כ תרומה קטנה מנסיוני - דף 4 - סקס אדיר

תרומה קטנה מנסיוני

31

בשורה (בחלונית) העליונה ביותר בדף הכניסה לפייסבוק שלך, ליד סמל ה-F, היכן שרשום בחלונית "Find Friends".
הקלד שם את חיפושך במילים שלך. למשל, פותח השרשור חיפש (ומצא..):
Females who live in Israel and were born in Philippines and are over 20 years old and under 33 years old
המגביה עוף - ירחיק ראות

תרומה קטנה מנסיוני

33
במקום לבזבז זמן בפייסבוק ולסכן את עצמכם - כל הצעת חברות וחברות כולם יכולים לראות ולהבין...

פשוט ללכת בעיקר בערבים ובסופי שבוע לאיזור מדרחוב נוה שאנן ומילון וכל האיזורים הללו וכמובן שלתחנה המרכזית החדשה
הן מסתובבות בטונות ואפשר להתחיל ולנסות וזה כבוד לפעמים להצליח

לי אישית אין זמן וחשק להשקיע אבל זה יכול להיות נחמד להתאמן

תרומה קטנה מנסיוני

36
חברים - לכל מי שלא מצליח לחפש:
אפשר לחפש לפי מילות מפתח אך ורק במנוע החיפוש החדש של פייבוק (Graph).
המנוע הזה זמין רק בשפה האנגלית (הייתי אומר שדופקים את היהודים - אבל צוקרברג גם כן יהודי...)
תשנו בהגדרות החשבון שלכם את השפה הראשית לאנגלית ואז תוכלו לחפש.
לקח לי קצת זמן לעלות על זה, מקווה שחסכתי לכם.....

תרומה קטנה מנסיוני

38
מה שבטוח זה שבעקבות הדיון הזה כל פיליפינית שמופיע לה בפייסבוק שלה התייחסות לישראל קיבלה בשבוע האחרון יותר פניות והצעות חברות מאשר אי=פעם קודם לכן בחייה.... כל מי שמתכוון ללכת על זה צריך לזכור שחלק מהן אולי ילכו על זה, אבל חלק מהן רוצות רק קשר רציני, על אמת. ואלה מהן שילכו על זה, ישמחו לילד שיאפשר להן אזרחות ישראלית. אצל רוב הגברים שאני מכיר הראש הגדול מפסיק לעבוד כשהראש הקטן מקבל פיקוד. אז אם אתם לא יכולים להרשות לעצמכם מזונות וילד מאישה שהיה לכם סקס איתה שווה לחשוב פעמיים עד כמה כל העסק הזה כדאי. לפעמים סקס בחינם זה הסקס בתשלום הכי גבוה שיכול להיות.

תרומה קטנה מנסיוני

39
אותי מעניין אם יש כאן באמת כאלה שמוכנים ללכת למקומות הבילוי שלהן בתחנה המרכזית...
קצת קשה להאמין, וברור שהטבעי ביותר למשתמש בפורום זה, היא לחפש פיליפינית בתשלום ולא לנסות להכיר בחורה פיליפינית בבר, שהמנטליות שלהן והשפה, הכל די שונה משלנו...
מחפש את הדבר האמיתי!

תרומה קטנה מנסיוני

40
יש הרבה בחורות/נשים בעולם ובישראל שאפשר להכניס למיטה.
מטרת הפורום הוא לחלוק אינפורמציה על בנות עובדות, כאלו שאתה בא,
משלם, ועושה מה שעושה. להתחיל עם בחורה כולנו יודעים אבל זה לא
מה שאנחנו מחפשים פה בפרום, כל אחד מסיבותיו שלו.
גבר שלא קיבל בתחת זה לא גבר אמיתי (מדונה)
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”