כ אנג'לה / לוליטה מרמבם בבת ים - סקס אדיר

אנג'לה / לוליטה מרמבם בבת ים

1
0528101517

האתנן: 200 לבחורה אחת. אפשרות לשתי החברות יחד ב400.
הפקידה מפנה לרחוב רמב"ם בבת ים.

הדירה לא דיסקרטית: אין כניסה נפרדת וזאת דירה מפוצלת, כלומר כשיצאתי אחרי ביצוע זממי, נתקלתי בזוג השכנים שבדיוק נכנסו. מביך.

לקחתי אחת מהבחורות, רוסיה גרושה, רזה ללא בטן משתפלת, יפה עם עיני תכלת בהירות,  שיער שטני חלק, גוף שזוף, חזה בינוני מסולקן ושבלול מגולח עד תום, מריח נהדר וטעים.

היא טרחה לציין שיש לה שלושה כלבים בדירה והראתה לי אחת מהם (מסוג טרייר פיצית, חמודה) - למי שאלרגי, הדירה הזאת לא בשבילכם.

נכנסנו לחדר ללא דלת 'אמיתית', אלא מחיצת אקורדיון, ללא נעילה, עם חריכים שדרכם אפשר לצפות על מה שמתרחש מחוץ לחדר, היינו הסלון.

הממון נמסר: 200 זוזים והבחורה (לא טרחתי לשאול לשמה) מייד יצאה מהחדר לכיון הסלון, שם ישב בהחבא, הסרסור שלהן, בחור צעיר ורזה עם שיער שחור קצר. הדירה כל כך קטנה, שיכולתי לשמוע אותם מתלחששים וגם, כמו שניחשתם, לראות אותם.

היא נכנסה שוב, התפשטה, כמו שעשיתי כמצוותה מקודם, ירדה על ברכיה והתחילה במלאכה (החשופה). בשלב זה אציין, שלא ביקשה שאתקלח, אבל היא דוקא היתה אחרי מקלחת, רואים, מריחים ומרגישים.

לאחר ההרפיה הקצרה מאד, אבל הטובה, היא נשכבה על גבה על המיטה ואמרה: "בוא!"

מכיון שידעתי שאני נכנס לתיקתוקיה, עצרתי אותה וניסיתי להרויח עוד כמה דקות של חסד תוך עינוג השבלול הרטוב, המהמם והרך שלה ולא נכנסתי ישר מייד.

כמובן, שבנוהל תיקתוקייה, היא משכה אותי קלות מעלה, ניגבה לי את הפה עם כף ידה, נישקה אותי על השפתיים ואמרה בצחוק: "אז כמה אני צריכה לשלם לך?"
עניתי: (גם כן בצחוק, אבל הלואי וזה היה מתממש ):" בגלל שזה מפגש הכרות, בואי נעשה חצי-חצי".

היא צחקה, באמת היא באה ברוח טובה, קלילה וזורמת. כאילו, היא תקתקנית - אבל במסווה של חייכנית וזורמת.

וכמובן, התיקתוק נמשך. הלבישה את חבריקו, נכנסתי במיסיונרית. אחר כך, התהפכה על הבטן והמשכתי להכניס לה באיטיות וללוש את שדי הסיליקון הרך שלה. אני אוהב חזה קטן, אבל שמעו, ניתוח מוצלח היא עשתה שם!

גמרתי, היא ניגבה אותי. נכנסה מיד למקלחת. יצאה, התלבשה וליוותה אותי לדלת הדירה.

-----------------------------------------------------------------------

משם, המשכתי לבד, לדלת הראשית של הדירה המפוצלת ונקלתי בשכנים שהורידו לי קצת מרגעי האושר הקטנים.

למקרא:
^דירה: 6 - לא דיסקרטי, מתחככים עם השכנים בכניסה/ביציאה.
^דיסקרטיות:0 חחח - תשכחו מזה. רואים את הסרסור מהמוני החריצים שבדלת החדר.
שומעים התלחששויות ל גבר מהסלון.

בחורה 1 (השניה לא נדגמה)
-------------------------
^פנים: 10. מהממת, עיניים בהירות, חלקה ללא חצ'קונים, ללא איפור.
^גוף: 9. רזה, אבל יש מה לתפוס, שדי סיליקון רכים ונעימים. שבלול חלק למשעי, מריח טוב.
^אקשן:7. ירידה חשופה (הדדית) טובה, לא משהו מטורף.. אקטים של תקתוק במסווה של נחמדות. בחורה סבלנית, לא מזיינת את השכל יותר מדי

זהו חברים, מקווה שתרמתי.

שיהיה שבוע טוב,

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8102

052-8101517
הכל ברוח טובה :)

אנג'לה / לוליטה מרמבם בבת ים

9
[QUOTE=איצטגנין]המודעה הוסרה.
סימן שהן כבר לא ב'ביזנס'...
אם אתה לוחץ על הקישור ומגיע רק לדף הכניסה של סקס-אדיר - סימן שהמודעה אינה פעילה.
[/QUOTE]

יואו, אתה לא מבין כמה המשפט שכתבת היה חשוב לי.
כבר תקופה ארוכה שאני מקליק על לינקים ומקבל את דף הבית לעיתים קרובות וכל פעם מתעצבן מחדש,
לא ידעתי כבר מה לחשוב: תקלה בדפדפן של הסלולארי, הלינק שפורסם שגוי ע״י המדווח.. וואללה התחרפנתי כבר..
ואז קראתי את מה שכתבת ובא לציון גואל חיוך
למען הסר ספק, אני לא ציני אלא רציני לחלוטין,
היה חשוב לי לכתוב זאת על מנת להדגיש כי לעיתים מה שידוע וטריויאלי לך ולאחרים לחלוטין
יש חברי פורום שעדיין לומדים.
אז תודה לך וסבלנות לחדשים חיוך

I don't pay Hookers for Sex

I pay them to leave (:

- Charlie Sheen
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”