כ סטלה מבת ים - סקס אדיר

סטלה מבת ים

1

היום לאחר התרוצצות לא קטנה בחום המעיק החלטתי להתפנק אצל אחת מבנות בת ים.

הגעתי לדירה ותיקה ברחוב ירושלים בבת ים. הדירה ברמת ה-200 ש"ח.

קיבלה אותי בחורה בשם סטלה. בחורה רזה, גוף טוב, חזה בינוני ויציב, פטמות יפות וגדולות, שיער בלונדיני קצר. אמרה שעובדת שם מנובמבר. התחלה מבטיחה לכל הדעות.

אחרי מקלחת (לא משותפת) התחלנו לעבוד.

הבחורה עושה רעשים מיותרים וגונחת מיד כשאתה מניח עליה יד.

אחרי מזמוז קצרצר, מתקרבת לחלק הדרומי והופ, בהפתעה גמורה בזמן שאתה מצפה למציצה טובה כנהוג בדירה זו, היא מלבישה עליך קונדום שהוחבא באומנות בתוך הפה.

ניסיון לגרות אותה במשחקי דגדגן וחדירת אצבע לא הצליחו, הבחורה ישר נרתעת ומסרבת ומכוונת אותך לחדירה רגילה.

בקיצור ההתחלה המבטיחה הפכה די מהרה לתקתוק. ניסיתי לעבור לדוגי הבחורה עושה פרצוף. ביקשתי ממנה לשבת עלי, לא בא לה. בסופו של דבר לשמוליק נמאס מכל הסאגה ןהגמירה התאפשרה רק בעבודת יד שגם אותה היא עשתה בחוסר חשק מופגן כשהיא לא מאפשרת ללטף ולחקור תוך כדי.

אומנם סטלה זה שם שאומר הכל והמראה של הבחורה בהחלט מושך, אבל הביצוע היה די מאכזב. בדירה זו היו או עדיין נמצאות בחורות שנותנות שירות טוב יותר.

054-2394383

תורם לחברה

סטלה מבת ים

5
תיקתוקיה ידועה פועלת שם המון זמן
וכידוע בתיקתוקיה מקבלים תיקתוק
לעיתים נדירות מופתעים לטובה
תמיד להיות בנתינה.

במיוחד בנתינת זרע ליאנה, מאשה, מילנה וכל בנות אוקראינה...

סטלה מבת ים

6
בימים טרופים אלו אין הרבה פרטיות שעובדות. חיפשתי באתרים מתחרים באינטרנט ונתקלתי במודעה על רחוב ירושלים 30 בבת ים. זה מה שמופיע בפרסום. פרטית. 200 ש״ח ל40 דקות. התקשרתי ואכן עובדת. ענתה לי בקול בס ונתנה לי הרגשה שאני מתכונן לפגוש מתאבקת... מתברר שזוהי פקידה. הנערה רזונת, אוקריאינית שחיה בארץ הרבה שנים (מעל 10 שנים). שמה סטלה. נראית סביב 35. העברית אינה שפת האם שלה וחסרות לה מילים מפעם לפעם, אבל בהחלט אפשר לנהל שיחה אינטליגנטית.
היא רזונת בגובה כ170. חזה קטן ונחמד. הכל מתבצע עם חליפה כולל המציצה. אין אנאלי ואין דברים מיוחדים. היא שרותית ונחמדה ובמחיר הזה היא בהחלט שווה את המחיר. היתי כ40 דקות ולא הרגשתי כל לחץ זמן. אני מאמין שאפשר היה למשוך גם יותר- פשוט לא מצאתי צורך בכך. אני מצרף טלפון מאחר והוא מפורסם באתרים שונים. 054-2394383 יש הרבה לחץ על הטלפון והייתי צריך להתקשר הרבה עד שנענתי. גם כשהגעתי נאלצתי לחכות כחצי שעה בחוץ. מקווה שעזרתי. אגב - משיחה איתה הבנתי שהיא עובדת שלושה ימים בשבוע וביתר הימים עובדת חברה שלה שלא שאלתי מה שמה. היא היתה לבד בדירה כשהייתי איתה.
do good and live good
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”