולצה לצורך זיהוי מיד לאחר מכן אמרה שתחזור אליי. התארזתי בסבלנות עברו 10 דקות כלום כבר התחלתי לחשוב שמדובר בתקתוקיה החלטתי לחייג אליה שוב היא ענתה וביקשה עוד כמה דקות שתחזור אליי. לאחר עוד מספר דקות אכן חזרה אליי כיוונה אותי למקום המיועד והסבירה לי מאיפה להכנס.
הגעתי מיד זה אומנם נמצא בבניין מגורים אבל זה בקומה ראשונה ומבודד לגמרי לכן זה דיסקרטי 200%. צלצלתי בדלת פתחה לי בחורה ישראלית צעירה עם חזה שופע וגוף מאוד סקסי לא רזה אבל מאוד נשית יש חזה מרשים וישבן טוב.
לאחר שנכנסתי שילמתי את חלקי מיד היא ביקשה שאתפשט ואחכה לה.
עשיתי כך מיד התפשטתי ולאחר מספר דקות היא חזרה עם חזיה וחוטיני סקסי מאוד. התפשטה לאט לאט תוך כדי שאלה אם הייתי בדירה הזאת עניתי לה שטרם. לאט לאט עברה למציצה מקונדמת, למרות שאני לא מת על זה אבל היה ממש טוב. מזמזתי במקביל את החזה ונהנתי מהנוף המרשים שלה.
אחרי מציצה היא התחילה לרכב עליי ככה הייתה לי עוד הזדמנות להנות מהנוף. החזה באמת סוף הדרך תענוג הכל טרי ורך בחורה צעירה ממש כיף. לאחר מכן עברנו למסיונרית וכעבור מספר פימפומים הגעתי לסיפוקי.

מציצה 8(מתוך 10)
זיון 9(מתוך 10)
יחס 10(מתוך 10)
בסך הכל די נהנתי למרות שמחיר לא זול בכלל לב״ש אבל בהחלט משוב מרענן לאחר יובש ממושך יש מצב שאחזור.
אהה כמעט שכחתי שם של בחורה לילה.
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים

חוויה מרעננת בבאר שבע

17
אתמול התקשרתי אחרי שפעם אחרונה לא היה כל כך מוצלח (כנראה בגלל עייפות וחוסר חרמנות למרות שהבחורה נראתה מצוין)..
הפנו אותי לשדרות רגר אמרו שיש בחורה חדשה בלונדינית. המקום לא נמצא הכי דיסקרטי אבל אפשר לחנות מסביב ואז להכנס.
זה נמצא בקומה ראשונה ממש משקיף לכביש. מיד כשהגעתי צלצתי נפתחה דלת כשנכנסתי פנימה ראיתי בחורה רוסיה בלונדינית על עקבים נראית ממש טוב בסביבות גיל 32-36. גוף רזה חטוב חזה גדול ממש מעוררת תאבון.
היא הציעה לי להתרענן ובשמחה הסכמתי, בינתיים העברתי לה כסף(300). לאחר מקלחת היא כבר חיכתה לי מוכנה. היא כבר הכינה לי שמן להתמרח ולחרמן אותי אני מאוד אוהב את זה. היא שמה שמן על החזה שלה ועשתה לי פרפר לאחר מכן עלתה עליי כששמוליק עדיין במצב מנוחה ועם דגדגן התחככה איתו (בלי חדירה כמובן).
לאחר ששמוליק התעורר היא התחילה במציצה מקונדמת (לא היסטרית) ומיד לאחר מכן ביקשה לקבל בדוגי. כאן היא מפצה על המציצה ובגדול ממש קונטרה נוחה והיא ממש צרה ונעימה. פימפמתי אותה בדוגי ולקראת סיום ביקשתי לשכב עליה במסיונרית. כשחדרתי עליה במסיונרית היא גנחה הפליקה לי על הישבן וסגרה עליי עם הרגליים ביקשה שאפמפם אותה חזק ועמוק. תוך מספר דקות התפוצצתי בתוכה ממש היה תענוג. סך הכל זמן בסביבות 20-25 דקות יחד עם מקלחת סביר ביותר.

מציצה - 7
יחס - 10
זיון - 10
מיקום - 5.5 (אפשר יותר דיסקרטי מזה)

אגב לבחורה קוראים טוניה היא עובדת רק ימי ראשון וחמישי.
אין ספק שאחזור אליה לא זול אבל שווה כי על איכות לא מתפשרים !
אם אין לך מה להגיד עדיף לשתוק ולהפנים
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”