כנראה הדרך קצרה מצ'כית יפיפיה לצ'כצ'כית רגיזה (צ'חצ'ח במקור)
צום קל וסליחה על כל החטאים שעשיתי ובטוח עוד אעשה :-)
צ'כית יפיפיה
52נסיך יקר הייתי רק עם יאנה ולא עם מריה.ושוב אני אומר שלמי שמסתפק בפעם אחת ה"צכית" מספקת כמו תאגידית או יאנה שלך.אצל יאנה הייתי שלושת רבעי שעה ,מזה רבע שעה דיבורים.אם הייתי מעוניין ביותר בודאי עדיף ללכת למי שנונת שתי גמירות בשעה,אבל לגמירה אחת היא מספקת.כמו שכתבתי,300 לחצי שעה מתאים יותר ל"מוצר"הזה.
צ'כית יפיפיה
53אלכס - התבלבלתי בינך לבין אלכסנדר שבמקור "מצא" את מריה :)
אני חושב שרק אם זה יהיה ב 300 ויהיו שתי גמירות למי שרוצה במסגרת החצי שעה זה יהיה דיל הוגן. כל דבר אחר בעיניי מעליב את המושג עלות תועלת.
צ'כית יפיפיה
54חברים ותיקים וחדשים,
לצערי, לאחרונה נוספו הרבה אנשים לפורום, שמחלקם עולה ריח של יחצנות.
אני חושב שרוב הוותיקים יודעים להריח מקילומטר יחצן, במיוחד חדש באתר.
לא כדאי להזכיר שמות ולעשות הכללות, אבל יש מספר כללים שמדליקים נורה אצלי:
1. התלהבות יתר ותשבוחות אין סופיות של משתמש חדש.
2. התלהבות יתר של משתמש ותיק לעומת ותיקים אחרים שקוטלים את הנערה.
3. התלהבות יתר של מספר משתמשים חדשים ללא אישור של ותיק.
יש לי חוק שאותו אני לא עובר. אם אין פרטים בגוגל על מספר הטלפון, אין עיסקה. אלא אם זו עיסקת רחוב זולה שעולה 100 ₪.
כמובן שאם יש תמונות ורשום שהן אמיתיות, אני מגיע למקום. לא מתאים, אני עושה אחורה פנה וחוסך את הזוזים שלי.
אני מודה לפורום הנפלא הזה שחסך לי הרבה מאד כסף.
יאללה לזיין
ק.
לצערי, לאחרונה נוספו הרבה אנשים לפורום, שמחלקם עולה ריח של יחצנות.
אני חושב שרוב הוותיקים יודעים להריח מקילומטר יחצן, במיוחד חדש באתר.
לא כדאי להזכיר שמות ולעשות הכללות, אבל יש מספר כללים שמדליקים נורה אצלי:
1. התלהבות יתר ותשבוחות אין סופיות של משתמש חדש.
2. התלהבות יתר של משתמש ותיק לעומת ותיקים אחרים שקוטלים את הנערה.
3. התלהבות יתר של מספר משתמשים חדשים ללא אישור של ותיק.
יש לי חוק שאותו אני לא עובר. אם אין פרטים בגוגל על מספר הטלפון, אין עיסקה. אלא אם זו עיסקת רחוב זולה שעולה 100 ₪.
כמובן שאם יש תמונות ורשום שהן אמיתיות, אני מגיע למקום. לא מתאים, אני עושה אחורה פנה וחוסך את הזוזים שלי.
אני מודה לפורום הנפלא הזה שחסך לי הרבה מאד כסף.
יאללה לזיין
ק.
צ'כית יפיפיה
56רק לעשות סדר. מדובר בשתי בנות באותה דירה. גיליתי שלאחיסה הבלונדינית יש מספר טלפון משלה: 054-8657925 אבל השיחות מגיעות לאותה פקידה. אני יכול להעיד שהתמונות אמיתיות. לבשה את החוט הלבן. פרסומת נמצאת בתמונות אמיתיות. פנים יפות וגוף מטריף. היה 15 של תענוג מושלם ואז רבע שעה של חוסר התלהבות. גם יכול להעיד שהתמונה של הצ׳כית שבפועל גם מאוקראינה ממש לא אמיתית. לא נכנסתי איתה בגלל מראה הפנים למרות שהגוף נראה מזמין. היא דווקא הייתה נחמדה אלי גם כשאמרתי לא תודה. אני אישית לא אחזור אל אם מישהו במצר בדרום תל אביב בחצות ואין לו זמן לנסוע למקום אחר ולא יכול להתאפק אליסה יכול להיות ברירת מחדל. אך לא הייתי נוסע לשם במיוחד.
צ'כית יפיפיה
58[QUOTE=ברמה הכי הכי] אבל ייש לה משפחה בישראל ומתכננת עליה [/QUOTE]
קנית אותי, אני בדרך. 

תמיד חיפשתי בחורה ציונית.
צ'כית יפיפיה
59חחחחח...."ברמה הכי הכי" (שם ממש מתאים :)....התרגיל של חשבתי שזה פעמיים....כל בן אדם עם קצת הגיון יחשוב שב 400 לחצי שעה אף אחד לא יגביל אותו במסגרת הזמן...,זה טריוויאלי במחיר מופקע כזה....מי שמגביל במחיר הזה מוכיח כמה הוא לא שירותי ולא "ברמה הכי הכי".
אם לא שמת לב קרומבה כתב עליך ועל אנשים שכתבו פה דברים לא מדוייקים על המקום והבנות שלך אז אל תסכימי איתו כל כך מהר :)
הכי אני שמח ששי77 גם מסכים איתי לגבי הפנים של ה"צ'כית" שלך. כבר התחלתי לפחד שסטנדרט היופי בעולם השתנה.
הכי חשוב....תלמדי מהפורום ומתגובות של אנשים ואל תטפסי על עץ. במיוחד שהעץ הזה מרחיק אותך מכסף. אין לך סיבה להגביל בגמירות בזמן הנתון...זה לא מקטין את מספר הלקוחות כי זה במסגרת הזמן...זה מגדיל את מספר הלקוחות המרוצים ואת מספר הלקוחות הפוטנציאליים והכי חשוב....זה מקרין ללקוחות שאת מוכנה שהן יקבלו את הזמן המוגדר שזה בעיניי רבים "רמה הכי הכי".
למרות שהצהרת שאת "מרחמת עלינו" אנחנו חיוניים להצלחה של מה שאת עושה אז במקום לרחם עלינו תתייחסי אלינו :)