15
על ידי yogi30
להלן הדיווח שלי על לרה:
ובכן, כפי שנאמר לעיל, הפרטים סה"כ נכונים, אנסה לעשות קצת מיקוד ופירוט מקיף ככל שמתאפשר לגבי הבחורה הצעירה.
המקום כאמור בבת ים בפינת רחוב ראשי של רוטשילד. האזור לא שיא הדיסקרטיות, אבל זו טבעה של פינה בתוך העיר בת ים. התאום כרגיל דרך התאגיד.
דלת נפתחת, ונגלית בחורה מהממת, חתיכה, כוסית, והכי חשוב, אומנם אפשר להבין מיד שהיא רוסיה, אבל אין לה את המבט הרוסי המבאס הזה. לאחרונה אני חייב לציין שנמאס לי לזיין רוסיות, לא מספיק אשתי רוסיה, גם הזונות שלי רוסיות, נמאס לי מהרוסיות עם הפרצוף הקר ומנוכר שלהן. הן זונות טובות, אבל הן ממש מעצבנות, גם שהם נחמדות, הן עדיין רוסיות. אני לא מבין את עצמי כי פעם הייתי מכור אליהן, וגם היום אני בעצם מכור, אבל אני צריך גיוון.
מראה - טוב, בכל מקרה, לעניינו, הבחורה צעירה, אבל צעירה אמיתי, אני חושב שלא יותר מ-23 ~ לערך. יש מצב גם לאזור ה-20. מבט ומראה כללי בהחלט צעיר ונעים. אכן כפי שדווח לעיל יש לה פרונקל, שלדעתי הופך אותה לעוד יותר סקסית, אומנם הפרונקל לא קטן, אבל הוא נבלעה ונעלם תוך שניות בתוך היופי והגוף הכוסי שלי. אז, אם למישהו יש התנגדות לפרונקל, ראו הזהרתם, יש אחד כזה, סטייל סינדרי קרופרט על השפה בצד. לי זה ממש לא הפריע.
עוד דבר, היא מעט פלומתית. יש לה פלומת שיער עדינה בכמה אזורים בגוף. לא משהו שרואים עד שמתחילים למצוץ אותה בכל מיני מקומות מרגישים.
אני שעיר כמו שימפנזה אז זה לא בדיוק מפריע לי, אבל, הרי אתם יודעים גם את הפרט הזה. יש לה אגב גם צלקת בבטן, עדינה, אולי נדמה שמישהו באוקרינה דקר אותה ? לא יודע. לא שאלתי, אם כי רציתי לשאול. הצלקת לא מפריעה וכמעט לא נראית.
תקשורת - אם אתה לא מבין רוסית, אתה צפוי לזיין בחורה שיודעת להגיד לכל היותר באנגלית hey ועוד כמה מילות קישור לא רלוונטיות לתקשורת של ילד בן שנתיים. אני ישראלי ומבין קצת רוסית, אז הצלחנו לדבר עם הרוסית המפגרת שלי והאנגלית ביחד ויצאה שיחה סבבה, לי זה חשוב, אבל אם לא היה לי את המעט הזה הייתי מתבאס.
היגינה - מתקלחת המון, מנקה טוב את הכוס שלה. מבקשת גם מלקחת באמצע. הדירה סה"כ נראית טוב, מאוד קטנה, אבל ככה צריך בשביל למקסם את רווחי התאגיד.
שירות - אכן שירותית, אכן עושה מה שאתה רוצה, מחייכת, מנשקת, גורמת להרגיש סה"כ טוב, אבל צעירה, לא מבינה את שפת הגוף באמת. שירותית, כאילו GFE אבל לא באמת GFE. קשה להסביר, אתה כאילו מקבל את הכל, עם החיוכים, ואפילו מכל הלב, אבל הגיל הצעיר לפעמים לא מוכר כמו מישהי בלויה. לא יעזור, זה נסיון שאין לה, אפילו שהיא מאוד מנסה ומשקיעה את עצמה לתוך הזיון.
והזיון - מתחיל במציצה רכה, נעים שכוסית מוצצת לך, זה ערך נוסף. אבל מציצה חלשה, סאקשן לא חזק, אבל עדיין נעים שהגוף הצעיר הבתולי הזה (עלק בתולי) מוצץ לך את הזין. אני מתפתה ושובר שגרה ויונק לה את הכוס כמו יונק הדבש, לא יוצא דבש, והיא לא גומרת, אולי אני לא יודע למצוץ טוב.
הזיון לא חזק, אין קונטרות, היא מעלי ומזדיינת חלש, אני מעלה וגם לא דופק אותה חזק מידי, פוחד שהיא תתפרק לי.
הגניחות טיפה מידי, אבל לא בהגזמה פראית, לפעמים טוב לי שהזונות גונחות חזק כי זה כמו ג'ל סופרמן לזיין שלי, ככל שהן גונחות חזק יותר ואני מרגיש שזה גניחת זיוף מן הסתם, אז אני מרגיש פחות צורך לגמור. אחרי פלוס מינוס 15 דקות אני מחליט לגמור בשביל שיהיה זמן לעוד סיבוב.
הפסקה, מקלחת, עוד פעם נשיקות, עומד לי, אני מתחיל לזיין אותה, אני מסתכל על הפנים שלה ועל הגוף שלה, וזה ממש עוזר לי לגמור שוב, אפילו יחסית מהר תוך איזה 7 דקות אני גומר ונהנה מאוד.
השורה התחתונה - בשביל להרגיש גוף צעיר ופנים נעימות בהחלט שווה כל שקל. יש תמורה סה"כ עבור האגרה, אבל כאן אומר, שזה היה בשבילי טעם טוב, אבל לא רוצה לטעות יותר. זה מסוג הדברים שאתה ממש לא מתחרט, ואין לי הרגשה שהכסף הלך לא טוב, ואם הייתי חוזר בחללית לעבר הייתי מזיין אותה עוד פעם. אבל בגלל שאני בהווה, אני לא זקוק לזיין אותה יותר, ואני גם לא רוצה להוציא עליה יותר כסף, היה טוב, וטוב שהיה. תודה.
סיכום:
GFE: 9
שירות: 9
מיקום ודירה: 8
מראה:9 (דידקציה על פרונקל ופלומה עדינה)
זיון : 8 (כי היא יפה אחרת 7)
מציצה: 8 (כי היא יפה אחרת 7)
תמורה לכסף: 9
האם אחזור:לא, אבל היה אחלה בחלה.