היום החלטתי סוף סוף לדגום דירה דיסקרטית בב״ש כמו שהחברים המליצו כאן. התקשרתי לפני שאלתי פרטים ענתה בחורה ואמרה לי שזאת דירה דיסקרטית יש בחורה צעירה שעובדת עם חזה גדול ושזה עולה 300. התלבטתי קצת אבל בכל זאת דירה דיסקרטית זה משהו שלא היה בתפריט שלי זמן מה והחלטתי ללכת על זה בכל זאת.
הגעתי לכתובת שהבחורה כיוונה אותי ומיד התקשרתי אליה, היא שאלה אותי מה שמי ומה צבע החולצה לצורך זיהוי מיד לאחר מכן אמרה שתחזור אליי. התארזתי בסבלנות עברו 10 דקות כלום כבר התחלתי לחשוב שמדובר בתקתוקיה החלטתי לחייג אליה שוב היא ענתה וביקשה עוד כמה דקות שתחזור אליי. לאחר עוד מספר דקות אכן חזרה אליי כיוונה אותי למקום המיועד והסבירה לי מאיפה להכנס.
הגעתי מיד זה אומנם נמצא בבניין מגורים אבל זה בקומה ראשונה ומבודד לגמרי לכן זה דיסקרטי 200%. צלצלתי בדלת פתחה לי בחורה ישראלית צעירה עם חזה שופע וגוף מאוד סקסי לא רזה אבל מאוד נשית יש חזה מרשים וישבן טוב.
לאחר שנכנסתי שילמתי את חלקי מיד היא ביקשה שאתפשט ואחכה לה.
עשיתי כך מיד התפשטתי ולאחר מספר דקות היא חזרה עם חזיה וחוטיני סקסי מאוד. התפשטה לאט לאט תוך כדי שאלה אם הייתי בדירה הזאת עניתי לה שטרם. לאט לאט עברה למציצה מקונדמת, למרות שאני לא מת על זה אבל היה ממש טוב. מזמזתי במקביל את החזה ונהנתי מהנוף המרשים שלה.
אחרי מציצה היא התחילה לרכב עליי ככה הייתה לי עוד הזדמנות להנות מהנוף. החזה באמת סוף הדרך תענוג הכל טרי ורך בחורה צעירה ממש כיף. לאחר מכן עברנו למסיונרית וכעבור מספר פימפומים הגעתי לסיפוקי.
מציצה 8(מתוך 10)
זיון 9(מתוך 10)
יחס 10(מתוך 10)
בסך הכל די נהנתי למרות שמחיר לא זול בכלל לב״ש אבל בהחלט משוב מרענן לאחר יובש ממושך יש מצב שאחזור.
אהה כמעט שכחתי שם של בחורה לילה.