כ ויקה מתאגיד הבת ימי. - סקס אדיר

ויקה מתאגיד הבת ימי.

1
הנה המודעה: http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8298

אני החכתי להרבה בנות מהתאגיד, כנראה בגלל שאני מבת ים, אז זה היה נוח לי. אבל, כל הבנות שהייתי אצלן היו מדווחות, ולא ראיתי סיבה גם לדווח. לפני שבועיים ראיתי את המודעה של ויקה. ושמתי לב שאין עליה דיווחים למרות שהמודעה שלה נמצאת די הרבה זמן. החלטתי לשכב על הגדר ולדווח.

התקשרתי לפקידה ב 6 בערב וקבענו ל 7.הפקידה היתה נחמדה מאוד, וכוונה אותי לצפון בת ים, קרוב לגפול יפו. הגעתי לדירה, לא דסקרטית, קומת קרקע, כולם רואים אותך נכנס. פתחה לי ויקה, חייב לציין שתמונות אמיתיות כרגיל. פתחה בשמלה שחורה, ועל עקבים.

נראת לגילה, 28 אולי 30. נכנסתי, קבלה אותי יפה, ישבנו לסמול טוק, העברתי את הכסף והלכתי להתקלח. חיכתה לי בחזייה ותחתונים, גוף יפה, לא כוסית על, אבל יפה, מעוררת חשק. חזה קצת נפול.

התחילה בליטופים ונשיקות בכל הגוף, בהתחלה נראה שלא יהיה gfe אבל איכשהו במהלך זה הפך לנשיקות צרפתיות עדינות ומתמשכות.

ירדה דרומה למציצה לא מקונדמת. המציצה בינונית מינוס. אין ממש ואקום, ולא מכניסה עד הסוף. אחרי זה הפכתי אותה על הגב והתחלתי לרדת לה. חחח ודבר מאוד נחמד: באמצע שאני יורד לה ומלטף אותה בכל הגוף, לקחה לי את היד ודחפה אותה לכוון הכוס, הבנתי את הכוונה, ודחפתי לה שתי אצבעות בזמן שאני יורד לה. מגיבה בגניחות, ובסוף גם בגמירה, אני יודע רוסית, וזה היה נחמד לשמוע את הצעקות שלה ברוסית. גמירה מאוד עוצמתית וסקסית. לאחר הגמירה שלה, עוד קצת חיבוקים ונשיקות, והתחילה למצוץ שוב. הפעם הרבה יותר טוב) כנראה. רצתה להגיד תודה על הגמירה)). בקשתי קונדום, עלתה למעלה לבקשתי. יודעת לזוז, ונותנת קונטרות טובות. אחרי שגמרתי התקלחתי, סמול טוק, ולסיבוב השני. שהיה מאוד דומה לראשון... לאחר סיבוב השני מקלחת זריזה, נשיקת פרידה ויאללה הביתה.

לגבי הירידה: הכוס שלה מריח טוב, מגולח, ולא רחב.

חזה: 7.(נפול בקטנה, רואים שהיא בת 30.)

תחת:8(יפה ומושך, יש במה לתפוס, לא קטן ולא שמן)

פנים:10(פנים מאוד יפות וסקסיות לדעתי, ועיינים קסומות, עוד פעם לדעתי)

הזיון: 8(זזה טוב, נותנת קונטרות ורגשה טובה)

שירות:10(מאוד נחמדה ומאוד שרותית)

GFE:10(נשיקות צרפתיות עדינות ועמקות, כמו שאני אוהב)

סך הכל מאוד נהנתי מהפגישה איתה, ואני בטוח שאני יחזור שוב. ההרגשה היא כמו עם חברה.

המחיר:500. נראה לי שקצת יקר. בגלל גילה.

לדעתי מתאימה יותר לאלה שאוהבים סקס עדין וחושני.

לגבי אקסטרות לא שעלתי, לא בעניין, תבררו.

שיהיה לכם המשך שבוע טוב, וכמובן דגימות מוצלחות)))

,

052-7046354

ויקה מתאגיד הבת ימי.

2
טלפון מת .
יש גם ויקה מבת ים מקסימה 400 ש"ח.
חזה: 7.(נפול בקטנה, רואים שהיא בת 30.)
תחת:10(יפה ומושך, יש במה לתפוס, לא קטן ולא שמן)
פנים:10(פנים מאוד יפות וסקסיות לדעתי, ועיינים קסומות, עוד פעם לדעתי)
הזיון: 10
(זזה טוב, נותנת קונטרות ורגשה טובה)
שירות:10(מאוד נחמדה ומאוד שרותית)

GFE:10
טל.052-7443760
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”