כ צ'כית יפיפיה - דף 3 - סקס אדיר

צ'כית יפיפיה

23
כנראה שאני היייתי אחד מהלקוחות אשר הפריעו ל- starc להתקשר הבוקר לאוקסנה קריצה

ובאשר לטלטל: אינני יודע אם הוא יחצן, אך בכמה פרטים הוא בודאי דייק: א. לצינור הטוש יש רק פתח, כאשר הראש שלו מונח על הריצפה מנותק מהעולם ומהצינור, ב. הדירה אכן בדרום העלוב של תל-אביב - על יד רחוב לבנדה, וג' אחרון חביב - לאוקסנה יש פנים יפיפיות - לפחות לטעמי. יש לה גם פלולה קטנה בצד הסנטר - למי שזה מפריע - לי זה לא. אבל שלא תטעו: אין כל דמיון לפנים או לנתונים אחרים של מיכאלה יסיזו מהתמונות, כאשר המשותף היחידי הוא היות של שתיהן ממין נקבה.

בחזרה לתאור של אוקסנה, אני מעריך את גילה בסביבות 25 וכפי ש- starc ציין היא די גבוהה: משהו כמו 172, גוף טוב - רזה, אך לא רזה מדי, תחת יפה, ולבסוף חזה קטן, מוצק ו....שפיצי, עם פתמות ארוכות ביותר - משהו שצריך לראות בשביל להאמין (ובמיוחד למשש). אני מיששתי היטבחיוך גדול

ולגבי השרות: אוקסנה אוהבת להתנשק ואף עושה זאת מצויין, ויש לה גם את הנתונים המתאימים - שפתיים מפתיעות ברכותן, יפות וטעימות. המציצה בינונית והזיון טוב, עם גניחות מידתיות. יש לה כפי שדווח מקודם אנגלית בסיסית, ויש לה גם אופי נעים; היא משתדלת לתת שרות טוב (ומצליחה היטב במקרה שלי), והיא לא מפונקת. נקודה לזהירות: יש לה נטיה קלה לתקתוק - לא משהו אשר לא ניתן להתגבר עליו עם קצת אסרטיביות.

לסיכום, אני הייתי מרוצה ממנה ומהשרות שלה. לטעמי גם המחיר שדורשת מתאים לתמורה בצורה סבירה ואני אף השארתי לה טיפ; גם כנראה שאחזור, למרות הסביבה הלא מלהיבה.

צ'כית יפיפיה

25
היי
לא, הרחוב הוא רחוב קטן בקראת סוף לבנדה. לא בעל העקידה ולא באיזור שלו. יותר קרוב למסגר
לגבי הנערה - חשבתי שהבהרתי היטב שלדעתי היא מאד נאה, אפילו יפה. וכמו שציינתי - היא לא הבחורה מהתמונה.
לגבי טלטל - אולי הוא לא שם לב לתמונה משום שלא ניתן היה לטעות - אפילו אם רק בגלל השומה (הפלולה) בצד שמאל שלה, שאמנם לא מפריעה בכלל אבל בהחלט רואים אותה ובתמונה לא.
כפי שאמר אלמוןני2009- מהבחורה מקסימה ובהחלט כדאי להגיע
מבחינתי - ולדעתי - אני בהחלט מודה לטלטל על ההמלצה שלו - גם אם הוא יחצן. התוצאה היא שמשנה לי.
do good and live good

צ'כית יפיפיה

26
שלום חברים,
גם אני זכיתי להכיר את הבחורה. אני מסכים עם התאורים של טלטל ו starc.
כפי שנאמר, התמונות לא אמיתיות אבל בהחלט דומות. לדעתי הבחורה מאוד יפה עם גוף מדהים. כפי שכתבו קודמיי, החזה שלה אכן קטן אז למי שזה מפריע שייקח בחשבון. לי זה לא מפריע אז מבחינת המראה היא עוברת בהצטיינותמוחא כפייה.
לגבי המיקום, התיאור של קודמיי מצויין. זה בניין מגורים רגיל עם מעלית. הפקידה נמצאת איתה כנראה באותה הדירה (כיוון שהיא זאת שמכוונת למיקום המדוייק מהמרפסת) אבל היא לא יוצאת מהחדר.
עכשיו כשאני חושב על זה, לא זכור לי שראיתי מזגן. כיוון שבאתי מוקדם בבוקר, זה לא הפריע אבל קודמיי, תקנו אותי אם אני טועה כי אחרת יכול להיות חם בחדר. יכולה להיות גם בעיית חנייה (לקח לי איזה 10 דקות למצוא אבל כיוןן שאני לא מקומי אני לא יודע אם זאת בעיה או שרק אני עשיתי שם סיבובים).
היא מתחילה לעבוד מסביבות 10 וצפונה (אני הייתי ב 10:30 ולטענתה הייתי הראשון) אז מי שמתקשר מוקדם בבוקר, שלא יתפלא שלא עונים לו (אני הצלחתי לתפוס אותם רק ב- 9:30).
כפי שנכתב, צ'כית היא לא. היא באה אלינו מאוקראינה ולצערי תשוב עוד מעט חזרה. אני דובר רוסית אז לא התקשתי לתקשר איתה (היא אשת שיחה מאוד נעימה) אבל אני מאמין למה שנכתב קודם שמי שלא דובר השפה, עלול להתקשות.

