כ צ'כית יפיפיה - דף 4 - סקס אדיר

צ'כית יפיפיה

32
לא יודע להגיד לך. אני קבעתי לחצות והיתה בלונדינית שגם לא מדברת עברית או אנגלית. אותו מקום עם מקלחת על הפנים, אותו מחיר ואותו תפריט. התקשרתי למחרת והפקידה אמרה שהיא הגיעה כיוון שהבר ונטית היתה עייפה מדי. אולי זה היה בהחלט מקרה חד פעמי. היא לא נראית לי מישהי בעלת נסיון בתחום ואולי רצתה לנסות. לא יודע עם היא מתאימה אולי היתה בעיה תקשורתית ודובר רוסית היה מסתדר איתה אוב יותר. היה חלומי לרבע שעה ואז הידרדר לחוויה קצת מתסכל. פוטנציאל יש אך אם לא מפרסמים עליה אולי לא תופיע שוב

צ'כית יפיפיה

33
נהיה פה סלט

בכל מקרה הייתי באזור- התקשרתי- אמרו לי להתקשר בעוד שעה וחצי.

אחרי שעה וחצי כבר לא ענו לטלפון וניסיתי לפחות 6-7 פעמים במרווחים של כמה דקות.

חתכתי הביתה.

צ'כית יפיפיה

34
האמת אני הצלחתי לתפוס אותה בטלפון די מהר ואמרתי לה שאני רוצה לבוא לבלונדה
ואמרה אין בעיה תבוא עוד חצי שעה.
כשהגעתי פתחה לי את הדלת רוסיה בלונדינית קומפקטית וקוראים לה אליסה , חברים הבחורה
יפה , ויש לה טוסיק בולט חלק ויפה , פשוט יפייפיה.
אני כבר הגעתי אחרי מקלחת אז נכנסו ישר ולקחתי שעה זה 600 ( יש אפשרות גם לחצי שעה וזה עולה 400 ).
התחלנו בנשיקות והאמת הייתי חם אש ישר הורדתי לה את הבגד הלבן והיא התחילה למצוץ , כמובן מיצה חשופה וטובה אבל לא גרון עמוק אבל מיצה טובה , לאחר כמה דקות מלבישים את הקונדום ואני מסובב אותה ויש לה תחת פשוט חלומי כיף ליין אותה מאחורה וחזק, לאחר כמה דקות במסיונרית וכיף לראות את הפנים שלה בזמן הסקס.
ההתרשמות הכללית הייתה טובה מבחינתי , סך הכול לא יקר , למשל אם מזמינים צריך לשלם 800 +מלונית 150=950 יקר מבחינתי בכול אופן.
אני מאוד נהנית וכמובן שאני אחזור ואם להיות קטנוניים אז המציצה שלה לא הייתה הכי הכי טובה כי אני אוהב גרון עמוק אבל בסך הכול נהניתי מהמציצה.
אני ממליץ עליה מאוד ושכולם אחד יחליט מה לעשות עם הכסף שלו.

מתווך ,מטעם הפורום ,בסיכסוך האוקראיני-רוסי

צ'כית יפיפיה

35
ביקרתי את ה"צ'כית''מקורית ששמה קסניה.בחורה יפה ונחמדה,מעט זיפים ופצעונים וקעקוע אדום דהוי על העורף.נותנת GFE טוב.אין גמירה בפה ואין אנלי.לקחתי 30 דקות ב-400,לא היה תקתוק ויצאתי אחרי 35 דקות.הדירה נחמדה,מלאה נרות דולקים ומוצרי קוסמטיקה.קסניה עובדת עד שתיים בלילה ובסך הכל מדובר בחוויה כמו עם בת מוצלחת מהתאגיד הבת ימי.יתכן שג'ני מהתאגיד עדיפה,אבל לא הצלחתי לתאם איתה.אם היה מדובר על 300 ש"ח זו הייתה הצעה מעולה,במחיר הזה זו תמורה סבירה לכסף,לא יותר.

צ'כית יפיפיה

40
[QUOTE=dark prince]אלמוני - ראיתי את הפוסט שלך אבל הייתי חייב לשמוע את זה מעוד מישהו היות ודברים כאלה מאד סובייקטיביים.[/QUOTE]... כל עוד אתה יודע מה אמר ג'ורג' ברנרד שאו על מי שאינו יכול להאמין לאחרים.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”