כ שלי (?) מזבוטינסקי 90 רמת גן - סקס אדיר

שלי (?) מזבוטינסקי 90 רמת גן

1
הגעתי לזבוטינסקי 90 כדי לבקר את ליז, אבל היא לא היתה
והבחורה הפנויה היחידה היתה שלי (אני חושב שככה קראו לה, אולי אני מתבלבל עם אחת אחרת שהיתה במקום אבל עסוקה). רוסיה רזה, שזופה, עם שיער שחור ארוך, חזה גדול,
תחת עסיסי ופנים נאות.

250 החליפו ידיים, מקלחת זריזה וניגשנו למלאכה.
התחילה במציצה חשופה, די חלשה אבל עדיין טובה, שנמשכה מעט מדי זמן לפני שהגברת
עברה לבודי זריז והלבישה קונדום. הזיון עצמו היה מאוד מכני, משעמם ודי מבאס. לא
היתה כימיה כל כך טובה, החליפה הרבה תנוחות מהר מדי לטעמי וקצת התאמצה עם גניחות
שברור שהיו לגמרי מזויפות. נוסף על כל זה יש לה קעקוע חדש עם הבטן שעדיין כואב, מה שהקשה מאוד על כל העניין. אחרי איזה עשר דקות פרקתי, שלי נכנסה להתקלח ואחריה אני.

המקום עצמו, אגב, מעולה. חדש דנדש, מקלחות ליגה, נעים וגדול. בטח
אחזור לדגום את אותה ליז שבשבילה הגעתי מתישהו, אבל בטוח לא אחזור לשלי.

אגב - אם מישהו מזהה את התאור ומבין שטעיתי בשם, בבקשה לתקן חיוך

3
[QUOTE=ניל מ.]בדיוק כמו שכתבת ולא הדגשת

אחרי עשר דקות פרקתי נכנסה להתקלח

אבל בכטלפון אומרים 40 דקות !!
[/QUOTE]

ראוי לציין שעם המציצה וכל המסביב, הייתי שם איזה 20 דקות. יש גם מצב שהיתה זורמת לעוד סיבוב בזמן שנשאר, לא ניסיתי אז אין לי מושג... (וגם אם היתה זורמת לעוד מספר, עדיין לא הייתי ממליץ עליה)

4
אפרופו שלי: היא תמיד אנטיפתית. יש עליה דיווחים ממקומות אחרים שבהם עבדה כמו ברוטשילד בבת ים למשל. שם אפשר היה לזיין אותה ב-200 ש"ח. פה המחיר עבור אותו הכוס עלה ל-300.

נו, מילא שתיקח יותר כסף, אבל היחס שלה מבזה.

היא גם משתדלת שלא להיכנס איתך אם יש לך מראה רוסי וגם מתחקרת אותך שאתה לא גר באזור בת ים.
אפשר רק לשער שבעלה או החבר שלה גרים שם.

לאחר כמה ניסיונות איתה- אני בכל אופן מוותר על התענוג.

ממליץ גם לאחרים לנהוג כך.

6
חבר'ה, לא מבין אותכם... הבחורות הללו הן לא דייט/יזיזות שאתם משכיבים.. אתם משלמים אז את קובעים .. את הקצב.. הזמן, והתנוחות. ומה שקוה.
תגידו להן מה אתם רוצים... הן צריכות לרצות אותכם ולא אתם אותן !!!
כנסו תגידו עכשיו השעה 14:00 אנחנו 40 דקות יחד כלומר עד 14:40.. מקובל עלייך ?? (ובלי המילה "עד"... שהופכת לחצי מהזמן.. חחח)

תבלו.

7
הייתי שם אתמול בלילה וממש התאכזבתי:

א. עד שהפקידה מכניסה אותך לדירה עבר לפחות כחצי שעה.
ב. אחרי שהיא כבר הכניסה אותי היא אמרה לי לחכות בחדר עד שיבואו לקחת אותי וזה לקח בערך כעשרים דקות
ג. הפקידה מעבירה אותי לחדר אחר תוך כדי שלקוחות אחרים עוברים דם כך שהדיסקרטיות שם שואפת לאפס
ד. בחדר השני חיכיתי עוד רבע שעה תוך כדי שאחת בשם מאיה שנראית רע מאוד מנסה לקחת אותי לרשותה כמובן שסירבתי.
ה. אחרי שהבחורה שנראית קצת יותר טוב מעבירה אותי לחדר שלה לקחה ממני 300 וכמובן שאמרה שתחזיר להחזיר לי עודף שכמובן מעולם לא חזר אלי....
ו. אחרי מקלחת קרה שעשיתי שם היא נכנסה והתחילה עם המילים בוא תזיין אותי אני חמה ועוד מילים בסגנון נתנה לי מציצה מקונדמת אחרי דקה הכניסה אותו תוך כדי ישיבה ואמרה לי שהיא כמעט גומרת עשיתי את עצמי כאילו אני גומר כי כבר ממש לא היה לי חשק אליה אחרי חמש דקות כבר הייתי בחוץ

ראו הוזהרתם
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”