כ ורוניקה מהתאגיד הבת ימי - דף 4 - סקס אדיר

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

31
כמו שיש מכוניות במחירים שונים ויש אלה שמסתפקים במודלים זולים יותר כך גם אצל זונות. רק בגלל מישהיא ב-500 מתאימה לי זאת לא אומרת שהיא הכי טובה לכולם.
כיש חברה כאן שיכולים לטחון חצי שעה לפי הפוסטים שלהם, אבל כשאני חודר לכוסית אני גומר תוך שתי דקות. לכן אני צריך שעה מלאה עם מישהיא שתחרמן אותי עד הסוף. לא הצלחתי לגמור פעמים עם שרון האגדית (לקחתי אופציה של 40 דקות) ולא עם מישל הבלונדינית (600 ש"ח) ולא עם עוד כמה בנות בטווח של 200-400 ש"ח, אך כן עם ורוניקה.

לכן היא היתה שווה 500 ש"ח בעיניי.

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

32
אהלן חבר'ה
יצאתי ממנה זה עתה ומה אגיד ואוסיף....כלום!!!!
הבחורה פשוט הפרטנרית המושלמת לסקס.
בת 21 מאודסה ..חוזרת סוף החודש לבייתה.
הסקס עצמו התחיל בזה שירדתי לה איזה 20 דקות(מת על זה) עד שגמרה.רק מהירידה אלייה התחרמנתי רצח ביצעה בי מציצה האמת משתדלת אבל המציצה לא גולת הכותרת שלה..לבסוף השפרצתי הכל לפיה...הלכה ושטפה.
דיברנו איזה 10 דקות ..אחלה אשת שיחה.
התחלנו חלק ב במציצה שלה וישר עברנו לסקס בכל התנוחות עד שהתעייפתי וביקשתי שוב מציצה וקיבלתי עד הגמירה..
אגב היא עושה אנאלי בתוספת של 200.
לדעתי הבחורה שהכי מצדיקה את התמורה ביחס למחיר...500 שנמצאת בשוק היום.

חייה ותן לחיות

ורוניקה מהתאגיד הבת ימי

33
הבחורה אכן יפה ואולי באיזו מדינה ים תיכונית היא הייתה נחשבת לדוגמנית ואולי אפילו צמרת...אכן כמו כל הזונות היא מנסה לעגל פינות ומתקתקת בהזדמנות הראשונה.
כמה חסרונות שלא הוזכרו כמו שערות שחורות על הידיים שכנראה לא ירדו במהלך הטיפוח של שאר הגוף ושערות שפם שלא רואים אלא כאשר מנשקים אותה.
מציצה די חלשה ונשיקה של מערבל.
שוב ההתלהבות היא מהמראה שדי משופר יחסית לעובדות הקולחוז שמגיעות מארץ הסכסוך הסלבית על ידי המאפיה הבת ימית..
האם שווה את הכסף אז אני אומר "לא,לא,לא" , את הזין אפשר לתחוב למשוהו פחות יוקרתי שנותן לפחות אשליה של רצון לזיון.

אנאלי אם אני לא טועה עולה 150 ש"ח נוספים ואני ממש לא ממליץ לספק לה עוד מזומנים נוספים עד שהיא נוסעת כי השתן כבר בראש .

.You so need a Daddy, little girl

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”