כ קרליבך 21 את סעדיה גאון - סקס אדיר

קרליבך 21 את סעדיה גאון

1
כן כן אז הייתי לפני שעתיים בערך עם חבר שהיה "חם רותח!!! " שרצה ללכת שוב לקרליבך 21 הידוע, על הדלת היתה מודעה " עברנו לסעדיה גאון(מקום שלא הייתי בו) היו 3 מספרים שהפקידה הנחמדה כיוונה אותנו איך להגיע, הגענו כמובן אותה פקידה שמנה שהיתה בקרליבך שהיתה מאד עסוקה(היה עמוס שם:) כיוונה אותנו למין חדר פתוח עם ספה לבנה , מצד ימין שלנו עוד חדר פתוח עם שני בחורים אחד דתי ואחד חילוני שהיה מאד עצבני , עוד בחור רוסי שישב בלובי מול הכניסה (vip כי היתה שם מאפרה לעשן) בקיצור כולם רואים ושומעים את כולם ,ממש כמו מסיבת רווקים של שנות ה-80. תוך כדי כך בחורות עוברות ומציגות את עצמן , אחת עצבנית ומנסה בכח לשכנע להיכנס איתה, הבחור הרוסי מסמן לי עם העיניים (שלא תעיז!! ) חח , מייד היא פונה לבחור העצבני חדר לידנו שכבר צועק עליה כי הוא לא רוצה, בנתיים הבחור הרוסי מצא את בחירת ליבו ופינה לנו את הספה עם המאפרה, ואז עברה בלונדינית גבוהה יפהפיה ורזה שהחבר שלי החליט זהו!! אותה אני רוצה והפקידה אמרה לחכות קצת , בנתיים נכנסים עוד 2 בחורים ולא יודעים איפה לשבת, הפקידה השמנה עצבנית ולא מוצאת עת עצמה , ואומרת להם בתקיפות " תשבו שם ולא פה ", חח . והכי מצחיק היה שבחורה שמדברת אנגלית שנראית בהחלט טוב מתקרבת אלינו במין הליכה מאד מאד מוזרה ומצחיקה שלא היתה מביישת אף שחקנית פורנו , אומרת לחבר שלי ההמום באנגלית " דו יו הב אני פרבלם? " (אני לא חזק באנגלית ) ועניתי לה שבחרנו בבלונדה , שסוף סוף התפנתה והחבר נכנס איתה ואני מייד יצאתי ואמרתי שאלך לשתות קפה בנתיים עד שיסיים, עוד לא הגעתי לחניה של ציקלג והוא מתקשר " איפה אתה ? " חח , יצא אליי ישר ואמר שכשהוא נכנס בדיוק יצא מישהו שנכנס ממש 2 דקות לפניו , הוא שאל את הבלונדה " למה הוא יצא?" ענתה לו " כי הוא לא התנהג יפה ורצה לגעת בי ובלה בלה" החבר שאל אם יוכל לגעת לשלוח ידיים וכוליי, והיא סרבה בתוקף, ופה נגמרה החוויה !!
שורה תחתונה סדום ועמורה , בלבול מרב לחץ של בחורים שנכנסו בלי סוף. פקידה עצבנית שלא יודעת איך להתנהל, בערך 5 בחורות שכל שניה יוצאות ונכנסות מהחדרים ולא הבנתי למה. אחת בלונדית יפה גבוהה, עוד אחת ממש דומה לה אבל צלוליטיס על התחת, אחת רזה ויפה הדוברת אנגלית עם ההליכה המוזרה , עוד אחת שמנה ונמוכה , ועוד אחת שאני כבר לא זוכר מרב הבלגאן שם, זה נראה כאילו היתה איזו שביתה בכל המכונים וכולם באו לשם :) אגב אני ממש לא זוכר אך השמות שלהן, אבל רק בשביל החוויה ללכת ולראות מה הולך שם זה שווה כי אותי זה הצחיק, אולי במשמרת אחרת יהיה רגוע יותר ויהיו בחורות נורמליות יותר. מה שכן תשכחו מדיסקרטיות כי כולם רואים ושומעים את כולם !! כן כן אני יודע שחפרתי לכם ולא "דגמתי" אף אחת ולא החבר. אם אתם שואלים אותי ? מומלץ לבעלי לב חזק בלבד!!

תהנו ואני מקווה שיפרסמו את הפוסט שלי כי התאמצתי !!

בהצלחה לכולם ושנה טובה

ח חר חרמן מאומן

קרליבך 21 את סעדיה גאון

5
מתקתק תיקתוקיות תאמין לי זאת עם ההליכה המוזרה, אני לא אתפלא אם היא ליידי בוי מיובאת מתאילנד, עם קרן לייזר לא הייתי נוגע בה, ועם טלסקוף של נאסא לא הייתי מביט בה, וזה רק בגלל ההתנהגות שלה שרואים שהיא אם כל התקתקניות
ח חר חרמן מאומן
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”