כ אורטל - נורדאו תל אביב - סקס אדיר

אורטל - נורדאו תל אביב

1
החלטתי לדווח פה רק בשל העובדה שלא מדווח ומרגיש צורך עז לתרום גם אם אני לא מחדש פה ולוקה בסגנון לא ממש פואטי כמו כותבים מושרים ממני בהרבה.

לפני שבוע כשרחמנות עזה תקפה אותי, נתקלתי במודעה שלה (כבר לא מוצא את הקישור)
שיחת טלפון קצרה הוליכה לשדרות נורדאו בתל-אביב.

במבט ראשון הרגשתי מעין ניכור או אדישות מהבחורה (מרוקאית) , בת 26, מרוקאית, עור חלק למשעי (רגליים מדהימות) , סקסית וחטובה - כוסית על עם פנים הרבה הרבה פחות מרשימות.
התחושה הראשונית הייתה שאני אתוקתק וכמעט התחרטתי אבל החלטי להשאיר ("כולה 300" ... הכי לא מזלזל בכסף אבל זה לא סכום שישנה את חיי).
הופתעתי לטובה... הריחה נפלא (אף על פי שלא דרשה ממני להתקלח- ראתה שבא מגולח, מקולח ומדיף אפטרשייב)
התחילה במציצה חשופה שנמשכה דקות ארוכות כולל רימינג קל
ואז הלבישה עלי קונדום ופמפמתי מאחור עד לתרועה בתנוחת דוגי...
השארתי טיפ 50
כנראה אשוב
אני לא בנוי לשני אקטים בפרק זמן של חצי שעה או 40 דקות (לכן לא ממש מתעניין - הרבה יותר חשוב לי מגע ויחס שאיכשהו מתקרב ומזכיר GFE).

אורטל - נורדאו תל אביב

2
מדובר על מיטל המיטולוגית שעברה מספר מקומות וכעת היא ממוקמת בדירה בשד נורדאו מיקום דווקא די מוצלח בהשוואה לעבר.
מבחינת שירות הכל נשאר כפי שהיה והדיווח של סינמורה מדוייק מלבד הגיל שלדעתי סובב סביב ה-40 (רואים את זה על הפנים)
סה"כ באמת חביבה ביותר תחת חמוד וחזה מוזר (הוא גדול ונפול אבל יש לה בליטה מוזרה בבטן העליונה משהו לא ברור )

אורטל - נורדאו תל אביב

3
[QUOTE=sinemora]
החלטתי לדווח פה רק בשל העובדה שלא מדווח ומרגיש צורך עז לתרום גם אם אני לא מחדש פה ולוקה בסגנון לא ממש פואטי כמו כותבים מושרים ממני בהרבה.

לפני שבוע כשרחמנות עזה תקפה אותי, נתקלתי במודעה שלה (כבר לא מוצא את הקישור)
שיחת טלפון קצרה הוליכה לשדרות נורדאו בתל-אביב.

במבט ראשון הרגשתי מעין ניכור או אדישות מהבחורה (מרוקאית) , בת 26, מרוקאית, עור חלק למשעי (רגליים מדהימות) , סקסית וחטובה - כוסית על עם פנים הרבה הרבה פחות מרשימות.
התחושה הראשונית הייתה שאני אתוקתק וכמעט התחרטתי אבל החלטי להשאיר ("כולה 300" ... הכי לא מזלזל בכסף אבל זה לא סכום שישנה את חיי).
הופתעתי לטובה... הריחה נפלא (אף על פי שלא דרשה ממני להתקלח- ראתה שבא מגולח, מקולח ומדיף אפטרשייב)
התחילה במציצה חשופה שנמשכה דקות ארוכות כולל רימינג קל
ואז הלבישה עלי קונדום ופמפמתי מאחור עד לתרועה בתנוחת דוגי...
השארתי טיפ 50
כנראה אשוב
אני לא בנוי לשני אקטים בפרק זמן של חצי שעה או 40 דקות (לכן לא ממש מתעניין - הרבה יותר חשוב לי מגע ויחס שאיכשהו מתקרב ומזכיר GFE).

sinemora, ראשית ברוך הבא לפורום,

אין לך שום סיבה להרגיש לא נח עם אופן הדיווח שלך.
דיווח קצר ממצא ותורם רבות אודות הבחורה שביקרת.
מטרת הפורום הינה לדווח ולא לכתוב סיפורים משעשעים.
תרגיש בנוח והמשך לדווח.

פין חס - מזיין ולא חס
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”