כ סיוון - וואלה צ'אט - אזהרה ! - סקס אדיר

סיוון - וואלה צ'אט - אזהרה !

1
נתחיל במספר טלפון שתזכרו טוב - [בפרטי, אסור לפרסם]
לפני שבוע וחצי נכנסתי לצ'אט , יש לציין שלפעמים יש מציאות ולפעמים יש נפילות כואבות !
כינוי שלה אם אני זוכר נכון - סיוון תמיכה (משהו כזה).
שוחחנו והסבירה לי שזו הפעם הראשונה שהיא רוצה להתנסות בזה וכו'...
שאלתי למחיר ומיקום , נענתי שהיא גרה במודיעין והיא לא ממוקמת אז צריך לקחת צימר ...
אז אמרתי לה 600 ש"ח למפגש ובצימר נשלם חצי חצי - הוסכם .
נסעתי נרגש למודיעין , הגעתי ליעד היא ירדה מבניין רגיל שבו לטענתה גרה עם אמה ...
אספתי אותה ונסענו לצימר , בנסיעה היא כל רגע מעירה לי לא לעצור אלא להמשיך לנסוע להספיק אפילו רמזורים
כששאלתי אותה למה ? ענתה : " אני לא אוהבת משטרות ואני במעצר בית "
פה כבר התחלתי להבין שיש לי עסק עם מישהי מסוממת או וואט אבר , אך מכיוון שכבר הגעתי ועוד מעט מגיעים לצימר החלקתי ואמרתי יאללה נמשיך ..
ואז בדרך שאלה אותי מה אני אוהב ? אמרתי לה כמובן שכמה שיותר לשלוט וכו' ...
אמרה לי תפרט כי אני אוהבת להתמסר , מפה לשם נדלקתי פירטתי מה אני רוצה שיהיה ונענתי לזה שאפשר לחנוק אותה לעשות לה גרון עמוק ורימינג הכל באגרסיביות כלפיה והיא כאמור ללא התנגדות ... ( לפחות נראה כמו עסקה משתלמת)
מגיעים לצימר המחיר 200 ש"ח אמרתי לה סיכמנו שהתשלום יתחלק בינינו אמרה לי : " כן מותק תשלם וזה יתקזז "
שילמתי ונכנסנו לחדר , היא התיישבה והוציאה מהתיק הקטן שלה ג'וינט והתחילה לעשן ( חששותיי כנראה מבוססות )
אמרתי לעצמי יאללה שתעשן אני נכנסתי למקלחת לבינתיים יצאתי והיא כבר עם חזייה ותחתונים וכאן אמרתי בוא נשכח מהכל ובוא נתפנק ... הורדתי לה את החזייה והתחתונים הרמתי אותה למיטה ופשוט אמרתי בוא נעשה מה שאני רוצה ... התיישבתי על הפנים שלה והיא ללא התנגדות התחילה בליקוקים , ולאחר מכן מכניס לה אותו לגרון והיא משתנקת ואני ממשיך בשלי והיא כאמור ללא התנגדות ... כל כך נהנתי עד שגמרתי על פניה גמירה ראשונה מהמציצה ... הולך למקלחת לשטוף חוזר לסיבוב שני והיא אומרת לי : " תשלם לי את חלקי " אני אומר לה : " עכשיו " ? והיא : " כן " אז אני אומר לה : " אוקיי ואז ממשיכים לאקט שני ? "
והיא : " כן " ... טוב הוצאתי 500 ש"ח ( 600 ש"ח פחות ה100 ש"ח ששילמתי עליה על הצימר ) והיא בתגובה : " מה ?! לא מעוניינת עכשיו אני מזמינה ניידת או שתביא לי עוד 100 שקל כמו שסיכמנו "
טוב לא התרגשתי הבנתי עם מי יש לי עסק אמרתי לה ככה ... אין מצב ותתקשרי לאן שבא לך .. יצאה מהדלת והתחילה לצעוק כמו משוגעת אני אקרא לאבא שלי וכו' ... אמרתי לעצמי יאללה תעזוב אל תכנס לזה לא נורא עדיף שתיפול ועזוב את ההתנצחות המיותרת עם משוגעת כזאת . שילמתי לה עוד 100 ואיך ששילמתי לה אמרתי לה לא רוצה עוד סיבוב איתך אני רוצה לחזור ...
בדרך לוקח אותה והיא פלטה שיש לה בערך 7 תיקים במשטרה ושהם כל הזמן רודפים אותה ... לסיכום , 800 ש"ח + דלק ל10 דקות של שליטה במין אוראלי נפילה רצינית.

לגבי המראה של הבחורה : רזה (הרואין שייק) , וגבוהה , חלקה , חזה קטן וקעקוע על הזרוע , שיניים לא הצד החזק שלה הרבה נפלו . אבל גוף שווה פנים סבירות .

אני כותב את זה כאזהרה לחברי הפורום שכנראה ייתקלו בה, לא להידלק ממה שרשמתי וללכת ולקוות לא ליפול !

זאת נפילה במלוא מובן המילה !

חג שמח.

4
נתקלתי בה מספר פעמים בצ'ט, נדמה לי שהיא מכנה את עצמה "כלבה סקסית" או משהו דומה, לא פגשתי אותה כי כבר בשיחה בצ'ט נדלקו לי כ 500 נורות אזהרה.

תודה על העדכון כעת אני יודע שאין טעם אפילו לנסות אלללה יוסטור.

מי שמאונן לא מזיין

5
אגב שיניים,
פגיעה בשיניים זאת מחלה מוכרת של ההרואין.
מעבר לכל בעיות ההתמכרות, ההרואין פוגע קשה מאד במלמין של השן (החלק הקשה שגם נותן את הצבע לשן)

אז ברור שנפלת על מכורה להרואין

מקווה שכל הנזק שלך יתבטא ב 800 ש"ח שכבר הוצאת...
בסוף הזיונים יהרגו אותך...
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”