מבחינת הביצועים: היא נשקנית מצויינת אז לאוהבי ה- GFE, מומלץ.
המציצה שלה לא עמוקה וסבירה אבל לא יותר מזה.
לגבי הזיון, ניסינו מספר תנוחות, והבחורה יודעת לזוז וממש כייף לזיין אותה.
לגבי פעמיים: במסגרת השעה לא התנגדה אבל המסגרת הקצרה, לא בדקתי.
ניהול זמן: אני הייתי שם קרוב לשעה. לקראת סוף הזמן הפקידה שרטה את הדלת (צחקנו שיש
חתול בבית) אבל בסך הכול לא הרגשתי תיקתוק. נכון שיש פקידה שמודא שאתה לא
תיתקע שם אבל בתור אחת שבאה לתקופה ומטרה שלה לעשות כמה שיותר כסף אז אני
יכול להבין אותה. אם זה היה תלוי בה אז אני מניח שהייתי נשאר יותר.

לסיכום:
מראה: לטעמי 10, דומה לתמונות באתר (לא שלה)מוחא כפייה.
מיקום: 7. מצד אחד למי שבא מדרום אז דרום ת"א יותר מתאים כי לא צריך לעמוד בפקקים. לגבי חנייה, לקח 10 דקות למצוא.חיוך
דיסקרטיות: 8 - מצד אחד בית רגיל. מצד שני, למי שבא בפעם הראשונה אז עד שמכוונים אותך למיקום, אתה נמצא במיקום די מרכזי ואז לא כולם ישתלבו בנוף הדרום תל אביבי חיוך
GFE - לטעמי 10מוחא כפייה.
מציצה - 6. בכי
זיון - 9.מוחא כפייה
היגיינה - 8. חיוך היא מאוד נקייה וריחנית ומקפידה על מקלחת אבל לא הייתי מהמר שמחליפות את כלי המיטה בין פגישה לפגישה.
ניהול זמן: 8. חיוך אני הייתי שם קרוב לשעה.
מחיר: 400/600 שעה/חצי שעה בהתאמה. אני לא נותן ציון כיוון שכל אחד יעשה את שיקוליו אבל גם מבקש שלא תתחילו שוב את הדיון הנדוש על המחיר. תפתחו הודעה בפורום המתאים ותשאירו את הפורום/ השירשור הזה למידע ענייני ולא קשקשת.
תודה מראשקריצה.

האם אחזור: אם זה תלוי בי אז כן אבל כיוון שאני לא נמצא באיזור המרכז על בסיס קבוע אז לצערי לא בטוח שיזדמן לי עד שהיא תעזוב. מי שמחפש GFE ושדיים קטנים ומציצה בינונית לא מפריעים לו אז מאוד מומלצתStarStarStarStarStar

זהוזה

צ'כית יפיפיה

27
תודה לבודקים-והגיע הזמן שמישהו יגיד אני מיחצן את....בוא זיינו לה את הצורה(הרי זה מה שאנחנו עושים)למה להסתיר-רק קחו אחריות ותבצעו שיפורים עם יש הערות שירותיות.

צ'כית יפיפיה

29
לאחר כל ההמלצות כאן החלטתי לבדוק את העניין בעצמי. אני מסכים ש-600 יקר אבל מימלא אני משלם 400 לשעה אז הייתי מוכן להמר 400 על חצי שעה.

התקשרתי וקבעתי לקראת חצות, אך במקום ברונטית חיכתה לי כוסית בלונדינית מאוקריינה בשם אליסה. יש לי חולשה לבלונדות והיא היתה הורסת בלבוש הלבן שלה. לא הבת השכן אלא מישהי בחוף הים שאי אפשר להפסיק להביט עליה. חזה קטן, תחת מושלם ופנים קוסמות. הבלונדה הכי יפה שנתקלתי בה בעולם הזנות.

הלכתי על 400 ל-30 דקות. התחילה אחלה. gfe מלא והפשיטה לי את הבגדים בחיוך. השיא היה כשמשמשתי אותה לפני מראה וראיתי איך היא הזיזה את התחת השזופה שלה. נכנסתי מאחור וכמעט גמרתי אך הצלחתי להפסיק בזמן. הסתובבה ועברנו למסיונרי. לאחר רבע שעה התחילה להתעצבן שעוד לא גמרתי ורמת השרות הלכה והידרדרה לעט לעט. התחילה לא להחזיר נשיקות צרפתיות וכששנינו תנוחות התחילה להיות מכנית יותר אלא שככה יותר קשה לי לגמור. התחילה להתלונן באוקראינית כשרציתי שוב לשנות תנוחה. לקראות סוף חצי השעה נתנה לי לפמפם אותה מאחור והצלחתי לגמור.

היה שווה רק בשביל החוויה לזיין בלונדה כה סקסית אך לא אחזור. אני רוצה מישהי שתחזיק מעמד כל הביקור ולא רק החצי הראשון. אולי אנסה את השנייה. התקשרתי למחרת ושאלתי למה לא קיבלתי את הצ׳כית והפקידה אמרה שהיא הייתה עייפה וחברתה הבלונדית היתה שם במקרה. נראה לי שעשו לי תרגיל אך אני לא מתלונן.

מי שרוצה את הבלונדינית שיציין לפקידה ואולי היא תופיע אך היזהרו שהחלק השני של הביקור פחות כיפי מהחלק הראשון, שהיה חלומי.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”