כ פינוק מטריף עם אתיופית פצצה וישראלית כולל נשיקות ב - סקס אדיר

פינוק מטריף עם אתיופית פצצה וישראלית כולל נשיקות ב

1
אז החלטתי ללכת לפקוד מקום חדש שנפתח ברמת גן והוכרז כמקום מפואר ע"י חבריי מקום מהמם עם גקוזי מפואר הלכתי בשעות הבוקר בערך ב12 מזכרוני כי אין הרבה לחץ בשעות הללו ... החלטתי להתפנק והיו 3 בנות כמובן שרציתי לראות את כל הסחורה (סליחה שאני מתבטא כך). אבל ראיתי שני ישראליות אחת חטובה עם חזה אגסי לא גדול במוחד קעקועים ופנים נאות למדי ואתיופית פצצה עם חזה ענקקקק למביני עניין. הייתה עוד אחת קטנטונת אבל היא נראיתה ממש כמו בת השכן בת 18 הבנתי מהפקידה שהיא חדשה בתחום ולא רציתי להתאכזב אאז החלטתי להיכנס לטיפול של 4 ידיים כולל גקוזי עם האתיופית שמכונה איימי ועם נואל ישראלית ... קבענו על סכום של 300 ש"ח לאחת כולל גקוזי משות,ף וסקס + מציצה (עם גומי) עם שתיהם היתה אופציה ללא גומי אך רצו תוספת נוספת של חמישים והרגשתי שזה כבר מוגזם ... תחילה התפשטה האתיופית בת 23 חלקה לגמרי בצבע מוקה וחזה הוי כמה שהוא יפה עומד עם פטמות גדולות חומות וישבן בולט חמוד למדי חטובה ממש לא מלאה ופנים מלאכיות (חבל שיש לה משקפיים) הישראלית לדעתי היתה בשנות ה29-30 עם חזה מסילקון עומד לתפארה גוף חטוב במיוחד נראה כי היא מתאמנת באופן ניכר ושפתיים מלאות הן התחילו במשחק ביניהם ונשיקות לאחר מכן עשו לי מסאג אחת בגב אחת ברגליים היה נפלא. לא עמדתי בפיתוי ונכנסתי איתן לגקוזי , השתכשכנו מעט ואז החלו בממלכת המציצה שכללה ליקוקי ביצים , שפשפתי לאתיופית בין החזהב (ללא תוספת תשלום) ואז זיינתי אותה ויתרתי על הזיו עם הישראלית כי כבר הייתי חם ממש על האתיופית. פשוט מומלץ ממליץ בחום. היה פינוק מטריף וליברלי הייתי אחרי 33 דקות בחוץ כמעט 40 כפי שהובטח לי . המקום נקי מסודר וברמה גבוהה לשאר הדירות שבאזור יש גקוזי נפלא ושווה לנסות.
לאחר כמה ימים באתי עוד פעם בתקווה לפש את איימי האתיופית והיו 2 אתיופיות אחרות ואחת ישראלית מדהימה בשם שנאל יפה מאוד ועוד אתיופית מדהימה קטנטונת בשם רנדי שעבדה בעבר ברב קוק למי שזוכר קטנה קטנה צעירה ומאוד קומפקטית ומפנקת והשלישית היתה אתיופית בשם הלן לדעתי היא ארתיראית ולא אתיופית אבל לא התווכחתי בנושא... התיעצתי עם הפקידה והבנתי כי יש עוד בחורות שעובדות ומתחלפות כל יום ויש אפילו חדשות בתחום וכי בפרסום באינטרנט לא מפורסמות כל הבנות כי המקום חדש.
בקיצור אשמח להמלצות נוספות המקום דיסקרטי ביותר וברמה גבוהה הרחוב קצת בעייתי כי הומה אך הכניסה דיסקטית במיוחד . טלפון 052-7442064 תובל 36 קומה ראשונה ... כאשר באתי בלילה השער למטה היה סגור התקשרתי ופתחו לי אותו אך אמרו שזה אמור להסתדר ושיהיה שם אינטרקום אז לא להיבהל :-) .חיוךTongue

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=8352

5
המתנסה38 + בגדנוס = יחצן אחד תשימו לב פעמיים נרשם בקורת על תובל 36 פעם ירדן מתובל 36 פוט ג'וב ופעם כאן. הכתיבה בשני השמות היא של אותו בין אדם:דובר רוסית שמנסה לכתובה בעברית יפה אך עושה שגיאות
הפוסט של

ירדן מתובל 36, פוט ג'וב עם "בת השכנים"

לא צריך להיות מוכשר כמו קישקשתא קריצה

7
בגדנוס + המתנסה 38 = יחצן אחד
אפשר לראות לפי הכתיבה הדומה - דובר רוסית שמנסה לרשום תגובה בעברית יפה אבל יש לו שגיאות תחביר דומות
הפוסט על

מצטרף לפוסט הזה שעוסק באותו מקום בדיוק

ירדן מתובל 36, פוט ג'וב עם "בת השכנים"

לא צריך להיות מקצוען כמו קישקשתא בכדי לראות זאת. קריצה
שומר נפשו ירחק
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”