כ פינוק מטריף עם אתיופית פצצה וישראלית כולל נשיקות ב - דף 2 - סקס אדיר

פינוק מטריף עם אתיופית פצצה וישראלית כולל נשיקות ב

11
הוא לא מבין שהוא עושה מעצמו צחוק וזה רק מרחיק ממנו את הלקוחות. הרי אף אחד לא באמת קונה את זה ומתייחס לזה ברצינות. כאילו תיהיה גבר, תרשום "פתחתי מקום חדש, יש בו 3 בחורות.." תאמין לי שאנשים יעריכו אותך הרבה יותר, יבוא להתנסות וגם יתנו לך פידבקים מה טוב ומה צריך לשפר ואז כולם ייצאו מרווחים.

12
אז הייתי בתובל 36 לפני כשבועיים... משהו באמת נראה פה מוגזם ללא פרופורציות..
בנות כולל האתיופית ממש לא משהו..
לא היו מים חמים, מקום עם ריח לא נעים.
אולי השתנה משהו בשבוע האחרון....

אציין שנכנסתי עם בחורה ישראלית שממש לא הסכימה שלמוע על שום תוספות מלבד הרפיה, ולמרות שניסתה מאוד לשכנע אותי להישאר, החלטתי להתגבר וללכת ל"לינדה" שמשם אי אפשר להתאכזב..

16
אני פשוט קראתי את הודעות שלכם כאן שלא מוצאים כל יום אתיופית וזה נכון וצערי לא יכלתי להגיב הרבה זמן באתר בגלל ששכחתי את הסיסמא שלי ולא יכלתי לאפס אותה בגלל תקלה באתר אבל בכול זאת ניסתי היום וזה עבד :)

אז אני יעדכן אותכם שיש אתיופית שעובדת ביצחק שדה 36 וכן אני יודע שזה מקום של מתקתק אנשים אבל לא זה מתאים לי רוצה להגיע ולפרוק איך שאומרים בכל מקרה לעניין לבחורה קוראים ליז היא עובדת למייטב ידעתי בימי חמישי ולא בשישי מניסיון עולה 250 שקלים יש לה בטן קטן לא גדול חמוד שהיא יודע לנצל אותו בצורה נחמדה מאוד שדיים קטנים מציצה עלובה עם קונדום בקושי מדברת שלא נדבר על חיוך וגם בוקשי עושה רעשים של גניחות תחת יפה מאוד עגול ועסיסי עכשיו אה כן מתקתק . עכשיו אחרי כל זה אתם בטח שואלים אותי למה הלכתי אליה פעמים טוב בקיצור הפעם הראשונה היתה מטלה שהביאו לי החברים שלי "תמצא לנו אתיופית ונבוא " שקר פתאום אין כסף לא שהמתלה היתה נוראית כן אל תבינו אותי לא נכון ושנית הפעם השניה טוב מה אני יגיד ONCE YOU GO BLACK YOU DONT GO BACK :))
לסיכום:
חסרונות : הכל די גרוע
יתרונות : תחת, תחת בדוגי ,יש מגע עור משגע לפחות אני חושב , ואתיופית, כן ותחת שוב תחת אין על תחת במיוחד בדוגי

מקווה שעזרתי

17
ניסיתי להיכנס למקום בשישי האחרון בעקבות הפרסום
השער היה נעול והאינטרקום לא עבד .
סיור משטרה ועיניים לכיוון שלי הדליקו לי אות אזהרה להסתלק מיידית .
המשכתי לשדרות הר ציון ושם בא הגואל

מתקתק וותיק

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”