שלום חברים,
גם אני זכיתי להכיר את הבחורה. אני מסכים עם התאורים של טלטל ו starc.
כפי שנאמר, התמונות לא אמיתיות אבל בהחלט דומות. לדעתי הבחורה מאוד יפה עם גוף מדהים. כפי שכתבו קודמיי, החזה שלה אכן קטן אז למי שזה מפריע שייקח בחשבון. לי זה לא מפריע אז מבחינת המראה היא עוברת בהצטיינות

.
לגבי המיקום, התיאור של קודמיי מצויין. זה בניין מגורים רגיל עם מעלית. הפקידה נמצאת איתה כנראה באותה הדירה (כיוון שהיא זאת שמכוונת למיקום המדוייק מהמרפסת) אבל היא לא יוצאת מהחדר.
עכשיו כשאני חושב על זה, לא זכור לי שראיתי מזגן. כיוון שבאתי מוקדם בבוקר, זה לא הפריע אבל קודמיי, תקנו אותי אם אני טועה כי אחרת יכול להיות חם בחדר. יכולה להיות גם בעיית חנייה (לקח לי איזה 10 דקות למצוא אבל כיוןן שאני לא מקומי אני לא יודע אם זאת בעיה או שרק אני עשיתי שם סיבובים).
היא מתחילה לעבוד מסביבות 10 וצפונה (אני הייתי ב 10:30 ולטענתה הייתי הראשון) אז מי שמתקשר מוקדם בבוקר, שלא יתפלא שלא עונים לו (אני הצלחתי לתפוס אותם רק ב- 9:30).
כפי שנכתב, צ'כית היא לא. היא באה אלינו מאוקראינה ולצערי תשוב עוד מעט חזרה. אני דובר רוסית אז לא התקשתי לתקשר איתה (היא אשת שיחה מאוד נעימה) אבל אני מאמין למה שנכתב קודם שמי שלא דובר השפה, עלול להתקשות.
מבחינת הביצועים: היא נשקנית מצויינת אז לאוהבי ה- GFE, מומלץ.
המציצה שלה לא עמוקה וסבירה אבל לא יותר מזה.
לגבי הזיון, ניסינו מספר תנוחות, והבחורה יודעת לזוז וממש כייף לזיין אותה.
לגבי פעמיים: במסגרת השעה לא התנגדה אבל המסגרת הקצרה, לא בדקתי.
ניהול זמן: אני הייתי שם קרוב לשעה. לקראת סוף הזמן הפקידה שרטה את הדלת (צחקנו שיש
חתול בבית) אבל בסך הכול לא הרגשתי תיקתוק. נכון שיש פקידה שמודא שאתה לא
תיתקע שם אבל בתור אחת שבאה לתקופה ומטרה שלה לעשות כמה שיותר כסף אז אני
יכול להבין אותה. אם זה היה תלוי בה אז אני מניח שהייתי נשאר יותר.
לסיכום: מראה:
לטעמי 10, דומה לתמונות באתר (לא שלה)

.
מיקום: 7. מצד אחד למי שבא מדרום אז דרום ת"א יותר מתאים כי לא צריך לעמוד בפקקים. לגבי חנייה, לקח 10 דקות למצוא.

דיסקרטיות: 8 - מצד אחד בית רגיל. מצד שני, למי שבא בפעם הראשונה אז עד שמכוונים אותך למיקום, אתה נמצא במיקום די מרכזי ואז לא כולם ישתלבו בנוף הדרום תל אביבי

GFE - לטעמי 10

.
מציצה - 6.

זיון - 9.

היגיינה - 8.

היא מאוד נקייה וריחנית ומקפידה על מקלחת אבל לא הייתי מהמר שמחליפות את כלי המיטה בין פגישה לפגישה.
ניהול זמן: 8.

אני הייתי שם קרוב לשעה.
מחיר: 400/600 שעה/חצי שעה בהתאמה. אני לא נותן ציון כיוון שכל אחד יעשה את שיקוליו אבל גם מבקש שלא תתחילו שוב את הדיון הנדוש על המחיר. תפתחו הודעה בפורום המתאים ותשאירו את הפורום/ השירשור הזה למידע ענייני ולא קשקשת.
תודה מראש

.
האם אחזור: אם זה תלוי בי אז כן אבל כיוון שאני לא נמצא באיזור המרכז על בסיס קבוע אז לצערי לא בטוח שיזדמן לי עד שהיא תעזוב. מי שמחפש GFE ושדיים קטנים ומציצה בינונית לא מפריעים לו אז מאוד מומלצת

זהוזה